Съвет за летни маратонки / кецове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
buFka написа:vladtod® написа:GEOXза да дишаш
ползвал ли си ги

единствено мога да добавя ,че ако си взимате такива гледайте да има и на петата дупки.

Последна промяна от vladtod® на Сря 25 апр 2007 18:45, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За GEOX-а нямам много добро мнение.Очаквах доста повече от толкова известна марка
Може проблема да е в модела, но все пак си взех най-дишащия модел RESPIRA (или нещо подобно). Още не е толкова топло а краката ми се изпотяват. Не съм ходил по магазините много, но си мисля че за 200 лв. може да се намери нещо по -добро

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
milen_40 написа:За GEOX-а нямам много добро мнение.Очаквах доста повече от толкова известна маркаМоже проблема да е в модела, но все пак си взех най-дишащия модел RESPIRA (или нещо подобно). Още не е толкова топло а краката ми се изпотяват. Не съм ходил по магазините много, но си мисля че за 200 лв. може да се намери нещо по -добро
ми незнам за Геокса, ама аз миналото лято си взех един Найк бял кожен /немога да му намеря снимката в нета/ и до сега нито веднъж не са ми се изпотили краката, а не го свалям.......
но да знаете че е много важно с какви чорапи сте....аз например само хавлиени нося зима лято и просто няма изпотяване, колкото и невероятно да звучи.....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”