действие/постъпки наколегата anatoli_velikov от София/Плевен
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: действие/постъпки наколегата anatoli_velikov от София/Пл
Не става дума дали ще си вземе или не нещата,а че предлага едно,дава друго,трето не дава.. защо написа,че има има 4 комплекта,като няма? Защо не каза още тогава,че тези букси са от предни врати? Поне да беше се обадим и обяснил съвсем човешки,а не с лично съобщение и да го разпитвам как да го тълкувам. За това се чувствам измамен,не заради нещо друго. Ако не беше букса или колона а беше дюза,гнп или нещо друго от по-слаб или по-мощен двигател? Но щом смятате това за нормално,ок. За мен това е укриване на истината още в самото начало с цел измама(и след това признание какви ги е свършил.)
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
В случая ти какво искаш?
Анатоли го познавам от много време, много пъти съм взимал части от него и винаги е бил абсолютно точен и коректен. Както виждаш и в момента той ти предлага да ти върне парите, а ти частите, което само по себе си говори, че е станало недоразумение и той ти предлага да го оправите. Ти се дърпаш и обясняваш как нямало да върнеш нищо, какво имал, какво нямал и т.н. За мен ти си некоректният в случая, пускайки тази тема.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
GLI написа: той ти предлага да ти върне парите, а ти частите,
Да, ама преди около година или 2 в една морга ми споменаха цена от 50 лв за един! (да повторя - един!) говорител.
Не, че го взех, ама да не мислиш, че дявола е толкова ангелче, че да върне подаръците?!?

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
В случая според мен Анатоли има вина че е объркал буксите, ама е човешко и се случва. Предложил ти е да си ги прибере за негова сметка и да ти върне парите... Той е отрязал буксите, изкормил е корите(което автоматично го принуждава да продава вратите необорудвани)... Не мога да разбера защо направи такъв голям проблем от цялата работа. И аз имам кола на части в нас и мога да ти кажа че тия части като се омешат става едно мазало, взел е грешните букси... Ако ти беше казал "платил си ги вече, спасявай се" да се оплакваш, ама човека ти е предложил вариант и ти хайде сега да пусна една тема да плача пред форума... Както колегата Радо каза в моргите масово се продават тия говорители по 50лв на бр.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Близнак - прав си, това исках да кажа, но се изгубих в превода. Поне разбираш за какво говоря!
Между другото, не разбирам защо станах "нерегламентиран търговец", но това е друга тема на разговор. Предупреждение получих с една обява за кола на части и една обява със събрани много части. А допреди 4-5дни имаше хора с по 5 автомобила в една обява без никакви последствия! (казвам допреди 4-5 дни, тъй като дотогава можех да чета форум "Продава". Вече не мога, но не вярвам нещо да се е променило...)
Ама тези хора не са търговци...
Нейсе, здраве да има! Има по-важни неща на този свят, даже се радвам тъй като ще прекарвам повече време с малката, а не пред компа.
Но както казах, това е друга тема на разговор! Не ми се влиза в други спорове, още повече че за 5год. откакто съм тук не съм видял някой да излезе печеливш в такъв спор.
На всички колеги, които изразиха мнение искам да благодаря! За мен означава много
Успехи!
Между другото, не разбирам защо станах "нерегламентиран търговец", но това е друга тема на разговор. Предупреждение получих с една обява за кола на части и една обява със събрани много части. А допреди 4-5дни имаше хора с по 5 автомобила в една обява без никакви последствия! (казвам допреди 4-5 дни, тъй като дотогава можех да чета форум "Продава". Вече не мога, но не вярвам нещо да се е променило...)
Ама тези хора не са търговци...
Нейсе, здраве да има! Има по-важни неща на този свят, даже се радвам тъй като ще прекарвам повече време с малката, а не пред компа.
Но както казах, това е друга тема на разговор! Не ми се влиза в други спорове, още повече че за 5год. откакто съм тук не съм видял някой да излезе печеливш в такъв спор.
На всички колеги, които изразиха мнение искам да благодаря! За мен означава много

Успехи!
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Bai Sando написа:Щом колегата сам предлага да си вземе частите,не виждам къде е проблема.Пък и за негова сметка.
Според мен,проблем няма.
Точно +1

- geo0rg1
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AKL
Аз лично от колегата съм пазарувал 1 път преди година и останах мн доволен от цена качество а за отношение няма дя коментирам донесе ми е пред нас
- hooligans
Колегата (anatoli_velikov) се превърна в многострадална Геновева...
Отностно групата на нерегламентираните търговци, мисля, че си го заслужаваш!?
Лесно можеш да кажеш, че не е така, но след тази тема има доста сигнали за теб и търговията ти чрез ЛС!
Всички мнения след моето са излишни!
Очаквам дявола да каже какво иска, за мен темата е изчерпана...
Отностно групата на нерегламентираните търговци, мисля, че си го заслужаваш!?
Лесно можеш да кажеш, че не е така, но след тази тема има доста сигнали за теб и търговията ти чрез ЛС!

Всички мнения след моето са излишни!
Очаквам дявола да каже какво иска, за мен темата е изчерпана...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз още в съобщението казах, няма да върна нищо,набавих си правилните букси и чакат монтажа. С въпросния "колега" аз приключих. Всичко получено си отговаря на описанието и работи изрядно. Бях подразнени от факта,че всичко го има налично,все пак заради буксите чаках 4-5дни после още 3 и така не ги получих,а можеше още в началота да каже не искам да ти ги режа и точка,не да си губим времето и да се стига до тази тема. Исках да разбера аз ли съм дребнав,че не получих всичко и правилните неща или може и е нормално да се предлага едно,а да се дава друго и то от форума за взаимопомощ .
П.п ако вярно има други дето не са доволни е хубаво тук да то напишат в темата,а не на лични защото звучи малко като измислица без доказателсто.
П.п ако вярно има други дето не са доволни е хубаво тук да то напишат в темата,а не на лични защото звучи малко като измислица без доказателсто.
- hooligans
Хората които ми писаха са доволни от него.
Темата вече е изчерпана.
Темата вече е изчерпана.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”