Да чукнем на дърво!!! Да не ни се случва...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Сря 09 май 2007 22:03

Да пази Господ от пожари и мързеливи пожарникари.

На един приятел му се случи такова нещо на 20м от пожарната в Хасково. Той се возил, карал е друг човек. Почва да дими Бумера и те спират и с някво пожарогасителче се пробват, ама нищо. Ключалките омекнали не могат да отворят.. Отива приятеля до пожарната <~20м> "така и така, елате тука с пожарогасител, че на приятеля му се запали колата" Тия 10 мин палят, подряват и вдигат въздух на няква стара Шкода. 6 човека се товарят на пожарната, тя излиза, спира и хората слизат. И почват да се мъчат да отворят капака.. А баварката си гори тихо през това време. Опъват дърпат... И по едно време единия "огнеборец" рекъл "Абе мога да тия отворя, ама няма да ти хареса". И шофьора рекъл "Ми давай. Тя колата вече и без това за нищо не става" И след малко се чува глас "Бягай те че бат' Н... идва с лоста" Разбирай "козия крак" И бат' Н... се засилва и прааас левия фар... "Ъ не можа" Прааас- десния фар... "Ъ.. пак не стана". Прааас в средата. Радиатора вече пробит <то на фона на всичко останало един радиатор...
И по едно време Започнала да гори по-"качественно" вече и комантара на "огнеборците" бил "т'ва са зафана ватата". Оркестъра свири туш :)

И накрая даже не искали да дават на човека някъв документ че е било инцидент.. няква констатация или каквото и да е там за пред застрахователите...
ей това като ми го разказа приятеля 15 мин не можех да си взема въздух от смях... И после като мина всичко си екох "ми тва е ужас ебати... и абсолютно нежелание да помогнеш и да си свършиш работата и ... не ми се впуска в разсъждения щото ще се измести още повече темата...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”