Тука страшно много се кефят като завършат ( сигурно им е трудно ), ама ако не е от това, кое е радостното, не знаят ли кво ги чака после

пп. Неска да носиш бонбони инъче ще те глобим. Успех и попътен вятър, колега!
Tishku написа:Забелязвам нещо което при нас в Бургас го няма....![]()
Тука страшно много се кефят като завършат ( сигурно им е трудно ), ама ако не е от това, кое е радостното, не знаят ли кво ги чака после![]()
Kozunak написа:Tishku написа:Забелязвам нещо което при нас в Бургас го няма....![]()
Тука страшно много се кефят като завършат ( сигурно им е трудно ), ама ако не е от това, кое е радостното, не знаят ли кво ги чака после![]()
Баце 5 години като са ти се подигравали даскалки умствено по зле от тебе и не можеш да им кажеш копче за да не ти оакат дипломата, като а те карали да ставаш в 6 сутринта и като са ти писали отсъствия за 10 мин закъснение се едно си някво дете, повишителни изпити, подготвителни класове.....просто на бала сичко се отпришва изведнъж ама лошото е че за 2-3 дена траеше кефа, поне при мен.
bomber написа:Tishku написа: ама ако не е от това, кое е радостното, не знаят ли кво ги чака после![]()
Батко да ти кажа не съм баш много щастлив,и ми е малко мъчно даже.Наистина от тук започва вече истинската борба в живота![]()
Благодаря на всички за хубавите пожеланияи най-вече на теб Велко
Tishku написа:bomber написа:Tishku написа: ама ако не е от това, кое е радостното, не знаят ли кво ги чака после![]()
Батко да ти кажа не съм баш много щастлив,и ми е малко мъчно даже.Наистина от тук започва вече истинската борба в живота![]()
Благодаря на всички за хубавите пожеланияи най-вече на теб Велко
Аз немога да опиша точно при мен как беше, но после става наистина много много по-сериозно и по-трудно.
пп. Какви са ти плановете? Ще продължиш ли да учиш или направо почваш сериозна работа?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта