Самозалепващи се дунапрени ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Re: Самозалепващи се дунапрени ?

Мнениеот DoH_KuXoT » Сря 17 дек 2014 15:50

DrugiaBliznak написа:Да, разбирам и съм ти напълно благодарен за мнението, въпреки че не търся това, което си посочил, поради факта че това, което си посочил е точно това, което е от снимката, която дадох просто като някакъв ориентир. Но да твърдиш, че не съм дал достатъчно добро описание, не е много коректно. ДА, описанието е странно, но ако знаех истинското наименование на това което търся, нямаше да пускам тема, а щях просто да го google-на. Опитах се възможно най-точно да го опиша и ако аз бях човек, който вижда темата за първи път, бих се сетил за какво става дума.
Пуснах тема, защото съм виждал колеги от форума да го ползват за обезшумяване между ламарината и корите на вратите. Проблема е, че не мога да открия темата, където беше посочено за да питам колегата на ЛС от къде го е купил. Реших, че досатъчен брой хора са го ползвали и все някой ще се сети за какво говоря.

Ти би се сетил, защото ти си го писал така, че колкото и да е неясно това си е твоята мисъл и тя за теб е разбираема. :beer Аз четох мнението 3 пъти, първо реших да те упътя за самозалепващите се дунапрени, които се използват за уплътняване на прозорци и врати, после видях, че колегата vwfena ги е предложил като вариант и явно не е това което се търси. После по второто описание реших, че ти трябва нещо като микропорестите буферчета и че не знаеш наименованието на материала. След като се оказа, че пак не сме те разбрали, ти предложих да кажеш за какво искаш да го ползваш и да те упътим и ти почна да ми болдваш и да ми се караш. От нерви полза няма, още повече когато имаш нужда от помощ и то насочени към човек, решил да помогне. :beer

да не би да е това ?
Изображение

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Сря 17 дек 2014 16:00

Мисля, че се сещам за темата, мяркал съм я преди. Може би колегата има предвид този материал, който се лепи по предните капаци на дизелите с цел обезшумяване?

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Сря 17 дек 2014 16:46

Също и неопрен ще свърши работа :c020

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 17 дек 2014 18:53

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 17 дек 2014 20:59

vasstop написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=89435&p=3713618&hilit=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%88%D1%83%D0%BC%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5#p3713618
http://www.sofiterm.com/front/products.php?cid=6&sid=31
http://www.kflex.com/

Благодаря, намерих каквото търсих. :th_up

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 17 дек 2014 21:16

Даи да видим какво е че почти никои не разбра..... :bowdown

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Сря 17 дек 2014 21:23

Не искам да изпадам в подробности, нека кажем че в първият линк, който е дал vasstop-а се крие отговора. Прекалено много търкачи на клавиатури.

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Чет 18 дек 2014 20:32

Това, което си написал в последния си пост, не е много коректно към хората, опитали се да ти помогнат. Не визирам себе си. Бъди жив и здрав.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 18 дек 2014 20:44

Споко, нищо не е намерил.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Чет 18 дек 2014 21:19

muns61 написа:Споко, нищо не е намерил.

Който не разбира, не коментира.

ivanvalchev78 написа:В големите вериги-Практикер и т.н. Подложки за крака на мебели,има ги и в магазините "всичко за лев".Може да си вземеш и лента самозалепваща,дунапренена една такава,пак в големите вериги и си режеш.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 19 дек 2014 10:06

Май не си получвал достатъчно внимание като малък, та се опитваш да компенсираш тук? Хората се опитаха да ти помогнат и не заслужават реакция на сърдита котка.
Отговорите на питането ти бяха адекватни на информацията, която даде. Радвам се, че си намерил решение.

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Пет 19 дек 2014 13:55

muns61 написа:Май не си получвал достатъчно внимание като малък, та се опитваш да компенсираш тук? Хората се опитаха да ти помогнат и не заслужават реакция на сърдита котка.
Отговорите на питането ти бяха адекватни на информацията, която даде. Радвам се, че си намерил решение.

1. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат. :bowdown
2. Получавах достатъчно внимание като малък. Ти определено имаш нужда да получиш внимание на този етап от живота си, защото си почти на всяко гърне мерудия с безсмислените си коментари или тълкувания. Може би си някакъв феномен, че така уверено реши, че нищо не съм намерил. Как го разбра, как го реши...ще остане загадка, за която ще мислят бъдещите поколения научни изследователи. Само, че аз намерих каквото търсих, както и казах, което е отделен въпрос.
3. Нямам какво да компенсирам. Виждаш кога ми е създаден аканута и колко мнения имам - сам си прави изводи дали съм тръгнал да търся внимание или да компенсирам каквото и да било. Ако не вярвах, че някой ще ми помогне, нямаше да пускам тема. От безсмислените драскачи с умопомрачителни заключения като теб се притеснявам, затова не си дадох зор да пиша повече по темата. На такива им трябва само малко.

:lock , че ако не спреш едно кървене на време, усложненията после са прекалено много...

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пет 19 дек 2014 19:59

Ок, съгласен, нека твоето магаре да е мъжко! :beer
Меду другото, ник-а ти трябва да е с пълен член, ам кой го интересува...

Потребителски аватар
DrugiaBliznak

Мнениеот DrugiaBliznak » Съб 20 дек 2014 13:43

muns61 написа:Ок, съгласен, нека твоето магаре да е мъжко! :beer
Меду другото, ник-а ти трябва да е с пълен член, ам кой го интересува...

Ами завърших МГ-"Гео Милев" - Плевен с пълно отличие, включително и по български език и литература.
И отново виждам, че проявяваш феноменалните си умения с цел предположения. "Другия Близнак" може да е допълнение в дадено изречение, а не подлог. Да бъде цитат от определено изречение, в което заема такава функция. Но кой го интересува...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”