.....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 22 апр 2007 20:51

mx3333 написа:
bomber написа:Винаги съм смятал Стоичков за простак,такаче са прави родителите му.

Може да е простак, но крушата не пада по-далече от дървото. Пък и той е резултат от възпитанието и т.н. на родителите си, тъй че не е много подходящо да се вайкат толкова и най-вече по такъв клюкарски начин.

Парите го развалия това момче не са виновни родители те му па той неживее с тях бре вервайте ми :012: :012: :012:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 22 апр 2007 20:53

stilko написа:Нормално да е простак, все пак е българин. Тук само простаци сме се събрали и цигани :!:

:lol: :lol: :lol: Хан Аспарух като е идвал насам е взел само гадовете от Велика България.И ето ни на :P

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Нед 22 апр 2007 20:55

faf4o написа:
stilko написа:Нормално да е простак, все пак е българин. Тук само простаци сме се събрали и цигани :!:

:lol: :lol: :lol: Хан Аспарух като е идвал насам е взел само гадовете от Велика България.И ето ни на :P

Точно казано !!!! :wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 22 апр 2007 22:12

Ти добре ли си бе? :twisted:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 22 апр 2007 22:28

R@do написа:

Не го познавам момчето ама си има лично мнение :) което споделям :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 22 апр 2007 22:41

Предполагам, че "отказването" е свързано с един скандал от преди няколко години, когато бяха погнали Ицо за неплатени данъци за някакъв имот. Тогава изведнъж се оказа, че имота е на родителите му :idea: Най-вероятно, "отказването" е свързано с данъчните и е трик за да не се платят данъците за него :idea:

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Нед 22 апр 2007 22:42

R@do написа:

Не съм добре. Даже много съм зле и си въобразявам разни неща. Като например, че в БГ няма един нормален човек, който да си държи на думата, да не гледа да направи някоя далаверка, да не мине на червено, да си сложи колана, да сложи колан на детето си, да не говори по телефона и да кара, да спира на пешеходни пътеки, да не изпреварва неправилно, да не псува всички "колеги", ... и винаги други да са му виновни :!: Леле ама аз съм бил много зле :!:

НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

П.Р. Славейков

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 22 апр 2007 22:54

Ей , ама с това стихотворение вярно изби рибата, ама не мога да отрека, че напълно тук му е мястото :)
:bowdown :bowdown

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Нед 22 апр 2007 22:54

musura написа:Предполагам, че "отказването" е свързано с един скандал от преди няколко години, когато бяха погнали Ицо за неплатени данъци за някакъв имот. Тогава изведнъж се оказа, че имота е на родителите му :idea: Най-вероятно, "отказването" е свързано с данъчните и е трик за да не се платят данъците за него :idea:

Може да има нещо, но ако имота се води на тяхно име не виждам какво значение има отказват ли се от него или не. Пък и едва ли данъкът е за стотици хиляди, че да си струва такива крайности.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 22 апр 2007 23:00

mx3333 написа:Пък и едва ли данъкът е за стотици хиляди, че да си струва такива крайности.

данъчен скандал 2003-та написа:Христо Стойчков даде скандално интервю във в-к "Труд" по повод обвиненията, че не си плаща данъците. "Камата" е заплашен със съд от Министерството на финансите. 3 години затвор грозят Стоичков, както и конфискация на имуществото му.

Утре изтича ултиматумът на данъчните към вас, г-н Стоичков. Знаете ли, че ще ви вземат имот в Бояна и международния паспорт?

И как точно ще стане? Могат ли да ти вземат нещо, което го нямаш? Аз в България нямам кьорав лев. Имотът е на името на жена ми и двете ми дъщери. Нека влязат, щом не ги е страх да нахлуват в чужда къща. Да видим кой ще разбива и кой ще влиза? Да видим!

Най-малкото ще ви задържат паспорта...

Не е проблем- да го вземат. Все някоя страна ще ми даде паспорт. Я Испания, я САЩ. Ако трябва и от Марс ще взема, щом България не ме иска.

Не се ли поддавате на емоции? Богатите също плачат и... плащат данъци. Имало е и други подобни истории със звезди от вашия калибър, като например Борис Бекер в Германия.

Имаше, но за милиони марки и долари. Никой по света не е правил такива циркове за 20-30 хиляди долара. Господата бирници явно много са гледали филма "Господин за един ден" и се вживяват. Искат да тормозят за данъци някой като главния герой Пурко, ама не могат да го намерят. Хубав филм, имам го тук, във Вашингтон, с още 20 български шедьовъра. Но аз не съм за един ден. Сбъркали са адреса.

Защо не платите данъка, за да спре циркът?

По колко пъти да плащам? Търсят ми данъци за премии, получени за световните първенства. Аз съм ги платил, но в Испания.Консултирал съм се на високо равнище с хора от финансовото министерство още тогава, през 1998 г. Между България и Испаниья има спогодба за избягване на двойното данъчно облагане и затова не платих данъци и у нас.

Нарочно ли го направихте?

Не, защо нарочно? Просто в България аз нямам банкови сметки. И защо да имам?Фалираха банки, сменяха парите, какви ли не глупости правеха, за да обират хората. И аз затова не плащах в България. По-лесно ми бе в чужбина да си оправям нещата.

С кого се конкултирахте дали ще ви признаят плащането в чужбина?

С финансовия министър Димитър Радев.

Димитър или Муравей Радев?

Не, за този Муравей после ще ви кажа. С Димитър Радев. На него показах документите. Беше заместник финансов министър в кабинета на Иван Костов. Бях на лагер за мач на националния отбори даже по анчуг отидох в Министерския съвет. Показах документите по плащнията, консултирах се и той ми каза "окей".

Какво искахте да кажете за бившия финансов министър Муравей Радев?

И с него съм говорил и той каза, че няма проблем с моите данъци. Сега чух, че по вестниците отричал. Затова няма какво да го коментирам. Ще му кажа само, че е Муравей Пу...

Моля ли без квалификации. Това е вестник "Труд"...

Добре де, тогава напишете Радев тире Путин. Като името на руския президент. Няма нищо обидно, но той, този Муравей, си знае какъв е.

Хората могат да кажат, че Стоичков има милиони, а се разправя за 60 хиляди лева. Така ли е?

Не е въпрос за парите. За мен това е много малка сума, но аз не я коментирам, за да не дразня хората в България, на които не им е лесно. Но защо не им е лесно? Защото ги лъжат такива политици мошеници. Аз затова сега искам да си удържат на думата и на обещанията. Стига са лъгали!И сега разни незнайни бирници играят комбина с тях. Искат да отклонят вниманието от проблемите на народа и си слагат медал със Стоичков. От всички богаташи събрали данъци, само Стоичков им останал! Изкараха ме крадец и мошеник. Мен, дето съм си изкарал парите в чужбина и на чисто, пред милиони хора.

Имали ли сте досега проблеми с налози?

Как да имам, като аз съм си плащал данъците в страни, където не сменят всеки ден законите . в Япония, в Испани и САЩ, в Саудитска Арабия. Няма проблем- много изкарвам и много ми вземат. Но никога не съм забравял, че съм бил и беден. Можете да например госпожа Елена Костова да каже не съм ли помагал на фондации, не съм ли давал помощи за сираци и за други нуждаещи се? Тогава вземаха и бях добър. Днес обаче съм разбойник, когото не могат да открият.

Съжалявате ли за благотворителните си жестове?

Не. Изобщо не ми е до парите. Просто не обичам да ме лъжат.Не искам хора, дето се снимаха с мен при успехите на националния отбор, сега да се правят на гяволи. Знам, че мнозина няма да ме разберат и ще ме оплюят, но аз съм видял и хубаво, и лошо в живота си. Колкото са ме оплювали в България за един ден, толкова по света не са ме каляли за 13 години. Не ме е страх. По света ме уважават.

Сегашните управляващи в България може би нямат вина за скандалната ситуация с вас?

Защо тогава никой не ме потърси? Да покажа документи, да м кажа с кого и кога съм се консултирал за законите. Толкова ли съм неизвестен? Целта им е ясна - да вдигнат шум около Стоичков. да се настроят хората срещу богатия футболист и да не псуват правителството. Та аз от 90-а годин нямам жителство в България. Идвам само за по няколко дни - да вкарам някой и друг гол за радост на феновете и да оставя някой лев по кръчмите.

Как предлагате да се решат нещата?

Сега нали премиерът Симеон ще идва при Буш във Вашингтон? Напишете: Щом данъчните не могат да се свържат с мен, аз ще чакам царя пред Белия дом! Сега, като идва при Буш, нека Симеон да вземе със себе си един или двама-трима бирници, колкото трябва. Искам да им покажа документ, че съм си платил данъците и да разрешим най-големия проблем на България. Ако нямат пари за пътуването - ще ги финансирам. Ще им изпратя лимузина да ги вземе от летището. Могат и у нас да спят, ако нямат пари. Живея до Пентагона, много близо съм до Белия дом и ще ги посрещна добре. Ако пък искат да се видим по друго време - адрес не им трябва. Всеки във Вашингтон ще ги доведе до стадиона на Ди Си Юнайтед.

Утре можете да бъдете осъден от данъчните. Последните ви думи пред бирниците?

Явно някой им е поръчал да хвърлят Стоичков на кучетата и те не искат проблемът да се уреди. Но да не забравят, че и Стоичков е куче. И то вълча порода!

П.П. Абе ще разберем утре за какво иде реч :wink:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Нед 22 апр 2007 23:02

мале - мале........егати темата....... :D

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 23 апр 2007 0:23

Никой от никого не може да се откаже - нито родители от децата си, нито децата от родителите си. Всичко е пълна глупост... :screwy Няма такъв филм, бабешки лафове - Ще се откажа от еди кого си в Държавен вестник... :No

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Пон 23 апр 2007 5:13

:да:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 23 апр 2007 5:57

dobrinb написа:Никой от никого не може да се откаже - нито родители от децата си, нито децата от родителите си. Всичко е пълна глупост... :screwy Няма такъв филм, бабешки лафове - Ще се откажа от еди кого си в Държавен вестник... :No

От правна гледна точка най-вероятно е така, ама хората май искат да кажат, че го нямат за син вече!
Ми като е изрод - така е! На него едва ли му пука за това което става в момента, така че можем да си пишем, ТВ да гледаме и да си го обсъждаме, а на него му дреме на оная работа за БГ! Това да не идеш да видиш баща си в болницата... :screwy

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Пон 23 апр 2007 6:01

А бе аз незнам за кво става въпрос изобщо ама си го знам като диво селянче ........ още като бях малак се сещам за :На Маи***и Пу***та" и т.н в ефир.......футболистче(ако има тука такива да не се обждат аз съм анти футболен фен)ама си припомнете Пацата от Биг-Брадър.... :lol: и вижте най-върлите фенове на футбола ......1 към 1 ходят на мач да се бият а не да си правят кефа....кух народ :x

Върни се в “ОФФ-Топик - други”