Некоректна промоция и реакция на Радиал

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Re: Некоректна промоция и реакция на Радиал

Мнениеот kriso_g » Сря 04 ное 2015 8:25

Големи хиени са тези пичове :censored2 :censored2
Студентски град срещу фантастико на автомивката също за 4 броя монтаж,демонтаж,баланс и сваляне и качване на 15 алуминиеви джанти ще ви вземат 32 лв,не искам да звучи като реклама,но тези от Радиал с тия цени просто им се кефя :eek

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Сря 04 ное 2015 9:36

Абе аз доста време се чудих дали да пиша, да не излезне като реклама, ама аз си купих гумите от там, монтажа на 17-ки излезе 36 лева. На едната гума сложиха 40 грама, защото беше крива джантата и не защото ми казаха, а защото бях вътре през цялото време. Гумите струваха в сайта им, след отстъпка 232 лева, аз ги взех за 220, защото ми е голяма устата :mhihi Таааааа, некоректна е промоцията, но пък аз съм доволен. А по-принцип съм отвратителен клиент!

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Сря 04 ное 2015 10:14

ktamen написа:
VWGT написа:
хранителните вериги ги друсат с много пари за такива работи

Кой ги друса?
Преди малко се опитах да си купя лимони от Кауфланд, ама явно процедурата не е за туземци като мен защото ги претеглих - 374г, ама на касата ми казаха, че тези лимони не трябва да се теглят и цената била за цялата мрежичка от 500г. Явното несъответсвие в грамажа никак не смути касиерката.
Трябваше ли да звънна някъде?

http://www.segabg.com/article.php?id=680169
иначе за твоя случай КЗП за статистика, ама би трявало да имат книга за похвали и оплаквания, та в нея също може да се впишеш

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Съб 21 ное 2015 23:35

Ми и аз съм доволен от тях, нови гуми + монтаж като вярно си платих тежестите, но какво от това. Радиал до МЕИ е "Радиал 2000" нищо общо с този на Симеоновско, преди на мястото на Фантастико, на Симеоновско, имаше пак "Радиал 2000". Този новия на Симеоновско го водят Автоцентър Радиал + този на Сливница. Най-читав от към отстъпки и цена на монтаж си остава този под мостта Чавдар. Официалната им промоция която аз намерих на сайта и им е от бая време е "Купуваш 4 гуми и получаваш отстъпка за ГТП - 24кинта"

Ето това им официалната страница на Радиал.

Потребителски аватар
jrc2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jrc2 » Нед 22 ное 2015 0:01

Не че това ще стопли душите ваши, но за обща култура, Радиал Центрове бяха на съдръжници. От около година може би и повече, вече е само на един собственик, няква драма е настанала с другия по межди им.Та така..

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Нед 29 ное 2015 8:52

Не че е важно предполагам, но преди време доста центрове предлагаха безплатен монтаж на закупените гуми. От много време безплатният монтаж отпадна. Та в този смисъл случката е напълно разбираема. Друг е въпроса защо вместо да го обяснят на разбираем език трият м ненията от фейса. Това вече е непрофесионално

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 29 ное 2015 22:23

dlug написа: От много време безплатният монтаж отпадна

Много добре, че отпадна защото се счита за недобра търговска практика. :th_up
На всеки му е ясно, че реално цената на монтажа беше скрито калкулирана в цената на гумата и понякога доста соленичка.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”