Искам да сложа легнал полицай пред блока-каква е процедурата

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пет 01 юни 2007 22:51

метай 2 торби цимент на рамо и песок и бъркай.така направихме ние преди време и никой нищо неказа.

Потребителски аватар
Drago_M
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Drago_M » Пет 01 юни 2007 23:17

За да сложиш легнал полицай правиш следното:
Дебнеш да мине полицай - пешак. Светваш го с нещо тежко. Опъваш го напреки на пътя .
Бъди сигурен , че никой повече няма да мине. :lol:

Това в кръга на шега. А в кръга на народната мъдрост ще цитирам:
" Пътя към ада е послан с добри намерения".
Аз също си мисля , че пред нашия блок трябва да има гърбици , ама май много хора така мислят .
Ако всеки си реализира желанието , резултата ще е гърбица-дупка-гърбица-дупка...............

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 01 юни 2007 23:49

Защо легналия полицай не си го сложиш в хола ,така няма да пречи на никой от участниците в движението????????Аман от безделници. :banghead:

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Съб 02 юни 2007 6:20

gti написа:Защо легналия полицай не си го сложиш в хола ,така няма да пречи на никой от участниците в движението????????Аман от безделници. :banghead:

Пълен си с идеи като магаре с пръдня! :twisted:

Улицата ни е задънена, т.е. минава само пред блока ни. Съседните градинки, там където съм играл аз като дете, вече за застлани с гаражи.Поради тази причина децата си играят на улицата (на асфалта).
И някакви лумпени ще ми се изпъват за 30-ина метра отсечка :evil: ....
В същност темата е "каква е процедурата за поставяне на ........, т.е. къде трябва да отида и какво трябва да направя!!!".

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 02 юни 2007 7:28

Първо трепеш един полицай и го слагаш легнал пред блока, гаранция че никой няма да минава :twisted: :lol:

Вече по темата, мисля че единствения начин е да действаш самостоятелно, ако питаш кметства и т.н. само ще ти се изсмеят, така че приготви две-три торбо цимент и си ти.Айде успех.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 02 юни 2007 8:15

blagoykata написа:Улицата ни е задънена, т.е. минава само пред блока ни. Съседните градинки, там където съм играл аз като дете, вече за застлани с гаражи.Поради тази причина децата си играят на улицата (на асфалта).
В същност темата е "каква е процедурата за поставяне на ........, т.е. къде трябва да отида и какво трябва да направя!!!".

Тия деца нямат ли си родители които да ги държът далеч от улицата?УЛИЦАТА Е ЗА КОЛИ НЕ ЗА ДЕЦА!!Като си толкова съвестен гражданин да беше спрял поставянето на гаражите върху площадките,защото и без това в повечето случай тези гаражи са незаконни,по-разумно е не мислиш ли???Омръзнало ми по десет минути да превземам и да ми опира колата в легнали полицай поставени от някой като тебе с чуство за граждански дълг!! :evil:

Пълен си с идеи като магаре с пръдня!

Аз ако те напълня с нещо друго :blow job да не заченеш? mhihi mhihi

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Съб 02 юни 2007 8:38

gti написа:Аз ако те напълня с нещо друго :blow job да не заченеш? mhihi mhihi

:shock :shock :shock

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Съб 02 юни 2007 8:38

Бе вие луди ли сте бее.. За нашия тъп балкански манталитет, трябва да се слагат полицаи на всеки 10 метра... Квото и да си говорим не може да оправдаваме разни дето се правят на рейсъри по малките улички, вдигат шум и т.н. докато има такива, хората ще слагат още легнали полицаи...
Ако на някой му се състезава да ходи на Божура или на Бояна.... :!:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Съб 02 юни 2007 9:05

Spectre™ написа:Бе вие луди ли сте бее.. За нашия тъп балкански манталитет, трябва да се слагат полицаи на всеки 10 метра... Квото и да си говорим не може да оправдаваме разни дето се правят на рейсъри по малките улички, вдигат шум и т.н. докато има такива, хората ще слагат още легнали полицаи...
Ако на някой му се състезава да ходи на Божура или на Бояна.... :!:

абсолютно
аман от псевдо състезатели и комплексари дето са решили, че требе да се покажат из квартала!!! 20кмч е ограничението в жилищните комплекси и там пешеходците са с предимство на пътното платно ,а не колите, който не го спазва да му се взема книжката и после возилото
ай сиктир

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 02 юни 2007 13:21

blagoykata написа:

Oсигурявам скоби с 6 точкови триъгълни остриета. Тип 1 или 2 ще свърши идеална работа. Цена 0,84 и 1,14 на бройка.
Това са скоби за бърз ремонт на транспортни ленти.
Вземаш 10 и ги поспваш пред резачките. Остатъка го прибираш за следващо ползване.
Действат безотказно!!
Тука се ползват от някои вулканизатори за увеличване на оборота им.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Съб 02 юни 2007 13:25

Spectre™ написа:...или на Бояна.... :!:

То и Бояна не е за тези видове "спорт", ама като няма къде другаде :evil:

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Съб 02 юни 2007 13:43

Господари на ефира и , ако имаш късмет ще ти бъде сложен на момента!В тая държав атака с еоправят нещата.Пак повтарям-ако откликнат в Господарите

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 02 юни 2007 14:22

Ако не става с легнал полицай, прокопай асвалта, като не запълваш дупката догоре :twisted:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 05 юли 2007 8:34

Значи официалната информация за София предполагам ще е валидна и за другите градове е :

"Съгласно чл. 19, ал. 2 от Наредбата на Столичен общински съвет за организация на движението на територията на Столична община, напречни неравности за снижаване на скоростта на моторни превозни средства се разполагат само по обслужващи улици, по които не се извършва движение на ППС за обществен превоз на пътници по редовните линии на градския транспорт и когато са налице следните условия:

- при пешеходни пътеки, при които е значимо пресичането на деца или на лица със зрителни, слухови и двигателни дефекти;

- на улици, преминаващи покрай входовете на училища, детски ясли, детски градини, спортни и детски площадки, здравни заведения;

- по улици с концентрация на пътно-транспортни произшествия, при които е доказано след съответен анализ, че причината за тях са несъобразената скорост на ППС."

Ако отговаря на тези условия :

"„Легнал полицай” се поставя след отправена писмена молба до Зам. кмета на Столична община, инж. Велизар Стоилов, ул. „Московска” № 33. В молбата се посочва адреса, на който трябва да се монтира съоръжението."

това е официална информация от столична община

Потребителски аватар
blagoykata
Автомобил: Пасат
Двигател: АФТ 1996

Мнениеот blagoykata » Чет 05 юли 2007 8:44

Моята молба, подадена от мен в районното кметство, беше препратена до някакво ДП "Пътища и незнам си кво" Пловдив, те да преценят дали е налице необходимост да се постави такова съоръжение на улицата ми!
И, сега чакам техния отговор :evil:
Но не знам, ако те не разрешат, по-нататък на коя врата да тропам?!

(искам да е законно - за да знам че никой няма да го махне)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”