Мнение относно Samsung E900,Е500 и Е760?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ctoyan
Автомобил: golf 4
Двигател: ahf 1999

Мнениеот Ctoyan » Вто 19 юни 2007 6:41

В Гсм арена много четох относно самсунг д900 ... Първоначално изкарваха К800 на сони ериксон и нокия Н73 с по-добри камери .. но това не е вярно !!! На нокия и сони снимките са на махималното качество а на самсунг явно си пише нормал моде :) Просто Д900 е с най-новия чип на матрица и олавя детаилите по-добре и по-контрастно .. Единственото нещо е че фокуса му не е добъ :) Като цяло телефона го водят много издръжлив , но от самата фирма предупреждават че предпазния екран на дисплея се чупи :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 19 юни 2007 6:42

вярно е че се чупят тия предпазни екрани..... на всички модели ..даже някой производители твърдят че не се чупят лесно ..ама лъжат ..... не вярвайте фо пише .......

Потребителски аватар
Ctoyan
Автомобил: golf 4
Двигател: ahf 1999

Мнениеот Ctoyan » Вто 19 юни 2007 6:45

Е те от самсунг са си го казали :) Няма все още нещо което да не се чупи хаа :)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 19 юни 2007 7:13

Телефона е екстра земай и не се занимавай Даскале mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi ...........................................................................................пълен кенеф са тези самсунг,никога не бих си взел

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Вто 19 юни 2007 13:41

Един познат има такъв, камерата му ми се стори добра и като цяло не е лош, но тези сензорни бутони са много гадни.. (поне докато свикнеш)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 22 юни 2007 20:32

А евентуално за съпругата този модел дали е добро изпълнение :roll:

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пет 22 юни 2007 20:43

Tа за този модел питах......дали си струва :roll:

Изображение

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 22 юни 2007 21:06

Даскала™ написа:А евентуално за съпругата този модел дали е добро изпълнение :roll:

ИзображениеИзображение

Една колежка има такъв телефон....ами много е як,заслужава си. :)

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Съб 23 юни 2007 7:29

жена ми има такъв самсунг от 7-8 месеца, никакви проблеми с него, добро е телефончето, вярно отначало със сензорите докато се свикне, е малко тегаво, ама после се научаваш.....относно изказванията на някой колеги за самсунг като марка мога да кажа че от доста години само с такива телефони ходя и нямам проблеми никакви.....имам даже един праисторически модел R210 - изпускал съм го стотици пъти, влизал съм в морето с него, хвърлял съм го и прочие....още работи безотказно и без ремонти..... :D

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 23 юни 2007 20:41

Гледам тоя Samsung E760 си е супер отвсякъде :lol:

Потребителски аватар
BORA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORA » Нед 24 юни 2007 18:36

Даскала™ написа:А евентуално за съпругата този модел дали е добро изпълнение :roll:

ИзображениеИзображение

.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Пон 25 юни 2007 21:42

BORA написа:.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....

Незнам...........досега само Самсунг сме ползвали и не сме имали проблеми.......време е да минем на по-нов модел..........а по-принцип жена ти какъв Самсунг има и какви проблеми и дава :roll:

Потребителски аватар
BORA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORA » Вто 26 юни 2007 15:48

Даскала™ написа:
BORA написа:.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....

Незнам...........досега само Самсунг сме ползвали и не сме имали проблеми.......време е да минем на по-нов модел..........а по-принцип жена ти какъв Самсунг има и какви проблеми и дава :roll:

Губи обхват , търси СИМ.....ама сигурно пак Самсунг ще купи , тя си харесва тази марка....

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 26 юни 2007 15:59

BORA написа:
Даскала™ написа:

Губи обхват , търси СИМ.....ама сигурно пак Самсунг ще купи , тя си харесва тази марка....
    То затова жена и деца не се слушат ама.... :roll:
    Купих D500 на 2-рия ден отказа и в сервиза, на 10-тия ден щерката писна че не може без телефон взех и D600 и сега чакам да оправят първия че и новия не е в ред нещо та и той отива в сервиза :banghead: :banghead: :banghead:
    САМО NOKIA е марката :wink:

Потребителски аватар
BORA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BORA » Вто 26 юни 2007 20:30

И аз така мисля :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”