И сега кво правиме????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
-
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Това са вестникарски глупости.
Не може да искат от кола която фабрично не е имала катализатор да има такъв, още повече че няма и такова изискване за ГТП. А за тези дето са имали, то и без това си има изискване да имат (поне по време на ГТП-то).
Отделно не могат да ми забранят да си стигам до гаража например, след като колата ми е в движение и е минала ГТП.
Всеки ще може да ги съди тези боклуци. Подобна наредба би противоречала на маса закони.
Това е абсурд някакъв, ако изобщо е вярно, то вероятно е стремеж да се угоди на долните и противни паразити - вносителите на нови коли.
Не може да искат от кола която фабрично не е имала катализатор да има такъв, още повече че няма и такова изискване за ГТП. А за тези дето са имали, то и без това си има изискване да имат (поне по време на ГТП-то).
Отделно не могат да ми забранят да си стигам до гаража например, след като колата ми е в движение и е минала ГТП.
Това е абсурд някакъв, ако изобщо е вярно, то вероятно е стремеж да се угоди на долните и противни паразити - вносителите на нови коли.
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Цялата работа е една тъпотия, колкото да се симулира дейност. Като искат по-малко коли по центъра се вкарва такса за преминаване и готово. Който има 5-10 лв за 1 влизане в центъра - отива с кола. Останалите намират друг начин. Иначе всичко ще е една неработеща недомислица - как ще разбират кой има катализатор? "На око" ли? Една камара коли ще си сложат неработещ катализатор 2-ра употреба и ще минават. А и поначало проверките ще стават само по документи, а такива е ясно как се издават.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Аз знам кво ще правя. Веднага си взимам един кон от братята ...
Ще се върнем няколко века назад. Няма лошо.
Тамън и яко тънкач ще ми излиза. Ще направят платени паркинги за коне...
То конете вървят колкото тоя катализатор
И са много еко.
Покриват всички стандарти. Остава само емблемката да му прехвърля от голфа.
А това което мислят е поредната глупост на КАТ и разните там ОРГАНчета. Щото ще стане както с торентите. Не може едни да карат в центъра други не. Щото това също е нарушение на конституцията. Свободно предвижване ако не се лъжа
Или трябва да важи за всички или за никой. Не става така ти ще караш а пък ти не.
Бай мангал ще ходи с МАДАРА-та на 20 години в центъра да строи пък аз не. Как ще стане това? Също в конституцията има и нещо за равнопоставеност. Или всички ще са в нормите или да го ду..ат ... Така седят нещата в моите представи поне.
И трябва за цялата държава да важи също. Иначе си става един чист парадокс и ако тръгнат да ме глобяват мога с добър адвокат като нищо да си ги осъдя.
Не мисля че София е отделна държава все още ... Някой просто е решил да направи още малко парички от шуробаджанащината в София. :blow job
Другото което е че тая кола като няма да я карам и се водя на адрес в центъра мога спокойно да си я остава на средата на улицата както направиха бакшишите и си представям какво ще стане ако всеки който живее там направи така. Паркингите на паяците определено няма да стигнат.
Ще се върнем няколко века назад. Няма лошо.
Тамън и яко тънкач ще ми излиза. Ще направят платени паркинги за коне...
То конете вървят колкото тоя катализатор
А това което мислят е поредната глупост на КАТ и разните там ОРГАНчета. Щото ще стане както с торентите. Не може едни да карат в центъра други не. Щото това също е нарушение на конституцията. Свободно предвижване ако не се лъжа
И трябва за цялата държава да важи също. Иначе си става един чист парадокс и ако тръгнат да ме глобяват мога с добър адвокат като нищо да си ги осъдя.
Другото което е че тая кола като няма да я карам и се водя на адрес в центъра мога спокойно да си я остава на средата на улицата както направиха бакшишите и си представям какво ще стане ако всеки който живее там направи така. Паркингите на паяците определено няма да стигнат.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: И сега кво правиме????
hristian37 написа:http://dnes.dir.bg/2007/04/18/news1586009.html
да стягам колелото ли ама и то е на 20 год????![]()
![]()
Колега ти не видя ли другата тема
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
OuT-OF-CoNtRoL написа:Кат настане един бунт ала - 97-ма , и ще си говориме после пак , тъпаците не спират с техните простотии, тка не се живее и ми се струва че е въпрос на МАЛКО време да падне пердето на огромна част от населението и ще има една бърза обсада на парламенти и народни събрания![]()
Време е вече на мен ми писна.
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Tyno написа:bomber написа:Пффффффффффффф.Я се скриите бе управляващи![]()
Това е поредната недосмислица.
И аз така мисля... само да не си видиме някоя сутрин колата без номера....
Ох.... дано не.Пък недай си боже наистина да ги спират по-старите коли от движение,незнам как ще се разделя с любимото ми голфче
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
OuT-OF-CoNtRoL написа:Ми то кат се замислиш на почти всеки Българин взимащ средна за България и дооооста под минималната за Европа заплата му е писнало , но незнам защо всички сме толкова уплашени и мълчаливи пред тази жалка истина !
Защото повечето българи са свикнали да живеят като мишки и се примиряват с всичко
Върни се в “ОФФ-Топик - други”