Техническите прегледи на автомобилите да важат 3 месеца
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
Май опита го черпят от скандинавските страни, където сумракът сутрин трае около 2-3 часа и още толкова вечер.
Въпреки това съм съгласен стига пешеходците да отърват кожите.
А може и спирките да ги направят като бункери, за да оцеляват по-лесно чакащите.
А по отношение на прегледите: Стартиев пе....аса, на к..а ми украса
Въпреки това съм съгласен стига пешеходците да отърват кожите.
А може и спирките да ги направят като бункери, за да оцеляват по-лесно чакащите.
А по отношение на прегледите: Стартиев пе....аса, на к..а ми украса
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Черноглав написа:jettro написа:Защото има някои идиоти, които си мислят, че фаровете се пускат в 10 часа вечерта, след като настъпи пълна тъмнина
Колега, влез им в положение на хората, може да са закачени към Електроснъбдяване, тока е скъп, недей с лошото![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина е по-добре де се кара на фарове, по-забележим си, а за прегледите - Screwy Screwy Screwy да е@$@#$@$@ и оправниците смотани
айде айде... въобще и не е така.. не може навън слънце да пече, 15градуса, всички са със слънчеви очила и разни буквално дупета ще ми карат на фарове... че то и аз си имам чистак бърсак истински фарове, ама не ги пускам през деня, щото е абсолютно излишно... Който вижда си вижда.. другите не ходят по пътя.
Що някои идиоти се правят на много разбирачи?? от ъкде на къде некаква тъпа джофра-манекенка, поуспяла мутреса и прочие разни дупелизци, дупедавци и какви ли не тъпарнари решават че тук, в България било аджеба необходимо да се кара на фарове през деня?????? това е само и само да вземе някой малко парички от това че бил измислил законопроекта, който впоследствие е одобрен...Screwy Sly
аман от идиоти и тъпи путки
Братче, не ти го пожелавам изобщо, дано не се случва, обаче на мен ми се е случвало, ако те шибне някой отзад или отпред, просто ще чуеш едно оправдание от сорта на "ама не те видях"... с братчеда така ни треснаха един път, добре, че беше леко... и от тогава кара само на фарове и вика има ефект - наистина има ефект и ме виждат от по-далече...
Аз по принцип си карам на фарове и според мен също има ефект. В крайна сметка крушките са някакви левчета - за едното левче ли сме? Караме коли, сипваме бензин, даваме пари за консумативи, за ремонти... толкова ли сме скръндзави за две крушки по два лева? Американците защо карат винаги с включени габарити и фарове? Ако не сте забелязали, във Флорида, в Лос анджелис също е ярко слънце и жега, обаче всички са пуснали светлините, щото по закон е така. Щом по закон там е така, значи един куп достатъчно умни хора са го мислили години наред, за да го измислят най-накрая да се движат колите с пуснати габарити и дори къси светлини. Това, че някой си е пуснал фаровете през деня изобщо, ама изобщо не е никаква гъзария, просто е ясно, че си е изпатил... щото тука имаме идиоти, които не могат да те видят дори през деня, ако си без фаров... случвало ми се е на два-три пъти да не ме виждат и да влизат в мойто платно - за челен сблъсък - и пускам фаровете и човека си поправя траекторията. Аз съм твърдо за фарове по всяко време на денонощието!
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
И това с фаровете и това с прегледите са поредните тъпизми наречени опит за взимане на мерки. Някой път се чудя още каква глупост ще измислят. Що за 'умове'... - налгат ти глувави и неудобни 'мерки' и си мислят, че после като кажат че нещо се е намалило с 1-2% народа ще ги носи на ръце...
Аз съм 100% сигурен, че ние тук можем да измислим по-ефективни и разумни мерки...за каквото и да е по пътищата!
Аз съм 100% сигурен, че ние тук можем да измислим по-ефективни и разумни мерки...за каквото и да е по пътищата!
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз предлагам фаровете да не се изключват въобще. Паркираните коли да светят също, така ще се намалят инцидентите при паркиране. Полицаите да обикалят улиците, и който не си е оставил светнати фаровете, да го вдигат с паяк. По този начин ще се разчиства центъра от досадни автомобили, а и нощно време няма да има нужда от улично осветление. Ползата за общината и застрахователите е очевидна, и това ще доведе до подем на икономиката.
Друго полезно предложение е, техн. прегледи да се всяка седмица. Така де - днес може всичко да е наред, но за една седмица като минеш през 1000 дупки - я някое амортисьорче може да замине, я някое шарнирче.. Тия неща трябва да се откриват преждевременно, така че - прегледи всяка седмица, а догодина - през ден, другари! Director bowdown

Друго полезно предложение е, техн. прегледи да се всяка седмица. Така де - днес може всичко да е наред, но за една седмица като минеш през 1000 дупки - я някое амортисьорче може да замине, я някое шарнирче.. Тия неща трябва да се откриват преждевременно, така че - прегледи всяка седмица, а догодина - през ден, другари! Director bowdown

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз предлагам на всека кола да има буркан с жълта светлина...даже два(за по сигурно,щото някой може да не види единия...)и локомотивна сирена която автоматично се включва на 10 секунди
е няма начин да не те забележат
и който няма кво да прави марш да си преглежда колата...
...а ако сериозно то от днес карам все на фарове но ако приемат това за прегледите вече няма как,РЕВОЛЮЦИЯ a boi de

...а ако сериозно то от днес карам все на фарове но ако приемат това за прегледите вече няма как,РЕВОЛЮЦИЯ a boi de
- Crazy_hatteR
- Автомобил: A6 C5 1.8T + Mk IV 1.6 + B3 1.8Mi
- Двигател: AEB 1.8T + AKL 1.6 SR + 1.8 RP
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
DRL
Само да вметна че и двата мои Фолца имат тъй наречените DRL (daytime running lights). Както запаля колата и фаровете заработват, а като врътна ключа за светлините ми се пускат и светлините в стоповете и на таблото.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”