Телефонче
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Тел-а е много добър! Сестра ми го има от 4-5 месеца - нищо не му е надраскано или замърсено! То по прнцип винаги има риск от надраскване или повреда щом има механични части едно устройство! Просто не натискай много горната част(тази с диплея) надолу в момента на отварянето му и няма да имаш проблеми с настаскване
Иначе като цяло телефона е с един от най-добрите дисплеи и стерео звук на пазара, добра камера, клипчетата са ОК(за тази цена апарат), абе заслужава си! Много ме учуди бързината му - това менюта, игри, приложения, сърфиране в интернет - страшно бързо и леко, всичко лети - един от най-бързите тел-ове на Nokia. Идеален е за слишане на музика.

Иначе като цяло телефона е с един от най-добрите дисплеи и стерео звук на пазара, добра камера, клипчетата са ОК(за тази цена апарат), абе заслужава си! Много ме учуди бързината му - това менюта, игри, приложения, сърфиране в интернет - страшно бързо и леко, всичко лети - един от най-бързите тел-ове на Nokia. Идеален е за слишане на музика.
- Ким
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз точно този нямам, но понеже стана въпрос за слайдове... Аз имам 6111 от година и половина и нищо му няма. В интерес на истината мн се притеснявах да не се прецака, защото той е и по-стар модел от 5300, следователно по-несъвършена технология, но дори не се е и разхлабил, като нов си е. Друг е въпросът, че внимавам, пазя го... един съвет от мен - отваряй го само когато ти се налага да ползваш клавиатурата иначе ползвай бутончетата отгоре. То си е логично, ама аз малко късно се усетих
В крайна сметка имаш 1 год гаранция, като мине годината
нов 

В крайна сметка имаш 1 год гаранция, като мине годината

- GOLF 3 GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”