Империята Отвръща На Удара - Arena vs. BTK
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:kotse_botse написа:Абе за Арената още ли се искат пари за регистрация. Че от piratebay като тегля нещо различно от нов филм с много сийдъри, става бавничко.
как ти е трансфера навънка ?
Ми честно казано не съм сигурен, но мисля, че е добре.
Дърпал съм филми от piratebay с 500 КБ, ама пък то нали зависи и от това дали има сийдъри от БГ, та не знам.
То проблема ми е като тегля нещо старо, например някой музикален албум и има 3-4 сийдъра и като го пусна го чакам на следващия ден...

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я
Бтк нема умрът без арена-та.
Хора който плюят срещу бтк са най вече разглезените софииски потребители (като мен). Да В СОФИЯ интернета е хубав и ефтин и има по 5-6 доставчика във всеки квартал.
Но това, което нямат кварталните доствчици е хубава и стабилна международна връска. Тя пари струва
. Другоси е да го навържеш народа във един затворен wan и да му казваш скорост 5Mbps иха и само за 5 лв. че то без пари ве
.
БТК потребителите като няма арена ами теглете от вънка, разлика в скороста няма да е голяма тъй като и досега БТК не членуваше в София WAN-а наречен BG PEERING, който с некой друга оптика зета под наем от БТК донякъде излиза и по на далеч.
П.П Не съм им фен на БТК-то, но ме дразни глупавото преповтаряне на стари митове и легенди.
Хора който плюят срещу бтк са най вече разглезените софииски потребители (като мен). Да В СОФИЯ интернета е хубав и ефтин и има по 5-6 доставчика във всеки квартал.
Но това, което нямат кварталните доствчици е хубава и стабилна международна връска. Тя пари струва

БТК потребителите като няма арена ами теглете от вънка, разлика в скороста няма да е голяма тъй като и досега БТК не членуваше в София WAN-а наречен BG PEERING, който с некой друга оптика зета под наем от БТК донякъде излиза и по на далеч.
П.П Не съм им фен на БТК-то, но ме дразни глупавото преповтаряне на стари митове и легенди.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”