мисля, че думата простак е най-правилната, идва от прост
Защо гражданите са бетер от селяните...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Jogo_1 написа:И мен ме дразни това, адски много се дразня като возя някой познат да метне нещо през люка или прозореца преди да успея да го спра, става ми адки кофти от колегите който карат зад мен, даже във форума имам един познат дето не ведъж съм му пищял за таз работа.
По този повод се сещам, че веднъж спрях и го изритах от колата да си вземе боклука с риск да се обиди, пък колко пъти съм връщал приятели да си вземат боклука като са го пуснали докато сме вървели... Иначе от време на време намирам торбички пред гаража ми - някой си оставил да му изхвърля боклука. 'Селяни' е просто нарицателно , не че нещо против тях ..
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Това се нарича безхаберие,демек не ми пука че е мръсно и смърди,не ми пречи и не на последно място що той не го изчисти ами аз да не съм по прост от него.Колеги това не е манталитет това е хоби и желание да покажем че от нас по големи тарикати и гяоли няма.Всеки иска да намърси и прекара другия ама когато се случи на самия него се сърди защо??Тук не се уважава труда и усилията на отсрещната страна,не се уважават желанията и личностите на хората.Ами май много майки са били заети с нещо друго само не и с възпитанието на децата си.Да, много хора нямат елементарна култура и възпитание не са им дадени.Аз никога не съм си изхвърлял боклука и шишетата извън колата защото е грозно.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
GodLike написа:Гражданите си мислят, че са "граждани" защото живеят в скапани панелки и си изхвърлят боклука в черни торбички (по нашему "кисийки). Същите казват на селяните "селяни", защото живеят сред природата, вън от стреса на града и нямат денонощен супермаркет, а те самите "граждани" са най-големите селяни!
Много си прав.
А това за боклуците винаги ще си остане проблем,няма мърдане освен да измислят големи глоби, като на вънка а си хвърлил фаса а 100 евра глоба,а за плюнката беше мисля 180 евро, сега може да са ги вдигнали
Върни се в “ОФФ-Топик - други”