Искам да сложа легнал полицай пред блока-каква е процедурата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Drago_M
- Автомобил:
- Двигател:
За да сложиш легнал полицай правиш следното:
Дебнеш да мине полицай - пешак. Светваш го с нещо тежко. Опъваш го напреки на пътя .
Бъди сигурен , че никой повече няма да мине.
Това в кръга на шега. А в кръга на народната мъдрост ще цитирам:
" Пътя към ада е послан с добри намерения".
Аз също си мисля , че пред нашия блок трябва да има гърбици , ама май много хора така мислят .
Ако всеки си реализира желанието , резултата ще е гърбица-дупка-гърбица-дупка...............
Дебнеш да мине полицай - пешак. Светваш го с нещо тежко. Опъваш го напреки на пътя .
Бъди сигурен , че никой повече няма да мине.

Това в кръга на шега. А в кръга на народната мъдрост ще цитирам:
" Пътя към ада е послан с добри намерения".
Аз също си мисля , че пред нашия блок трябва да има гърбици , ама май много хора така мислят .
Ако всеки си реализира желанието , резултата ще е гърбица-дупка-гърбица-дупка...............
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
gti написа:Защо легналия полицай не си го сложиш в хола ,така няма да пречи на никой от участниците в движението????????Аман от безделници.
Пълен си с идеи като магаре с пръдня!

Улицата ни е задънена, т.е. минава само пред блока ни. Съседните градинки, там където съм играл аз като дете, вече за застлани с гаражи.Поради тази причина децата си играят на улицата (на асфалта).
И някакви лумпени ще ми се изпъват за 30-ина метра отсечка

В същност темата е "каква е процедурата за поставяне на ........, т.е. къде трябва да отида и какво трябва да направя!!!".
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
blagoykata написа:Улицата ни е задънена, т.е. минава само пред блока ни. Съседните градинки, там където съм играл аз като дете, вече за застлани с гаражи.Поради тази причина децата си играят на улицата (на асфалта).
И някакви лумпени ще ми се изпъват за 30-ина метра отсечка....
В същност темата е "каква е процедурата за поставяне на ........, т.е. къде трябва да отида и какво трябва да направя!!!".
Тия деца нямат ли си родители които да ги държът далеч от улицата?УЛИЦАТА Е ЗА КОЛИ НЕ ЗА ДЕЦА!!Като си толкова съвестен гражданин да беше спрял поставянето на гаражите върху площадките,защото и без това в повечето случай тези гаражи са незаконни,по-разумно е не мислиш ли???Омръзнало ми по десет минути да превземам и да ми опира колата в легнали полицай поставени от някой като тебе с чуство за граждански дълг!!

Пълен си с идеи като магаре с пръдня!
Аз ако те напълня с нещо друго :blow job да не заченеш?

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе вие луди ли сте бее.. За нашия тъп балкански манталитет, трябва да се слагат полицаи на всеки 10 метра... Квото и да си говорим не може да оправдаваме разни дето се правят на рейсъри по малките улички, вдигат шум и т.н. докато има такива, хората ще слагат още легнали полицаи...
Ако на някой му се състезава да ходи на Божура или на Бояна....

Spectre™ написа:Бе вие луди ли сте бее.. За нашия тъп балкански манталитет, трябва да се слагат полицаи на всеки 10 метра... Квото и да си говорим не може да оправдаваме разни дето се правят на рейсъри по малките улички, вдигат шум и т.н. докато има такива, хората ще слагат още легнали полицаи...
абсолютно
аман от псевдо състезатели и комплексари дето са решили, че требе да се покажат из квартала!!! 20кмч е ограничението в жилищните комплекси и там пешеходците са с предимство на пътното платно ,а не колите, който не го спазва да му се взема книжката и после возилото
ай сиктир
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
blagoykata написа:
И някакви лумпени ще ми се изпъват за 30-ина метра отсечка....
Oсигурявам скоби с 6 точкови триъгълни остриета. Тип 1 или 2 ще свърши идеална работа. Цена 0,84 и 1,14 на бройка.
Това са скоби за бърз ремонт на транспортни ленти.
Вземаш 10 и ги поспваш пред резачките. Остатъка го прибираш за следващо ползване.
Действат безотказно!!
Тука се ползват от някои вулканизатори за увеличване на оборота им.
Значи официалната информация за София предполагам ще е валидна и за другите градове е :
"Съгласно чл. 19, ал. 2 от Наредбата на Столичен общински съвет за организация на движението на територията на Столична община, напречни неравности за снижаване на скоростта на моторни превозни средства се разполагат само по обслужващи улици, по които не се извършва движение на ППС за обществен превоз на пътници по редовните линии на градския транспорт и когато са налице следните условия:
- при пешеходни пътеки, при които е значимо пресичането на деца или на лица със зрителни, слухови и двигателни дефекти;
- на улици, преминаващи покрай входовете на училища, детски ясли, детски градини, спортни и детски площадки, здравни заведения;
- по улици с концентрация на пътно-транспортни произшествия, при които е доказано след съответен анализ, че причината за тях са несъобразената скорост на ППС."
Ако отговаря на тези условия :
"„Легнал полицай” се поставя след отправена писмена молба до Зам. кмета на Столична община, инж. Велизар Стоилов, ул. „Московска” № 33. В молбата се посочва адреса, на който трябва да се монтира съоръжението."
това е официална информация от столична община
"Съгласно чл. 19, ал. 2 от Наредбата на Столичен общински съвет за организация на движението на територията на Столична община, напречни неравности за снижаване на скоростта на моторни превозни средства се разполагат само по обслужващи улици, по които не се извършва движение на ППС за обществен превоз на пътници по редовните линии на градския транспорт и когато са налице следните условия:
- при пешеходни пътеки, при които е значимо пресичането на деца или на лица със зрителни, слухови и двигателни дефекти;
- на улици, преминаващи покрай входовете на училища, детски ясли, детски градини, спортни и детски площадки, здравни заведения;
- по улици с концентрация на пътно-транспортни произшествия, при които е доказано след съответен анализ, че причината за тях са несъобразената скорост на ППС."
Ако отговаря на тези условия :
"„Легнал полицай” се поставя след отправена писмена молба до Зам. кмета на Столична община, инж. Велизар Стоилов, ул. „Московска” № 33. В молбата се посочва адреса, на който трябва да се монтира съоръжението."
това е официална информация от столична община
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Моята молба, подадена от мен в районното кметство, беше препратена до някакво ДП "Пътища и незнам си кво" Пловдив, те да преценят дали е налице необходимост да се постави такова съоръжение на улицата ми!
И, сега чакам техния отговор
Но не знам, ако те не разрешат, по-нататък на коя врата да тропам?!
(искам да е законно - за да знам че никой няма да го махне)
И, сега чакам техния отговор

Но не знам, ако те не разрешат, по-нататък на коя врата да тропам?!
(искам да е законно - за да знам че никой няма да го махне)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”