На работа в Обзор или в Несебър?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Съб 26 май 2007 20:33

Ми незнам само кажи какво е и колко пари и ще видим какво мога да направя:)Може би тая работа на ЛС трябва да я правим де :)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Нед 27 май 2007 14:56

trunner написа:
Thunder написа:Благодаря ти колега, но нали се сещаш къде е Силистра :roll: ? Иначе имам да вземам четири кутии лак от горския в Троян! Но не е проблем, защото той ще идва насам (верно, че е след месец)!
Все пак благодаря и стискаме палци!

Колегата , ако минава през Варна да ми ги остави.Аз следващата или по-следващата севдмица ще идвам в Силистра и оттам Галац.

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Нед 27 май 2007 15:44

Минавам, ако иска да каже:)

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Re: На работа в Обзор или в Несебър?

Мнениеот mx3333 » Нед 27 май 2007 20:04

Thunder написа:...А трябва да е в платен паркинг може би?...

Това не го разбрах съвсем. Гледам пише че си с Голф '89. От кражба ли те е страх или че няма да има място?

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Нед 27 май 2007 20:53

mx3333 написа:

Това не го разбрах съвсем. Гледам пише че си с Голф '89. От кражба ли те е страх или че няма да има място?

От кражба естествено, защо?

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Нед 27 май 2007 23:30

Thunder написа:
mx3333 написа:

От кражба естествено, защо?

Не знам колко ще струва платения паркинг за по-дълго време, но не мислиш ли че едно пълно каско (3-месечно) ще е по-изгодно?

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Пон 28 май 2007 0:00

А сега ново 20.За пръв път чувам такова нещо като тримесечно каско.Обясни ми ако обичаш.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 28 май 2007 0:38

Колега "Тъндар" аз на 17 годинки като бех се оредих да бачкам в един хотел м/у Равда и Несебар.Хотела тогава беше притежание на Милен Велчен...и се казва IFA HOTELS.Те всащност са 3 хотела в много голяма близост един от друг... та както и да е проверете там за работа може и да ви се отеори касмета...тогава заплатата ми беше 400-600 лв с осигорена храна и квартира.Не е проблем ако си намерите квартира дори и в Бургас.Хотела усигоряваше транспорт които трагваше от Бургас,Поморие,Ахелой,Равда и краина точка несебар...и така докато сабере целия персонал.Да не говорим пак какви бакшиши падаха....но пак и работата си беше доста...работно време от 6и30 до 3 през ноща...а понякога и до 7 сутринта .... стига да има смени за Румсервиз :wink: .... Успех колеги дано намерите стабилна работа :wink:

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пон 28 май 2007 9:14

Thunder написа:А сега ново 20.За пръв път чувам такова нещо като тримесечно каско.Обясни ми ако обичаш.

Ами в смисъл правиш го годишно на 4 вноски. Плащаш първата. Ако не платиш следващата, спира да ти важи каското, но то вече не ти и трябва евентуално.

checheneca написа:Колега "Тъндар" аз на 17 годинки като бех се оредих да бачкам в един хотел м/у Равда и Несебар.Хотела тогава беше притежание на Милен Велчен...и се казва IFA HOTELS.Те всащност са 3 хотела в много голяма близост един от друг... та както и да е проверете там за работа може и да ви се отеори касмета...тогава заплатата ми беше 400-600 лв с осигорена храна и квартира.Не е проблем ако си намерите квартира дори и в Бургас.Хотела усигоряваше транспорт които трагваше от Бургас,Поморие,Ахелой,Равда и краина точка несебар...и така докато сабере целия персонал.Да не говорим пак какви бакшиши падаха....но пак и работата си беше доста...работно време от 6и30 до 3 през ноща...а понякога и до 7 сутринта .... стига да има смени за Румсервиз :wink: .... Успех колеги дано намерите стабилна работа :wink:

Чеченец, сигурно си свикнал да пишеш много смс-и. Много грешки на кв. сантиметър си постигнал :)

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Пон 28 май 2007 9:28

Ами в смисъл правиш го годишно на 4 вноски. Плащаш първата. Ако не платиш следващата, спира да ти важи каското, но то вече не ти и трябва евентуално.

Ами това е хитро, ама да кажем не дай си боже ми откраднат колата или я блъсна по сериозно, няма ли да ми праят проблем за това, че не съм си платил цялото каско, а трябва да ми дадат цялата сума, например?

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Пон 28 май 2007 9:32

checheneca написа:Колега "Тъндар" аз на 17 годинки като бех се оредих да бачкам в един хотел м/у Равда и Несебар.Хотела тогава беше притежание на Милен Велчен...и се казва IFA HOTELS.Те всащност са 3 хотела в много голяма близост един от друг... та както и да е проверете там за работа може и да ви се отеори касмета...тогава заплатата ми беше 400-600 лв с осигорена храна и квартира.Не е проблем ако си намерите квартира дори и в Бургас.Хотела усигоряваше транспорт които трагваше от Бургас,Поморие,Ахелой,Равда и краина точка несебар...и така докато сабере целия персонал.Да не говорим пак какви бакшиши падаха....но пак и работата си беше доста...работно време от 6и30 до 3 през ноща...а понякога и до 7 сутринта .... стига да има смени за Румсервиз :wink: .... Успех колеги дано намерите стабилна работа :wink:

Мерси за пожеланията. Сигурно ще минем и оттам, но и аз миналото лято работих във Варна със същото работно време, наистина големи парички падаха, ама много работа бе човек.Аз за 3 месеца ходих до плажа 3 пъти:)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 28 май 2007 10:51

Thunder написа:

Ами това е хитро, ама да кажем не дай си боже ми откраднат колата или я блъсна по сериозно, няма ли да ми праят проблем за това, че не съм си платил цялото каско, а трябва да ми дадат цялата сума, например?

Това зависи много от застрахователя. Първо попитай за всички условия, включително и за тези (е, няма да им казваш че искаш само за 3-4 месеца каското и след това няма да плащаш, ами например "Какво става ако стане така и така ..."). И не се нахвърляй на по-ниските цени - евтиното излиза скъпо ! За да не стане като реклама, потърси компанията на този човек - при тях гарантирано няма такива филми - да трябва да платиш всичко. Вече четвърта щета оправям на тази кола - никакви грижи.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пон 28 май 2007 11:39

Thunder написа:

Естествено, че при инцидент ще трябва да го доплатиш. Но нали идеята е само да се застраховаш, а не отиваш с ясната идея че ще ти крадат колата. Пък то ако стане нещо едва ли ще те вълнува това да доплатиш каското - ще го направиш с голямо желание даже :)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 28 май 2007 12:00

mx3333 написа:Естествено, че при инцидент ще трябва да го доплатиш. Но нали идеята е само да се застраховаш, а не отиваш с ясната идея че ще ти крадат колата. Пък то ако стане нещо едва ли ще те вълнува това да доплатиш каското - ще го направиш с голямо желание даже :)

Е точно това имам предвид - моите щети бяха все преди да съм платил последните вноски, и НИЩО не съм доплащал, ами намаляваха сумата на следващите вноски.
Избора на застраховател е важен, и както казва еедин друг колега, работещ в тази област, е също като избора на личен лекар, адвокат, нотариус и т.н. Но винаги решава този, който дава парите.
Thunder, въпросната компания има офис и в Троян - ако те интересува, мога да ти дам адрес и телефон.

Потребителски аватар
Thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Thunder » Пон 28 май 2007 14:31

Thunder, въпросната компания има офис и в Троян - ако те интересува, мога да ти дам адрес и телефон.

Ами да може да ми дадеш, ако не те затруднявам.Сигурно ще я застраховам.Мерси!!![/quote]

Върни се в “ОФФ-Топик - други”