Въпрос за Слънчев Бряг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
така да взема и аз да кажа нещо.
където и да спреш в санито паяка те вдига,без значение дали има или няма знак.
опитаи да се разправящ.и ще ти вземат колата и ще я надраскат повреме на превоза или ще те арестуват
паркингите са 2 лв. на час но има и такива дето е с намаление за цял ден,в несебър ако си още не работят паяците и знам много хубав подземен гараж за 8 лв. на ден.(пиши ми на лични)
бариери има само за стария град,но предполагам че на първи ще има и за санито.но пък никой не ми се е обадил(имам си нужда и аз) може и на 10 да ги пуснат.но ако влезеш по добре не слизаи от колата веднага те дигат(няма такива бързаци)
насякаде има тънка лаисна квартири 7 лв. до 10 лв. на легло.
хубави и евтини магазини има на 100 места. както спомена колежката ким за бали.така има и още 2 в санито и 4 в несебар дето се правят на БИЛА.
ако искаш някаква друга информация пиши на лични или ми званни 0896577947
където и да спреш в санито паяка те вдига,без значение дали има или няма знак.
опитаи да се разправящ.и ще ти вземат колата и ще я надраскат повреме на превоза или ще те арестуват

паркингите са 2 лв. на час но има и такива дето е с намаление за цял ден,в несебър ако си още не работят паяците и знам много хубав подземен гараж за 8 лв. на ден.(пиши ми на лични)
бариери има само за стария град,но предполагам че на първи ще има и за санито.но пък никой не ми се е обадил(имам си нужда и аз) може и на 10 да ги пуснат.но ако влезеш по добре не слизаи от колата веднага те дигат(няма такива бързаци)
насякаде има тънка лаисна квартири 7 лв. до 10 лв. на легло.
хубави и евтини магазини има на 100 места. както спомена колежката ким за бали.така има и още 2 в санито и 4 в несебар дето се правят на БИЛА.
ако искаш някаква друга информация пиши на лични или ми званни 0896577947
Cherepaha написа:da__buzz написа:...но предполагам че на първи ще има и за санито.но пък никой не ми се е обадил(имам си нужда и аз) може и на 10 да ги пуснат.но ако влезеш по добре не слизаи от колата веднага те дигат(няма такива бързаци)
Я кажи, кой требе да ти се обади за до го уволнявам ...![]()
Малина Бъкалова

BECK0 написа:Всъщност аз съм абитурент, така че не ми се ходи в Несебър да спя, защото ще съм при нашите. А за 2-3 дни викаш 20-25лв паркинг ли ще трябва да дам ? А паркинга на хотела дали ще мога да паркирам колата или и там се плаща на същите цени ?
ами така кажи.
ами незнам как стоят нещата кои хотел. целия клас ли сте.пък като спиш при вашите ,те тук ли са.
ако са тук да разпитат на рецепцията

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da__buzz написа:Cherepaha написа:da__buzz написа:...но предполагам че на първи ще има и за санито.но пък никой не ми се е обадил(имам си нужда и аз) може и на 10 да ги пуснат.но ако влезеш по добре не слизаи от колата веднага те дигат(няма такива бързаци)
Я кажи, кой требе да ти се обади за до го уволнявам ...![]()
Малина Бъкалова![]()
![]()
И сигурно и на Туарега те повозва ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”