Stefan написа:С това изказване, прокурорите само си чешат езиците. Изобщо не вярвам, че ще ги съборят, а и така да стане на тяхно место веднага ще изникнат други
Баце

Stefan написа:mx3333 написа:Тоя дето е пуснал темата в Кремиковци ли живее? Снимката е доста банална, ако на това се вика рай...
В сравнение със снимката от твоя аватар, която ми изглежда на военно нападение във Виетнам,тази може да се нарече Рай
И на мен много ми е гот на Къмп.ЮГ.Миналата година строиха хотел там.Трябва да са го направили вече.Толкова диво и гот си беше,а сега хотел,плажна-хотелска ивица,сноби дето се надуват че спят в нов хотел.Как ще им гледам физономиите не знам.Stefan написа:Любимото ми място е къмпинг ЮГ, но разправят че и там се строи здраво. От две години не съм ходил и незнам какво е станало
mx3333 написа:Stefan написа:
В сравнение със снимката от твоя аватар, която ми изглежда на военно нападение във Виетнам,тази може да се нарече Рай
Моя аватар по никакъв начин не носи заглавие "дали това е рая". Тъй че не виждам каква връзка правиш, освен да се заяждаш и то като трето лице.
mx3333 написа:Тоя дето е пуснал темата в Кремиковци ли живее? Снимката е доста банална, ако на това се вика рай...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: АртёмSor и 150 госта