Малко снимки сред природата...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:всичкото е хубаво, но този балон на задна дясна гума
Ако някой продава гуми 235/45/17 взимам 2 бр.

Гумата беше така като я купих от един познат и беше с подложка. Като напомпана не издуваше въобще, но въднъж спуках гума и то беше точно тази. В гумаджийницата решиха да ме разубеждават да я правя, за да ми пробутата техни гуми. И копеленцето почна да ми ги разтяга едни дълги и широки и почна да ми дърпа подложката и да вика "то тука имаш подлажка, сигурно се е разлепила...". Взех си гумата и ми я направиха на друго мястно без проблем (то не беше спукана на борда), но вече балончето се показа. Мисля, че няма да може да се залепи пак....
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:shenko написа:всичкото е хубаво, но този балон на задна дясна гума
Ако някой продава гуми 235/45/17 взимам 2 бр.![]()
Гумата беше така като я купих от един познат и беше с подложка. Като напомпана не издуваше въобще, но въднъж спуках гума и то беше точно тази. В гумаджийницата решиха да ме разубеждават да я правя, за да ми пробутата техни гуми. И копеленцето почна да ми ги разтяга едни дълги и широки и почна да ми дърпа подложката и да вика "то тука имаш подлажка, сигурно се е разлепила...". Взех си гумата и ми я направиха на друго мястно без проблем (то не беше спукана на борда), но вече балончето се показа. Мисля, че няма да може да се залепи пак....
и предните ли са 235/45/17

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще слагам Xenon, но все не остават излишни пари за това. Иначе обичам по-широки гуми и няма да слагам 225
Разликата е минимална в диаметъра, да не кажа дори почти точно сравнено с 205/55/16, но нека не говориме за гумите, знам че размера трябва да е 225/45.
Мисля и някоя броня от rs4 или s6 да сложа, но още не съм се решил. Абе има доста дребни работи за доизкусуряване.

Мисля и някоя броня от rs4 или s6 да сложа, но още не съм се решил. Абе има доста дребни работи за доизкусуряване.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”