номера с батерийката не става аз съм го пробвал
бях си изтрил акаунта и не можех да си вляза в рс-то
преинсталирах си уиндоуса и така
как да разбия администраторска парола?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Safe mode иска парола за всички иузъри ОСВЕН ако на администраторския (който е възможно да не го виждаш) не е сетната такава и можеш да влезеш с нея. Силно ме съмнява да има парола твоя.. пробвай.. когато ти иска иъзър след като буутне в сейф мод пиши иузър Administrator и дай ентър. Ако не те пусне.. кофти
ерд командъра просто няма грешка програмката ако искаш обади се ще ти я пратя

ерд командъра просто няма грешка програмката ако искаш обади се ще ти я пратя
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лесно става ако някой не си е играл допълнително с нтхаш-а, принципно всички пароли се пазят криптирани във файл на име sam ...имаш няколко варианта ...взимаш Хиренс както ти казaха по горе и ресетваш паролата или си сетваш твоя, или взимаш sam (има го на няколко места в зависимост от това дали ти е пуснат систем ресторе) и го магериш на друга машина по възможност много бърза
....... в случай че си си барнал системата както аз съм си барнал моята нищо не мое ти помогне
батерията на дъното няма никаква връзка с паролите в ос, тя няма връзка и с БИОС ама това е друга бира дето не ми се обяснява сега 

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
sploty написа:номера с батерийката не става аз съм го пробвал
бях си изтрил акаунта и не можех да си вляза в рс-то
преинсталирах си уиндоуса и така
Батерията тук няма никакво значение - не става въпрос за парола на биос-а. А другата се оправяше като подмениш някакъв файл (закачаш диска на друг комп като 2-ри и заместваш 1-2 файла и се озоваваш с празна или известна парола).
Все пак зависи някакви файлове ли ти трябват или не ти се преинсталира Windows. Мисля че второто става по-бързо отколкото да търсиш някакви програми и т.н.
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
чакала написа:Дано си направил харда си на дялове и нямаш важна информация на C:, щот на преинсталация мирише. Дано стане с тая програмка, лично аз преди време не успях и...
Споко...нема страшно да не стане...особено с тази:
tr0ll написа:http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/
Правил съм го многократно и бачка за страх...правиш си буутващата дискета, ръгаш и си в джаза след 3-5 минути

Върни се в “ОФФ-Топик - други”