А кой трябва да взима отношение?
Може би трябва да има още прецакани потребители на форума?
Естествено, че ще изчакаме отговора и на kolev123 (ако има такъв).

Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
и аз исках да получа отговор но от два дена няма такъв, влиза в форума но не ми пише, тъпо е, да беше казал нямам финансова възможност или нещо друго нямаше да ме е яд толкова колкото да се стига до това, продал съм толкова много неща тук във форума но това ми се случва за първи път. Ето и номерът на пратката в еконт 109289825 да видят колегите че нелъжа и че днес си я поисках обратно
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Отношение може да се вземе от всеки, нали затова е форум. Но смятам, че намеците, за това-онова, са излишни! Това може да създаде прецедент, и занапред да бъдат обвинявани и невиновни хора. И нека не се прибягва до прийома на "птичия погром"!
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Няма никакви намеци.
Има си процедура, казуса се обсъжда от екипа на форума и се взима решение.
Има срок от три дни за отговор и изясняване на случая.
П.П.
П.П.
kolev123 - Последно посещение: 09 Юли 2014, 21:02
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
IvanMan написа:Няма никакви намеци.
Добре, има си процедура, казваш...Макар че, си нямам и идея, за какво иде реч, но да кажем, добре! А след това какво? Ако пък, съвсем случайно, няма възможност да влезе в нета 3 дни, всичко се случва, живи хора сме, какво следва? Бой с тояги ли? Или порицание пред строя? Е, по себе си съдя, имал съм периоди, не влизам тук с дни, и седмици даже, дали е уместно да се поставя такъв срок? А и, честно казано, не мисля, че някой би направил такава елементарна връзвачка, ей-тъй, за спорта, от нямане какво да прави!
Искам да бъда разбран правилно - аз съм последния човек, който би тръгнал да оправдава подобни постъпки! Направил съм доста сделки тука, и който ме познава, знае, че не съм лъгал, и че няма да го излъжа! Но въпреки това, не смятам, че е този начина, това е!
П.С. А пратихте ли му лично съобщение?
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Колега ти връзваш ли логично нещата или си пишеш за мнения? Как няма да влиза, след като има поръчка направена тук? Отделно, че както Модератор по-горе ти посочи, човекът е влизал преди час.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
agumba написа: Добре, има си процедура, казваш...Макар че, си нямам и идея, за какво иде реч, но да кажем, добре! А след това какво? Ако пък, съвсем случайно, няма възможност да влезе в нета 3 дни, всичко се случва, живи хора сме, какво следва? Бой с тояги ли? Или порицание пред строя? Е, по себе си съдя, имал съм периоди, не влизам тук с дни, и седмици даже, дали е уместно да се поставя такъв срок? А и, честно казано, не мисля, че някой би направил такава елементарна връзвачка, ей-тъй, за спорта, от нямане какво да прави!
Искам да бъда разбран правилно - аз съм последния човек, който би тръгнал да оправдава подобни постъпки! Направил съм доста сделки тука, и който ме познава, знае, че не съм лъгал, и че няма да го излъжа! Но въпреки това, не смятам, че е този начина, това е!
П.С. А пратихте ли му лично съобщение?
Ти видя ли кога е влизал за последно и от кога е темата?
Не е и твоя работа да знаеш каква е процедурата!
Ще те помоля да спреш.
Ако знаеш нещо по случая го напиши.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
хорaтa сa нaписaли, че е влизaл. ЛС имa със сигурност. Кaт не отговори или кaт отговори неубедително минaвa в групa измaмници и му се сменя цветa нa никa. После кaто искa дa купи-продaде нещо, човекът отсрещa си имa едно нaум.... aре Четете преди дa пишете
- kolev123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така! Пиша едва сега, понеже досега нямах тази възможност! Мислех да си комуникирам на лични с колегата, но той е решил да е така, затова и пиша в тази тема! Не мисля да влизам в подробности за неприятностите, които имах! За мен е по-важно, че вече са в миналото и всичко е наред! Та, колега, извинявай още веднъж за създадените неприятности за теб, но не съм планирал нещата, които ми се случиха! Да, наистина ти обещах в понеделник да взема пратката от Еконт, но честно казано дори не се сетих за нея, толкова грижи имах! Вторник не беше много по-различно положението! Едва сега влизам АЗ във форума! Относно посещенията през седмицата, те са най-вероятно от компа в работата ми, където се логва автоматично форума с моя ник, а там се рови и колегата във форума!
И само, за да сме докрай ясни искам да уточня още нещо, което колега е пропуснал! Преди да ми прати помпата ми се обади и ми каза, че е счупил щуцера, на който се нанизва маркучът! Обясни ми, че е с проблем в ръката и понеже бързал да я демонтира, за да ми я прати без да иска я е счупил! Аз се почувствах задължен да я взема, защото момчето беше честно, че я е супило, а и защото е станало, понеже е бързало да ми я прати!
Повече няма да се оправдавам, само ще кажа, че парите не са били никакъв проблем и не затова не е взета пратката! Тя дори НЕ Е за мен, а за брат ми! Аз карам Пасат Б5 дизел!
Това, което предлагам е следното! Понеже разбирам, че вече не мога да взема помпата, щом е върната пратката! Та предлагам на колегата да му възстановя сумата за шипинга в двете посоки, доколкото разбрах около 8-9лв. Оставям на него да каже как! С превод през Еконт, Бг Пощи, Изи Пей, банкова сметка и т.н. Мога да ги предам и на модератор, ако така ще сте по-сигурни, че са възстановени наистина!
Поздрави! И, хора, преди да съдите някой, оставете го поне да се защити!
Лека нощ!
И само, за да сме докрай ясни искам да уточня още нещо, което колега е пропуснал! Преди да ми прати помпата ми се обади и ми каза, че е счупил щуцера, на който се нанизва маркучът! Обясни ми, че е с проблем в ръката и понеже бързал да я демонтира, за да ми я прати без да иска я е счупил! Аз се почувствах задължен да я взема, защото момчето беше честно, че я е супило, а и защото е станало, понеже е бързало да ми я прати!
Повече няма да се оправдавам, само ще кажа, че парите не са били никакъв проблем и не затова не е взета пратката! Тя дори НЕ Е за мен, а за брат ми! Аз карам Пасат Б5 дизел!
Това, което предлагам е следното! Понеже разбирам, че вече не мога да взема помпата, щом е върната пратката! Та предлагам на колегата да му възстановя сумата за шипинга в двете посоки, доколкото разбрах около 8-9лв. Оставям на него да каже как! С превод през Еконт, Бг Пощи, Изи Пей, банкова сметка и т.н. Мога да ги предам и на модератор, ако така ще сте по-сигурни, че са възстановени наистина!
Поздрави! И, хора, преди да съдите някой, оставете го поне да се защити!
Лека нощ!
всеки си има проблеми разбираемо е, само че имаме и телефони нали, когато ангажираш някого с щето малко или много си длъжен поне отговор да му дадеш, неискам никои да ми възтановява никаква сума, добре някои друг е влизал место теб от твоя акаут този филм го знаем, момчето от еконт ми каза че по няколко пъти на ден звънял въобще не си вдигал, ок и това, ама сега ми се оправдаваш чак да ме съжаляваш че си искал да я вземеш защото ти станало неудобно стига дрънка глупости, казах ти за това парче което се отчупи когато я демонтирах и те питах дали да я пращам защото стана така ти ми каза пращаи я, разбирам всеки има проблеми но един телефон да звъннеш да кажеш така и така ще те разбера, ама сега и мен да изкараш виновен защото си се чуствал задължен да я вземеш защото съм бил постратал това вече ме изнерви
Последна промяна от gentazo на Чет 10 юли 2014 8:01, променено общо 1 път.
Аз лично помпа със счупен щуцер не бих купил.
Продавача е трябвало да внимава.След като го е счупил си е за негова сметка,и аз не съм длъжен да поемам негативите.
Купувача пък явно е имал сливи в устата си,и не е могъл да каже ,че строшеняци вече си има и му не трябват повече.Да не разкарва момчето до Еконт .
Убеден съм че купувача шикалкави.Бах мааму,толкова пък да сме заети,повече от Доналд Тръмп,та да не можем за 5 минути до близкия офис на Еконт да идем...???
За мен това е една типично детска история,и вината е в двамата,но по виновен е купувача щото е вкарал отсрещната страна в душевен дискомфорт,карайки го да чака потънал в мрачни мисли и терзания дали помпата му ще бъде взета или не,и накрая - вкарал го е в едни непредвидени разходи.А те колкото и да са малки ,са болезнени.
Продавача да е внимавал,а купувача-да не го е било срам да си каже,че такъв вариант не го устройва.
Продавача е трябвало да внимава.След като го е счупил си е за негова сметка,и аз не съм длъжен да поемам негативите.
Купувача пък явно е имал сливи в устата си,и не е могъл да каже ,че строшеняци вече си има и му не трябват повече.Да не разкарва момчето до Еконт .
Убеден съм че купувача шикалкави.Бах мааму,толкова пък да сме заети,повече от Доналд Тръмп,та да не можем за 5 минути до близкия офис на Еконт да идем...???
За мен това е една типично детска история,и вината е в двамата,но по виновен е купувача щото е вкарал отсрещната страна в душевен дискомфорт,карайки го да чака потънал в мрачни мисли и терзания дали помпата му ще бъде взета или не,и накрая - вкарал го е в едни непредвидени разходи.А те колкото и да са малки ,са болезнени.
Продавача да е внимавал,а купувача-да не го е било срам да си каже,че такъв вариант не го устройва.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Това че колегата е влизал във форума и не отговарял на писанията не означава нищо. Ето аз в къщи акаунта ми е отворен при стартиране на браузъра и в него влизат и двамата ми синове да четат от тук, така че това не е критерий че не е искал да отговори, това че дори и по телефона му е звъняно, и той си го не е вдигал, пак не е критерий, може да не го е носил.....въпроса е че като обещаеш или се задължиш за нещо..трябва да го изпълниш!!!
Не защитавам никого...просто констатирам
Не защитавам никого...просто констатирам

- TUISTERa
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: AZM 2001
Неколегиална постъпка от съфорумец - kolev123 !!!
Само че купувача е решил да купи стоката въпреки състоянието и?!? Предупреден предварително за това след това го изтъква като съжаление? Подаяния ли прави?
Да му пратя и аз нещо счупено па да се похвали във форума че го е взел за да не ме разочарова? Просто е - поръчваш - отваряш/гледаш - плащаш! В противен случай си некоректен!!!
Да му пратя и аз нещо счупено па да се похвали във форума че го е взел за да не ме разочарова? Просто е - поръчваш - отваряш/гледаш - плащаш! В противен случай си некоректен!!!
никога не съм искал някои да ме съжалява, това че съм пострадал с ръката незначи че трябва да взема нещо което неиска, то не го е и взел де, защо не ме съжаляват че съм от аспарухово и както всички знаят бяхме наводнени, колата ми, апартамента ми пострадаха, наскоро и дете ми се роди, несъм спал като хората от дни защото я мъчат коликите, що не ме съжалят затова а, купих кола която е със изтрира рама и неможе да се регистрира, да продължавам ли с проблемите че може доста да ме съжалят че и цялата кола да ми купят
Пичове,внимавайте,че оня ден в Еконт за една гума ми взеха 10 лева.
Гумата струваше 15 лева наложен.
Продавача беше ползвал опцията - преди прегледа,да платя ако се откажа и обратната доставка (общо 19 лева).
Аз съответно отказах категорично.
Служителката го намери с триста зора,след 3 часа.
Оня се съгласи да платя само едната посока...
Платих 10 лева ,и естественно гумата не беше това което очаквах.Беше премълчана една важна подробност,за която изрично бях попитал,и беше ми отговорено че всико е наред.А не беше....
Въпреки всичко взех гумата щото не ми се занимаваше повече с хабене на нерви.
Гумата струваше 15 лева наложен.
Продавача беше ползвал опцията - преди прегледа,да платя ако се откажа и обратната доставка (общо 19 лева).
Аз съответно отказах категорично.
Служителката го намери с триста зора,след 3 часа.
Оня се съгласи да платя само едната посока...
Платих 10 лева ,и естественно гумата не беше това което очаквах.Беше премълчана една важна подробност,за която изрично бях попитал,и беше ми отговорено че всико е наред.А не беше....
Въпреки всичко взех гумата щото не ми се занимаваше повече с хабене на нерви.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”