Jack Russell Terrier
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Jack Russell Terrier
az namerih takova ku4e za 100lv i si go kupih ima o6te ama sa jenski
Последна промяна от Pichaga на Пет 30 яну 2009 16:41, променено общо 1 път.
Причина: тук се пише на кирилица
Причина: тук се пише на кирилица
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Да знаеш,че тия животни са страшно откачени,сигурно ти звучи добре,че са много енергични,обаче един приятел имаше такова....това е...Никога не съм виждал такова нещо,няма умора и никога не му писва.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
откачени,енергични,шантави,красиви животинчета,братовчед ми има такова-изгриза и изяде какво ли не из тях,няма обувка или чехъл незахапан или нераздърпани,няма място където да не се е качило и преровило,ама колкото са палави толкова са и слади!
не сте ли погледнали някъде за хубави и истиснки кучета
Последна промяна от dobrin на Сря 28 яну 2009 23:22, променено общо 1 път.
Причина: Ако нямаш какво да кажеш, по-добре е да замълчиш!
Причина: Ако нямаш какво да кажеш, по-добре е да замълчиш!
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Питай колегата Joker ,той е доста навътре в тази тема 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Аз да кажа тогава!!!!Киноложката характеристика на тази порода започва с шеговитото изречение:
Искахте малко куче за апартамент???Взехте си джак-ръсел защото е малък???Направихте огромна грешка!!!
Това куче е с неизчерпаема енергия!!!Страхотен беладжия и изисква разходки от поне 10-15 км дневно и то бягане!!!Скандалджия от класа и винаги си навлича гнева на големите кучета....абе това е куче за човек с много здрави нерви!!!!Аз не бих могъл да гледам такова....И още нещо...когато се вземат кучета изискващи дълги разходки нека не се забравя,че кучето трябва да е такова,че да пази стопанина си....често ще попадате без да искате в критични ситуации(есен и зима разходките често са по тъмно и на пусти места!!!),когато породата на кучето ще бъде от решаващо значение!!!Изпитал съм го на собствен гръб!
Искахте малко куче за апартамент???Взехте си джак-ръсел защото е малък???Направихте огромна грешка!!!
Това куче е с неизчерпаема енергия!!!Страхотен беладжия и изисква разходки от поне 10-15 км дневно и то бягане!!!Скандалджия от класа и винаги си навлича гнева на големите кучета....абе това е куче за човек с много здрави нерви!!!!Аз не бих могъл да гледам такова....И още нещо...когато се вземат кучета изискващи дълги разходки нека не се забравя,че кучето трябва да е такова,че да пази стопанина си....често ще попадате без да искате в критични ситуации(есен и зима разходките често са по тъмно и на пусти места!!!),когато породата на кучето ще бъде от решаващо значение!!!Изпитал съм го на собствен гръб!
"добринчо",хайде моля те се съобразявай с правомощията си,още повече мнението не беше единствено или злонамерено.
не си мисли,че можеш да определяш и налагаш критерии за поведение(съобразени с теб),че си прав,че си безпристрастен.ха. и че хората трябва да се съобразяват и притесняват от настроенията и емоциите на теб и още няколко души!
виж ако има някакви проблеми или някой не е доволен от нещо във форума,а не демонстрирай ненужна активност и "позиции".приятен ден.
не си мисли,че можеш да определяш и налагаш критерии за поведение(съобразени с теб),че си прав,че си безпристрастен.ха. и че хората трябва да се съобразяват и притесняват от настроенията и емоциите на теб и още няколко души!
виж ако има някакви проблеми или някой не е доволен от нещо във форума,а не демонстрирай ненужна активност и "позиции".приятен ден.
Последна промяна от DragoGT на Чет 29 яну 2009 12:57, променено общо 1 път.
Причина: А ти внимавай как се обръщаш към администратор на този форум. И не забравяй че при регистрация си се сългасил че модератори и администратори могат да преценяват какво да правят. ако не ти харесва интеренет е мноооого голям.
Причина: А ти внимавай как се обръщаш към администратор на този форум. И не забравяй че при регистрация си се сългасил че модератори и администратори могат да преценяват какво да правят. ако не ти харесва интеренет е мноооого голям.
А някои знаели как да го науча на прости номера като седни защото ме подлоди в къщи
- joker
ludiq_qni написа:А някои знаели как да го науча на прости номера като седни защото ме подлоди в къщи
И да го научиш това няма да го накара да бъде по-кротък...породата е такава ...луда и неуморна!!!!Командите не променят характера на кучето и спецификата на породата!!!Ще те подлуди още повече.....особено между 1 и 3 годишна възраст!!!!Предупредих те!!!
колкото до обучението....направих един ротвайлер послущен и добър...сега "работя" върху друг...но обучението не може да се разкаже с две думи...става въпрос за писмени материали от около 100-на страници...и опит разбира се...и най-вече познаване особеностите на породата....и индивидуалните характеристики на кучето!!!

- joker
ludiq_qni написа:1човешка годинана на колко кучeшки години е равно
Щом отсега взе да мислиш колко дълго ще живее,че по-малко да те тормози.....давай го веднага на друг преди да си го уморил....ти не можеш да гледаш куче!!!!
аз вече го гледам от 1г и несам го уморил
Последна промяна от ludiq_qni на Пет 30 яну 2009 13:05, променено общо 1 път.
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ludiq_qni написа:аз вече го гледам от 1г
Остават още 7-8

Върни се в “ОФФ-Топик - други”