Има ли тук във форума служители на Вивател?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе имахме спор(в който както се оказа не съм бил прав) с един колега дали Вивател използва инфраструктурата на Мобиком. Принципно мога да почна да го увъртам с разтегливите начини на тълкуване на понятието "инфраструктура", ама не виждам смисъл-загубих си баса и това е... Всяко зло за добро-ето да пийнем по бира(на това ни беше баса) с колегите 

Глобул почна с Моторола. даже първоначално част от проектирането се правеше от самите моторолци. Сега глобул ползват и Ериксон.
Lyubaka и chefito са прави Вивател почна с Хуавей но не знам дали не ползват и други производители
Иначе най-вероятно ако съвпадат местата на базовите станции на Вивател и Мобиком се ползват едни и същи помещения и пилони. Така процедурта на договаряне и парите които ще се плащат за поставяне са по малко. Но електроното оборудване е напълно несъвместимо
Lyubaka и chefito са прави Вивател почна с Хуавей но не знам дали не ползват и други производители
Иначе най-вероятно ако съвпадат местата на базовите станции на Вивател и Мобиком се ползват едни и същи помещения и пилони. Така процедурта на договаряне и парите които ще се плащат за поставяне са по малко. Но електроното оборудване е напълно несъвместимо
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега, нистина е разтегливо понятие...понеже свързаноста на базовите станции и на двата олератора така или ниаче се осигурава от бтк с наети линии/релейки, може да се каже че донякъде си прав...понеже на съответната телевизионна кула примерно, закачат антената на вива а я включват към същата релейка, която така или иначе не е на мобиком...
Успех в спора

Успех в спора
Върни се в “ОФФ-Топик - други”