Някой от форума , да си прави ебавка с мене ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хахаха , сега се видях с единя по обявата . Поговорихме , и тръгнах да го возя . Карам си обяснявям му , по едно време правя един тигел на първа после втора газ, трета , бам 110км/ч. Оня се обърна към мене и ме гледа
Абе колко коня каза че е ? Аз карам един Ford Mondeo 1.8TDI 90кс. никога не може да стартира така
Правя втори тигел на първа . Но на следващия светофар се случи нещо неприятно , реших да направя пак тигел , но вместо гумите да направят тигел по асвалта , съединителя го направи. Бахти "закса" , на няма и година е
Все пак му казах че или аз ще му сложа нов или ще го приспадна от цената . А той каза , продавам Mondeo'то и ти се обаждам да го взимам .
Ааааа , щях да забравя . Като спрях пред блока погледнах километража че ми стана интересно
207232км. някои май е чепил сведения за километрите преди около месец , но явно се га са му попаднали снимки на готово тя си е направил ебавката .
Нещо не ми се продава Вентото обаче , ама ще го мисля . До момента с екстрите който сложих по него ми е излязло 10370лв. (без музиката)
Чудя се какъв съединител да му сложа

Абе колко коня каза че е ? Аз карам един Ford Mondeo 1.8TDI 90кс. никога не може да стартира така

Правя втори тигел на първа . Но на следващия светофар се случи нещо неприятно , реших да направя пак тигел , но вместо гумите да направят тигел по асвалта , съединителя го направи. Бахти "закса" , на няма и година е

Все пак му казах че или аз ще му сложа нов или ще го приспадна от цената . А той каза , продавам Mondeo'то и ти се обаждам да го взимам .
Ааааа , щях да забравя . Като спрях пред блока погледнах километража че ми стана интересно
207232км. някои май е чепил сведения за километрите преди около месец , но явно се га са му попаднали снимки на готово тя си е направил ебавката .
Нещо не ми се продава Вентото обаче , ама ще го мисля . До момента с екстрите който сложих по него ми е излязло 10370лв. (без музиката)
Чудя се какъв съединител да му сложа

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Ventoman написа:radotom написа:Баф мааму! Че и обявата е ВИП!!!
Аз бих продал моментално, а виновника ше го напия до смърт, че да не прай друг път такива работи!
Току-виж, и теб продал за някое милионче!![]()
![]()
![]()
Какво ще рече че обявата е вип ?
че е платил с смс, за да стои обявата отгоре и да се виждат снимките, понеже на обикновенните обяви се виждат снимките след няколко дни чак

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:bomber написа:И защо ще го продавашДа набиеш толко пари в него и после да продаваш....
художниците що си продават картините ?! помисли и си отговори
лудия тука ме метна в канафката....художника продава труда си.../не мисля че четките и боичките струват повече от 5-10 долара/ и като даде картината за 300$ /ако не е пикасо/ то излиза на абсолютна печалба....а вентомен казва че е дал 10 пали....
ПЛС обясни сравнението

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Ludia написа:bomber написа:И защо ще го продавашДа набиеш толко пари в него и после да продаваш....
художниците що си продават картините ?! помисли и си отговори
лудия тука ме метна в канафката....художника продава труда си.../не мисля че четките и боичките струват повече от 5-10 долара/ и като даде картината за 300$ /ако не е пикасо/ то излиза на абсолютна печалба....а вентомен казва че е дал 10 пали....
ПЛС обясни сравнението
е хубу де, и ти си прав.....имах в превид че като завърши с творението си е нормално да го продаде, за да се развихри в/у друг обект.....според мен, наблюдавайки пазара в момента, мисля че ще спечели ако го продаде сега

са се сетих че всъщност не са само тези разходите на художника......ако се замислиш и ти ще видиш че има още

Върни се в “ОФФ-Топик - други”