Браво на пловдивчани!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vekatap
Автомобил: Lupo
Двигател: AUA
Контакти:

Мнениеот vekatap » Вто 05 юни 2007 13:59

само Пловдив ОЛЕ :!: Само дано да не стане като София с тез "граждани" както бе споменал колегата по-горе :012:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 05 юни 2007 14:31

bluefen написа:защото пловдив е 500 000 души а софия 3 000 000 през седмицата за това неможе да стане такава, като беше едно време 1 000 000 беше така . Все пак браво на пловдивчани красива гледка

:да:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 05 юни 2007 14:43

Определено Пловдив е много красив град.Дано и тук някой прекрасен ден доживеем да видим подобно нещо.Тук само "парка Заимов" е в подобно състояние

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Вто 05 юни 2007 21:27

Горд съм, че съм наполовина пловдивчанин, роден съм там, но не мога да си кривя душата - този прекрасен град е пълен с боклуци!!!!!!!!!!! :cry: И от чисто икономическа гледна точка е изоставащ град :roll: Факта, че вече не е втория по големина говори предостатъчно...

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 05 юни 2007 22:40

Kingpin написа:Горд съм, че съм наполовина пловдивчанин, роден съм там, но не мога да си кривя душата - този прекрасен град е пълен с боклуци!!!!!!!!!!! :cry: И от чисто икономическа гледна точка е изоставащ град :roll: Факта, че вече не е втория по големина говори предостатъчно...

Скоро няма да е така, колега! Последните две години общината отбелязва огромен ръст. Стартират се един проект за индустриална зона, която да погълне Крумово и да го направи квартал. Вече се строи нов жилищен комплекс на р.Марица (за "хай-лайф-а" :lol: )

Относно паметника: Страхотен е, още от как бе само две железа заварени като буквата "Т". Скулптура е семеен приятел, бащами активно погаше през цялото време, та имах възможността да наблюдавам изработването му във всеки един етап. Беше уникално!!! Отливаха го в Сопот, защото само там има достатъчно голяма леярна. После с полицейски конвой, качен на прицеп го докараха. Уникална творба!

п.п. Бе не случайно са казали хората, че Пловдив е културния град на България! :wink:

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Вто 05 юни 2007 22:45

Утре ще ида да му се порадвам, че пропуснах откриването :( Ако бяха и боядисали панелките наоколо равни нямаше да имат...тия олюспени стени само загрозяват гледката. Иначе Тракия от Бедрок вече се превърна в много приятно място и продължава да се облагородява.

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Вто 05 юни 2007 22:56

Шапка Ви свалям пловдивчани за паметника на Хан Крум :kef: За пореден път доказвате, че сте най-българския град ... Браво :да:

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 06 юни 2007 0:10

Паметника е много як...Точно до игрището дето цъкахме баскет едно време... :D Ех времена времена...

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 06 юни 2007 0:19

Ех то че града е убав и става все по убав е супер, ама и какви жени има малиййй, ма и нашиу град не остъпва :wink:

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Сря 06 юни 2007 5:16

Фигурата на хан Крум на кон ще бъде висока 8 метра, а заедно с постамента 13 м. Според проекта ще бъде на входа на парк от 75 дка

Чудомир написа:Паметника е много як...Точно до игрището дето цъкахме баскет едно време... :D Ех времена времена...

Явно идеята е требищата зад игрището да станат парк което е много хубаво :)

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Сря 06 юни 2007 11:04

Надявам се наистина в скоро време Пловдив да излезе от кризата, която го беше обзела реди две години - тогава беше практически невъзможно да се намери работа за компютърни специалисти, защото заради комбинацията от много такива и малкото места се получаваха изцепки от сорта на 50-60 души кандидарстващи за едно място, със заплата по-ниска от тази на една шивачка. Вече забелязвам наченки на такова израстване - все повече обяви за работа в бранша, малко по малко заплатите растат, и се надявам скоро да достигнат нивата в София. Тогава със сигурност ще се върна там, защото винаги съм си обичал Пловдив - там съм роден и израсъл, там съм учил и завършил.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 06 юни 2007 12:33

Dare_Devil написа:да се намери работа за компютърни специалисти

заплатите растат, и се надявам скоро да достигнат нивата в София.

Честно да ти кажа надявам се това да стане и да се преселя в някой по- готин град - Пловдив, Варна, Бургас..., че тая София вече трудно ми понася! Но не ми се вярва да е в близките няколко години :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”