Кличко стана труден за рисуване така, както никой до скоро не го беше правил. Трябваше му гримче и няколко шева след мача за да не го прекарат на летището с чувал за трупове. Фюри си изигра перфектната стратегия по време на мача и тя се казваше 'Стратегията на Владимир Кличко'. За уреден мач не може и да става дума, според мен, защото 8-мия рунд треньора на Кличко му каза нещо от типа 'стегни се и натисни, защото за сега губиш!' и тогава се опита да натисне, но дългите ръце на Фюри го връщаха бая назаде. Точно както той играеше. Не беше в кондиция определено, но мисля, че просто е спрял хапа. Срещу кобрата беше значително по-релефен и по-здрав. Може да са го прецакали със стероидите тоя път и да са му дали някой ирански енантат от българско мазе.
Фюри дори и да беше изморен пак можеше да пее Аеросмит след мача, че и то по-добре от Стивън Тейлър, когато не е надрусан. Фури нямаше и идея да го нокаутира. Просто се изгаври с него цял мач. А и преди това. Вика сложих 200 бона на себе си.. при тоя перфектен коефицент (5) остава и да не сложа на тоя сигурен мач.
В интерес на истината мислех, че ще го резнат през кръста, а той дори с една отнета точка за ударите зад главата пак би с няколко предимство. Мисля, че Кличко взе 3 или 4 рунда максимум. Май бяха 3 по скор картата, която пуснаха по RTL след мача.
Послединя рунд го спечели Кличко, защото Фюри нямаше смисъл да си дава и зор. Той вече беше спечелил мача. Само не трябваше да пада, а той нямаше как да падне, защото Владо беше сгънал чаршафите вече.
Иначе icoico е прав. Не гледайте торбаланите изобщо :D Фьодор ги помилаше като попчета. Рой Нелсън е като бременен в 11-сти месец, а Марк Хънт трябва да сваля по 50 килограма за тежката категория и всеки удар му е нокаутиращ. Беше шампион в какво ли не преди да стъпи в UFC и пак се представя перфектно. В по-горното число мога да добавя и Daniel Cormier, Tank Abbott.
http://cdn2.cagepotato.com/wp-content/uploads/SchaubNelson.jpeghttp://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/169/296/80072305.jpg.1881_display_image.jpg?1267744719Бая има такива. Да не говорим, че е едно да те ударят с ръкавица за MMA, а друго е с боксова колкото и тежка да е тя.
Фен съм на бойните спортове от много години и просто Кличко не можа да си намери нито темпо, нито дистанция в този мач. Още отначалото видя, че ще падне. Знаеше го веднага след като видя, че Фюри му играе без гард. По никакъв начин не можеше да стигне до него. Всеки път в който се опитваше да пусне така прословутия му ляв прав получаваше един още по-дълъг и не можеше да го стигне. Всичко, което правеше през годините на всичките си мачове му се изля отгоре. Грозен мач с перфектна стратегия.