1. Попа на селото я е карал
2. Купил съм я от частно лице, и седеше в гараж
3. Тоя голф е три класи над всички останали
Питам аз може ли да я закараме на сервиз и той вика, водиш майстор и той гледа тука на място, или изтекли са и транзитните номера, мене няма кой да ме замести и затова не става.
4. Ти сега ще купуваш ли или, че ми губиш времето
5. А ти парата носиш ли, че се пазариш; Ела с парата и тогава, че говорим
6. Аз колите ги купувам от сервизи (явно като не става нищо от автомобилите хората ги оставят в сервизите)
Твърдения на хитрите авто-търговци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Твърдения на хитрите авто-търговци
vaskoto1 написа:Ice___Cool написа:.....
8. Машина - звяр: 2 литра! (...в минута)
напомня ми за една червена единичка...същите показатели...
хихиххихихихихихи
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Ето ви и две пресни случки от Неделя от Плевенския автомобилен пазар:
Случка 1
Оглеждаме се с баща ми за кола(за пояснение- той си продаде неговата и търси Астра седан, Вектра седан- поне '93 или Пасат седан поне '91). Попада ни Пасат комби, пастелено син, за 3500, с голям надпис "3500- нов внос". Огледах го- пастиран прясно(и не много грамотно- по надписите и емблемите имаше по няколко мм паста), прилични гуми, двигателя беше измит, но си личеше по окисленията, че не се е обливал(много ) с масло. С две думи- за 3500 с регистрация, ако нямаше сериозни скрити дефекти, колата си заслужаваше. Почнах да разпитвам продавача дали всичко еп латено и той:
- Абе, не е платено нищо, тези номера са на приятел, взех ги да докарам колата на пазара само, че нищо не и е платено, нов внос е.
Тръгнах си набързо, преди да се е оказало, че и гумите ги е взел от приятел...
Случка 2:
Същото място, същото време като Случка 1. Оглеждам Вектра А, '93. Колата според собственика е вкарана на инвалид преди два месеца, беше си с номера, но продавача съвсем между другото подметна, че оставало да се регистрира колата в КАТ(нямах никакво желание да го разпитвам от къде е взел номерата). За две обиколки на колата ми свали от 3100 на 2800, а като отворих предния капак и погледнах гърба на капачката на маслото и видях петна с цвят на боза, му стана ясно, че тази кола няма да я оглеждам повече и почна да мми предлага Сеат Ибиза, който бил в перфектно състояние
Та така, не е много смешно, но си е самата истина
Случка 1
Оглеждаме се с баща ми за кола(за пояснение- той си продаде неговата и търси Астра седан, Вектра седан- поне '93 или Пасат седан поне '91). Попада ни Пасат комби, пастелено син, за 3500, с голям надпис "3500- нов внос". Огледах го- пастиран прясно(и не много грамотно- по надписите и емблемите имаше по няколко мм паста), прилични гуми, двигателя беше измит, но си личеше по окисленията, че не се е обливал(много ) с масло. С две думи- за 3500 с регистрация, ако нямаше сериозни скрити дефекти, колата си заслужаваше. Почнах да разпитвам продавача дали всичко еп латено и той:
- Абе, не е платено нищо, тези номера са на приятел, взех ги да докарам колата на пазара само, че нищо не и е платено, нов внос е.
Случка 2:
Същото място, същото време като Случка 1. Оглеждам Вектра А, '93. Колата според собственика е вкарана на инвалид преди два месеца, беше си с номера, но продавача съвсем между другото подметна, че оставало да се регистрира колата в КАТ(нямах никакво желание да го разпитвам от къде е взел номерата). За две обиколки на колата ми свали от 3100 на 2800, а като отворих предния капак и погледнах гърба на капачката на маслото и видях петна с цвят на боза, му стана ясно, че тази кола няма да я оглеждам повече и почна да мми предлага Сеат Ибиза, който бил в перфектно състояние
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
1. Колата е била на една баба в Германия, която я е ползвала само в неделя да ходи на пазар.
В неделя в Германия магазините по принцип не работят
2. Колата е от Италия, била е на една баба от Венеция, ама там нали има много вода, хората се придвижват с гондоли, та затова е на толкоз малко километри
От колегата pacoboy:
"Колата е карана само по хував път,затова ходовата част е толкова запазена,гумите са запазени защото в Германия лоши гуми няма"
"Приятел е тази е за теб,от вътре е без тапицерия за да не я цапат,седялките са от спортно Ауди,джантите са от БМВ,а волана е спортен модел,който завива по добре от другите"
За двигателя,отваряме го и без нищо да кажа аз той започва:
"На 120 000 км е,беше на 118 000км, но докато я докараме до тук и така (а колата беше свалена от автовоз,няма значение ) , свещите са най добрите (не спомена марка),кабелите са от мека материя,която не се стопявала (незнам какво искаше да каже,че не се стопявала).Ооооо щях да забравя и филтъра,точно тази е с два филтъра,един маслен и един въздушен,сменя се само въздушния,масления е сменен и може да караш още 100 000км с него (от вътре ме напира да му кажа да млукне и да ходи да пие един топъл чай,но не посмях,исках да видя до края какво ще каже,още цена не бе казал).По двигателя това общо взето"
Идва момента и аз питам колко я продава,колата беше голф 3 95г. 1,8 90к.с.:
"Точно за тебе ще я дам само за 6200лв,инак я продавам за 6500лв"
От колегата M4r1qn:
- Гледай ве пич тая кола е само за теб - глей салон - не е сядано вътре - глей скоростен лост - тая 5-та не е включвана. Таз кола за мен съм я избирал ама се развеждам със жената та ми трябват пари
В неделя в Германия магазините по принцип не работят
2. Колата е от Италия, била е на една баба от Венеция, ама там нали има много вода, хората се придвижват с гондоли, та затова е на толкоз малко километри
От колегата pacoboy:
"Колата е карана само по хував път,затова ходовата част е толкова запазена,гумите са запазени защото в Германия лоши гуми няма"
"Приятел е тази е за теб,от вътре е без тапицерия за да не я цапат,седялките са от спортно Ауди,джантите са от БМВ,а волана е спортен модел,който завива по добре от другите"
За двигателя,отваряме го и без нищо да кажа аз той започва:
"На 120 000 км е,беше на 118 000км, но докато я докараме до тук и така (а колата беше свалена от автовоз,няма значение ) , свещите са най добрите (не спомена марка),кабелите са от мека материя,която не се стопявала (незнам какво искаше да каже,че не се стопявала).Ооооо щях да забравя и филтъра,точно тази е с два филтъра,един маслен и един въздушен,сменя се само въздушния,масления е сменен и може да караш още 100 000км с него (от вътре ме напира да му кажа да млукне и да ходи да пие един топъл чай,но не посмях,исках да видя до края какво ще каже,още цена не бе казал).По двигателя това общо взето"
Идва момента и аз питам колко я продава,колата беше голф 3 95г. 1,8 90к.с.:
"Точно за тебе ще я дам само за 6200лв,инак я продавам за 6500лв"
От колегата M4r1qn:
- Гледай ве пич тая кола е само за теб - глей салон - не е сядано вътре - глей скоростен лост - тая 5-та не е включвана. Таз кола за мен съм я избирал ама се развеждам със жената та ми трябват пари
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Едно време минаваше за истинска случка:
Обява за продажба на автомобил - марката ХХХХХХ модел ХХХХХ Нов модел На малко километри На малко години ....... Цена - супер евтино
- Защо е толкова евтино?
- Собственика на автомобила починал и в завещанието си записал: "Автомобила да се продаде и парите да се дадат на любовницата ми"
Обява за продажба на автомобил - марката ХХХХХХ модел ХХХХХ Нов модел На малко километри На малко години ....... Цена - супер евтино
- Защо е толкова евтино?
- Собственика на автомобила починал и в завещанието си записал: "Автомобила да се продаде и парите да се дадат на любовницата ми"
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]Ivo_Dinkov написа:Ето ви и две пресни случки от Неделя от Плевенския автомобилен пазар:
Случка 1
Случка 2:
аз изглежда съм много прост човек, но на мен ако ми дойде купувач като теб, който го събарят 70 лева регистрация или конденз по капачката на маслото, бих му препоръчал да си търси кола другаде. хайде да не си губим времето.
освен това доста от лафовете които споменавате доста често се оказват истина, имам едно рено 2002 година на 26 000 километра, и са реални, знам цялата история на колата[/list]
Върни се в “ОФФ-Топик - други”