Сом 112 кг заловен в БГ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:scuba написа:dermeister написа:scuba написа:Veso101 написа:Нашия нещо ситен ми изглежда, ей ви два - по-големия е 248 см, 102 кила
.
Въй мале![]()
![]()
![]()
Тия да не са расли в Чернобил бе![]()
Е че нашия си е по-голям де?
Е как ше е по-голям бе братле? Нащия е ДОСТА по-дребен от тия
по голям е и е по тежък ?
Аз за това ги сложих тука, защото по-мерки е едно , но на външен вид двата са доста по-големи.
Хванати са в река По, тоя сайт дето е написан на снимката е само за снимки на сомове. Може да турят и нашия там.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веднъж в нашия язовир ( в Къджали ) сложили мрежа на сутринта собственика отишъл да си я прибере дърпал дърпал няма никой.
Извикал още няколко човека да му помогнат пак няма никой.
Така накрая с трактор и извадили мрежата и какво да видят бай "СОМ" се оплел в мрежата. Бил много голям за доказателсто прилагам главата на СОМА който е окачен на стената при другите риби и трофеи от лов.
Става въпрос за чичо ми който си ходи редовно на риба. Като е жив не съм го виждал но изхънатата глава на чудочището е впечетляваща.
Но това е нищо в сравнение с толостолопите които достигат 200-400 кг. И техни глави съм виждал до бай СОМ на стената само рекорди про моя чичо.
Извикал още няколко човека да му помогнат пак няма никой.
Така накрая с трактор и извадили мрежата и какво да видят бай "СОМ" се оплел в мрежата. Бил много голям за доказателсто прилагам главата на СОМА който е окачен на стената при другите риби и трофеи от лов.
Става въпрос за чичо ми който си ходи редовно на риба. Като е жив не съм го виждал но изхънатата глава на чудочището е впечетляваща.
Но това е нищо в сравнение с толостолопите които достигат 200-400 кг. И техни глави съм виждал до бай СОМ на стената само рекорди про моя чичо.
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е адски ценно е с мрежа !!!!! защото да не ги източат язовирите и да ги съберат само та се мъчат чак с мрежа . Ето за това няма риба ..............щото като минат и нищо неостава. И браво на момчето че го пуснал, тои за ядене нестава много е голям. Всеки да има щастието поне веднъж в живота си да хване такова животно
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:е адски ценно е с мрежа !!!!! защото да не ги източат язовирите и да ги съберат само та се мъчат чак с мрежа . Ето за това няма риба ..............щото като минат и нищо неостава. И браво на момчето че го пуснал, тои за ядене нестава много е голям. Всеки да има щастието поне веднъж в живота си да хване такова животно
Мдаа. Пък тези от naRiba.com как ги обичат мрежарите...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”