Някой знае ли колко вървят долу горе гаражите в София?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Re: Някой знае ли колко вървят долу горе гаражите в София?
Като е толкова тънкана, що не можеш да се разминеш от горе от паркирали автомобили? Питам просто!
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
pakumba написа:В Цариградски комплекс са по 50 лв подземните гаражи на месец, ако предплатиш за година- 1 месец безплатно. Ако те устройства.
В Елин Пелин сигурно и за 30 ще си намери.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Ще видим къде ще е, другия месец ще почвам да търся квартирата и гаража. Каското със сигурност ще го подновя, само ще видя в София кое каско ги плаши
Във Варна Армеец е варианта.

КАСКО-то може да "оплаши" само собственика на колата (като не му платят от застрахователите).
Сега, ти си знаеш, но какъв точно риск искаш да ограничиш с наемането на гараж ?
- ако е кражба, а КАСКО-то ти е ниско ... има някакъв смисъл
- ако бягаш от проблеми по боята ... човек, с КАСКО + 1200 лева кеш на година - всяка година ще си правиш колата да изглежда като нова от въм.
Сега, ти си знаеш, но какъв точно риск искаш да ограничиш с наемането на гараж ?
- ако е кражба, а КАСКО-то ти е ниско ... има някакъв смисъл
- ако бягаш от проблеми по боята ... човек, с КАСКО + 1200 лева кеш на година - всяка година ще си правиш колата да изглежда като нова от въм.
- Traytor
Вече 3 години си правя каско на Армеец единствено и само против кражба, детайлите които най-често във Варна ми драскат (брони) са ми отбелязани с дефект, защото като откраднаха пасата са го бутнали леко някъде и предната броня се начупи а задната имаше драскотина. На няколко пъти са ми плащали по 70-100лв за пастиране за леките драскотини по вратите. Каското ми не е толкова скъпо (500лв като ми помага да спя спокойно вечер). Във Варна коли на Армеец не се крадат защото ТИМ ги пазят. Гаража го искам за да не мисля боята и таблото при постоянен пек и ако случайно земе да повтори зверската градушка(която каското няма да поеме) да не я мисля.
calm написа:Като е толкова тънкана, що не можеш да се разминеш от горе от паркирали автомобили? Питам просто!
Защото Ганя не обича да плаща. Долу е празно, а горе няма къде да спреш да разтовариш багаж, пълно е с БМВ-та по 100 бона, а тъпаните като мен си плащат за 2те 15 годишни коли по 50 кинта на гараж
ти си знаеш, но за 500-600 лв на година се взима без проблем добро пълно КАСКО с доверен сервиз (покрива градушка, всичко).
Гаражите в София са около 100 лв, в центъра по толкова са общите, единичните стигат до 200 дори. В перферията на града може и за 50 да немриш. Гео Милев е в графа - 100 лв. Ако няма да я караш колата, цариградски комплекс е оферта, има лесен транспорт до там.
Гаражите в София са около 100 лв, в центъра по толкова са общите, единичните стигат до 200 дори. В перферията на града може и за 50 да немриш. Гео Милев е в графа - 100 лв. Ако няма да я караш колата, цариградски комплекс е оферта, има лесен транспорт до там.
- Traytor
Звучи добре в тоя комплекс. Колкото до каското при градушка, като гледам все още няколко мерджана за по 100 бона как си седят с наблъскани тавани(остатъка го оправили ама таваните седят на решето) и някак си губя вяра в каското за градушка.
- calm
- Контакти:
pakumba написа:Защото Ганя не обича да плаща. Долу е празно, а горе няма къде да спреш да разтовариш багаж, пълно е с БМВ-та по 100 бона, а тъпаните като мен си плащат за 2те 15 годишни коли по 50 кинта на гараж
Аз си мислех, че и долу е същото положение и няма свободни места, а то- цървули!
Тука платиха доволно за градушката. Всеки се хвали, че е взел повече от достатъчно.
И... Тука никое каско не плаши. Тука са безсмъртни

- Traytor
Ами, това е кофти. Тука ги плаши факта че ТИМ знаят къде е всяка открадната кола и чупят ръце и крака. 

- calm
- Контакти:
Те и тука знаят, ама...
Погледни от хубавата страна. Крадат ти колата, взимаш пари от каското, купуваш нова, правиш каско, крадат тия и нея, взимаш пари от каското, купуваш нова и т.н. Все ще караш нови и различни коли.
Шегата на страна. Говори със santo_trafficante за някаква застраховка и не се занимавай с глупости.
Погледни от хубавата страна. Крадат ти колата, взимаш пари от каското, купуваш нова, правиш каско, крадат тия и нея, взимаш пари от каското, купуваш нова и т.н. Все ще караш нови и различни коли.
Шегата на страна. Говори със santo_trafficante за някаква застраховка и не се занимавай с глупости.
- Traytor

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Като ще се правят реклами на форумни агенти нека не пропускаме и колегата Dragon .
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ахаха Трафикантето ми излгежда по-така...Все пак не говорим за хора шефове на тия компании, това са посредници и никой няма да ти даде гаранция на 100% като едно време ВИС, че няма да ти откраднат колата....Не малко случаи има и с откраднати коли от гаражи....тъй, че ако се набележи колата спасение няма. Щом и квартира търсиш, добре е да наблегнеш на такива с гараж. Дали ще плащаш 100лева отгоре за наем и колата ще ти е под гъза, и дали ще се разкарваш с градски транспорт наляво и надясно мисля, че е от значение. 

Между другото се сетих нещо, в случай, че колата няма да се кара, не е оферта гаража да е подземен, защото има повече влага.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”