Li4o написа:Даскала™ написа:...
Снимки ли искате![]()
Имам full max
Дай де...
http://store2.data.bg/violetkata/My%20P ... st%20Drag/

Li4o написа:Даскала™ написа:...
Снимки ли искате![]()
Имам full max
Дай де...
lowrider написа:Видях колегата Тишко,мярнах в даличината и PL_16v,и друг май не видях - имаше коли със стикери ама непознати за мен.Един познат от Шумен се пусна с бяла 2ка ,мисля че даже беше на първия старт и синия сивик директно го елиминира - шанс,интересното е, че голфето давало ниски 15ки(15.2)преди - а след като момчето сложи шрикове вместo старите валове - почнала да дава 15.8 така и не успял да я настрои,много ме зарадва синьото траби КР,което даваше 16ки - защо толкова зле...Скайланът нещо сдаде и варнеското s2 се възползва, 335Т-то и то най-накрая се счупи - все пък издържа дълго като за бмвSierrata и тя не беше в кондиция днес,за разлика от жигулката на Карбуратора,която отново цепеше мрака
Аааа снимков матриал можеби утре,сега съм труп...
FreeSoul написа:И аз ходих и така като се гледам май може и да не ходя на море тая година! Иначе освен горезиброените аз мернах и Paco и колата на Хуана, следователно и той е бил там...
Иначе може да се каже че беше на средно ниво, не беше това което очаквах, много разтакаване на времето и отново нищо добро за публиката като условия, но какво да се прави
golf777 написа:snoopgod написа:lowrider написа:golf777 написа:lowrider написа:Кое беше то?
сиво с стабелка 316
май за пловдивската е30 335t ми говориш,не е бургаска
кват ще да е доста ми хареса а и вървеше
извинявам се пловдивско ама вървеше здраво и безаварийно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта