Оооооооооо бате некой като теб значи трябва да ме убие
На мен ми се е случвало да лягам под чужди коли за да видя как е направено ( оригинално ) нещо което при некоя гробница при мен вече го няма или как е закачен теглич или как е боядисано еди кво си и т.н.
Нема ти обяснявам как един път трябваше да давам отчет щото загледах една кола дето съм я бил правил преди година и като дойде майката на момчето ( тя не ме познава ) та и боя щях да ям ( волейболистка )
В тази връзка - идиоти всекакви но не всички са крадци , ако почне нещо да чезне тогава требе се страхуваш
Автокрадци??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
teneketo написа:Оооооооооо бате некой като теб значи трябва да ме убие
На мен ми се е случвало да лягам под чужди коли за да видя как е направено ( оригинално ) нещо което при некоя гробница при мен вече го няма или как е закачен теглич или как е боядисано еди кво си и т.н.
Нема ти обяснявам как един път трябваше да давам отчет щото загледах една кола дето съм я бил правил преди година и като дойде майката на момчето ( тя не ме познава ) та и боя щях да ям ( волейболистка )
В тази връзка - идиоти всекакви но не всички са крадци , ако почне нещо да чезне тогава требе се страхуваш
Малееее

Веднъж гледам некакъв се подпрял на полото ми, жена ми едва ме спря да ходя да се разправям с него!

пп
А бе, лошото е, че гепат. Откакто ми строшиха стъклото на предната ми колица и ми гепиха касетофона, съм се наежил много яко. Парен каша духа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Goldorak написа:Muncho написа:Това че си параноик не значи че не те следят
Много вярно!!!!![]()
![]()
![]()
Макар, че майтапът настрана, в тая апашка държава нема начин да не е малко параноик човек, в противен случай трябва да е голям непукист.
Но на мен ми пука, щото мразя някой да посяга на моето, просто побеснявам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”