Телефон. Мнения. Въпрос ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

алкатаел

Мнениеот drmilendd » Нед 08 юли 2007 12:29

Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Re: алкатаел

Мнениеот Plumber » Нед 08 юли 2007 13:16

drmilendd написа:Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай

Около два дена?Май малко а?Ама тормозиш ли го или просто си стои стенд бай и заминава за ден и половина?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 08 юли 2007 20:02

rexpitbul написа:
titi28 написа:
faf4o написа::screwy Алкател?! И защо се обричаш на вечни мъки?
бегай далеко от тази марка :олелеее
:да: :012:

Така си е , колега не прави тая грешка да си вземеш Алкател.
Истината е NOKIA . :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 08 юли 2007 20:24

аз пък ще ви кажа, че всичко е ялово щото всичките неща вътре са еднакви и идват от азия, и че всички производители купуват на кило, и в еднакви модели телефони има части от различни производители и че всичко е до късмет ...................

Потребителски аватар
deluX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот deluX » Нед 08 юли 2007 20:42

Tyan написа:аз пък ще ви кажа, че всичко е ялово щото всичките неща вътре са еднакви и идват от азия, и че всички производители купуват на кило, и в еднакви модели телефони има части от различни производители и че всичко е до късмет ...................

Браво че има поне някой наясно със ситуацията :!: :!: 8)

Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай

Това е 1во заради силното слушане на мп3ки и второ на неразработена батерия поне още месец ще е така после около 1 седмица държи стен бай ;)

П.П. Утре отивам да го взимам ;)

Потребителски аватар
moleo
0888
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот moleo » Нед 08 юли 2007 20:43

Tyan написа:аз пък ще ви кажа, че всичко е ялово щото всичките неща вътре са еднакви и идват от азия, и че всички производители купуват на кило, и в еднакви модели телефони има части от различни производители и че всичко е до късмет ...................

е те това е приказка на експерт :wink:

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Нед 08 юли 2007 20:58

Тези от вас, които казват "бегай далеч от alcatel" ползвали ли са телефон от тази марка? Аз съм имал 3 - всички супер здрави и надеждни - батерията държи доволно - обикновено около 3 години преди да почне да се скапва, дуракоустойчиви са - удари, падания, и т.н. - няма проблеми.

Вярно, че има и по-добри телефони, но е тъпо да се твърди, че за нищо не стават... :)

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Нед 08 юли 2007 21:10

не е от батерията а от много разговори в интере наистината - миниму по 1 час на ден, това също трябва да се има предвид. иначе вчера ми каза че сина ми го е топнал във коритото, но като изсъхнал си заработил без проблеми. :)

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 08 юли 2007 21:18

drmilendd написа:.. сина ми го е топнал във коритото, но като изсъхнал си заработил без проблеми. :)

Брей ,значи е и водоустойчив. mhihi mhihi mhihi Ако го е топнал наистина бързо го продай докато не е спрялmhihi

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 08 юли 2007 21:24

за спиране имам едно сони з7 дето продължи да свети и звъни на дъното на едно минибасейн-джакузи ... ;)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 09 юли 2007 9:40

Tyan написа:за спиране имам едно сони з7 дето продължи да свети и звъни на дъното на едно минибасейн-джакузи ... ;)

Ako Жакузито ти е само от дестилирана вода, нямаш никакви грижи да си работи и там !!!

Потребителски аватар
faint
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот faint » Пон 09 юли 2007 9:44

Не съм фен на нищо друго освен СЕ (Сони-Ериксон)
От 2г. имам к750и. Вида на панела му е повече от плачебен (от многократните изтървания, падания, удряния), но телефонът си върви. Батерията му държи 4 дни (при условие, че си правя по 1000мин/месец) Просто е без грешка. Екстри - бол, а и цената е добра вече :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”