Защо гражданите са бетер от селяните...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 04 юни 2007 14:15

да говорим за възпитаните хора и ПРОСТАЦИТЕ
мисля, че думата простак е най-правилната, идва от прост :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 04 юни 2007 14:18

Pichaga написа:да говорим за възпитаните хора и ПРОСТАЦИТЕ
мисля, че думата простак е най-правилната, идва от прост :wink:

Точно така към 80 процента са простаците :roll:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 04 юни 2007 14:19

Мнооо мразим кутия цигари фърчаща към предния ми джам :beat_butt2

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 04 юни 2007 14:24

Освен простотията много лошо е и търпимостта към същата.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 04 юни 2007 15:18

chefito написа:
редовно ми се случва някой да метне боклук от колата си...в такива моменти ми се иска да го стопирам ала полицейско преследване и да го науча на обноски

А на мен ми избива на агресия
:evil:

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Пон 04 юни 2007 15:32

И мен ме дразни това, адски много се дразня като возя някой познат да метне нещо през люка или прозореца преди да успея да го спра, става ми адки кофти от колегите който карат зад мен, даже във форума имам един познат дето не ведъж съм му пищял за таз работа.

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пон 04 юни 2007 16:42

Jogo_1 написа:И мен ме дразни това, адски много се дразня като возя някой познат да метне нещо през люка или прозореца преди да успея да го спра, става ми адки кофти от колегите който карат зад мен, даже във форума имам един познат дето не ведъж съм му пищял за таз работа.

По този повод се сещам, че веднъж спрях и го изритах от колата да си вземе боклука с риск да се обиди, пък колко пъти съм връщал приятели да си вземат боклука като са го пуснали докато сме вървели... Иначе от време на време намирам торбички пред гаража ми - някой си оставил да му изхвърля боклука. 'Селяни' е просто нарицателно , не че нещо против тях ..

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Пон 04 юни 2007 16:45

боклука трябва да се хвърля само в контейнерите!!!сами зи замърсяваме и после мрънкаме че ни било мръсно!!!!

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пон 04 юни 2007 17:16

Това се нарича безхаберие,демек не ми пука че е мръсно и смърди,не ми пречи и не на последно място що той не го изчисти ами аз да не съм по прост от него.Колеги това не е манталитет това е хоби и желание да покажем че от нас по големи тарикати и гяоли няма.Всеки иска да намърси и прекара другия ама когато се случи на самия него се сърди защо??Тук не се уважава труда и усилията на отсрещната страна,не се уважават желанията и личностите на хората.Ами май много майки са били заети с нещо друго само не и с възпитанието на децата си.Да, много хора нямат елементарна култура и възпитание не са им дадени.Аз никога не съм си изхвърлял боклука и шишетата извън колата защото е грозно.

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Пон 04 юни 2007 19:39

Съгласен съм с Дани Бой. "Селянин" е категория "Нелечим простак" и няма връзка с местораждането. Въпрос на възпитание! Но защо тогава всички ги наричат "сЕЛЯНИ" а не "Простаци" , "гРАЖДАНИ" или нещо друго ?

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Пон 04 юни 2007 21:51

Аз отбелязах, че селянин е само нарицателно ... а и попринцип като отидеш на село по пътя лайна от какво ли не животно има и от там е останала тази представа, че селяните живеят в мръсотия и ходят с цървули и т.н. (в частност, не значи че всички са такива)..

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пон 04 юни 2007 21:58

че то градовете се напълниха с гашници вие какво очаквате!а що се отнася до гражданите те са си едни големи селяни!и нещо друго замислете се мама тати баба дедо къде са живели преди да дойдат в града :!: :!: :!:

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 04 юни 2007 22:09

Гражданите си мислят, че са "граждани" защото живеят в скапани панелки и си изхвърлят боклука в черни торбички (по нашему "кисийки). Същите казват на селяните "селяни", защото живеят сред природата, вън от стреса на града и нямат денонощен супермаркет, а те самите "граждани" са най-големите селяни!

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пон 04 юни 2007 22:33

GodLike написа:Гражданите си мислят, че са "граждани" защото живеят в скапани панелки и си изхвърлят боклука в черни торбички (по нашему "кисийки). Същите казват на селяните "селяни", защото живеят сред природата, вън от стреса на града и нямат денонощен супермаркет, а те самите "граждани" са най-големите селяни!

:да: :да: :да: :да: :да: Много си прав.
А това за боклуците винаги ще си остане проблем,няма мърдане освен да измислят големи глоби, като на вънка а си хвърлил фаса а 100 евра глоба,а за плюнката беше мисля 180 евро, сега може да са ги вдигнали :roll:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 04 юни 2007 23:03

Аз като хапна нещо и като остане нещо боклук и си го слагам в джоба и си го нося докато не видя кошче :!: Попринцип си го заправям в джоба и си го карам вкъщи :D Иначе много се дразна като вида някой да хвърли боклук на земята направо ме задушава и ми иде да ида и да му :074:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”