Стиви Джи написа:Vizor написа:Pichaga написа:несправедлив живот

ХАХАХХА аз пък да ви кажа.. скоро си говорих с колегата от морска администрация (мой близък приятел и вече съквартирант)
... та си говорехме че не сме ходили на училище последните 5 години..
ехх имаше такива дето учеха... сега вишисти .. продават по бутките слънчоглед и сладолед в несебър.. а аз бачкам в министерството на транспорта (с надеждата скоро време да стана главен специалист) .. деба.. и си викаме.. хуу че не се прецакахме да учим..

Като ти се реализира мечтата да станеш главен специалист и със средното си образование спираш дотам. Иначе да - имам колеги от университета, които само и само да останат в София с магистърската си степен под мишница отидоха в Егида и пазят подлези.
май никой от вас не ме разбра.. говорех принципно.. аз ще уча.. но когато имам пари за това..
някой от вас може да са имали .. да са учили .. е аз нямах.. сега имам възможност.. и не главен специалист.. ами по нататъка .. живи и здрави..
хихи .. нямаше на мене мама и тати да дават..
само че има и друго.. ето момчето учило.. е.. аз не учих и имах диплома 5.++ яваш яваш отличен...
исках да кажа че не е до ученето.. или можеш.. или не.. това е..
а за ро.. когато дойде времето да ми го искат.. ще го имам ...а мерси че ми пожелаваш утре да не съм там където съм

благодаря съм много
и когато дойде някой на моето място .. с кетапите и тн.. и когато седне пред машините ми .. и когато му кажат заплатата .. и просто ще си тръгне..
в инфраструктурата дойде един да кандидатства за работа.. и трябваше аз да го изпитвам.. човека изкара дипломи и тн.. и след като ми каза.. 'аз разбирам от уиндолс' ... просто ги помолих интелигентно да го изгонят .. а .. искаше 1000+ заплата..
всичко е много относително искам да ви кажа аз ... може да нямам грам кетапче но със сигурност имам много повече мозък в главата да се оправя и сам в живота а не мама и тати да наливат.. а аз да харча парите им из университети .. и след това да бачкам сервитьорка на съни-то..