Даскала™ написа:А евентуално за съпругата този модел дали е добро изпълнение :roll:
BORA написа:.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....
Даскала™ написа:BORA написа:.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....
Незнам...........досега само Самсунг сме ползвали и не сме имали проблеми.......време е да минем на по-нов модел..........а по-принцип жена ти какъв Самсунг има и какви проблеми и дава
BORA написа:Даскала™ написа:BORA написа:.....Прекрасен е!...Поне на външен вид.....Самсунг май издиша нещо напоследък.По-старите модели бяха по -добри.....Аз съм с една нокия от близо 3 години и не е мръднала....жената само сменя самсунги , ама нещо напоследък дават дефекти.....
Незнам...........досега само Самсунг сме ползвали и не сме имали проблеми.......време е да минем на по-нов модел..........а по-принцип жена ти какъв Самсунг има и какви проблеми и дава
Губи обхват , търси СИМ.....ама сигурно пак Самсунг ще купи , тя си харесва тази марка....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта