Телефон. Мнения. Въпрос ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
алкатаел
Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Re: алкатаел
drmilendd написа:Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай
Около два дена?Май малко а?Ама тормозиш ли го или просто си стои стенд бай и заминава за ден и половина?
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:аз пък ще ви кажа, че всичко е ялово щото всичките неща вътре са еднакви и идват от азия, и че всички производители купуват на кило, и в еднакви модели телефони има части от различни производители и че всичко е до късмет ...................
Браво че има поне някой наясно със ситуацията

Жена ми ползва този телефон вече трети месец, и няма проблеми. Батерията държи около два дни, блутута работи добре, камерата не е кой знае какво, но снима прилично видео. МР3 се слушат нормално, но май много хаби батерията. има доста екстри, но календара е скапан - ако ти е важно. ако има друго питай
Това е 1во заради силното слушане на мп3ки и второ на неразработена батерия поне още месец ще е така после около 1 седмица държи стен бай

П.П. Утре отивам да го взимам

- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези от вас, които казват "бегай далеч от alcatel" ползвали ли са телефон от тази марка? Аз съм имал 3 - всички супер здрави и надеждни - батерията държи доволно - обикновено около 3 години преди да почне да се скапва, дуракоустойчиви са - удари, падания, и т.н. - няма проблеми.
Вярно, че има и по-добри телефони, но е тъпо да се твърди, че за нищо не стават...
Вярно, че има и по-добри телефони, но е тъпо да се твърди, че за нищо не стават...

- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не съм фен на нищо друго освен СЕ (Сони-Ериксон)
От 2г. имам к750и. Вида на панела му е повече от плачебен (от многократните изтървания, падания, удряния), но телефонът си върви. Батерията му държи 4 дни (при условие, че си правя по 1000мин/месец) Просто е без грешка. Екстри - бол, а и цената е добра вече
От 2г. имам к750и. Вида на панела му е повече от плачебен (от многократните изтървания, падания, удряния), но телефонът си върви. Батерията му държи 4 дни (при условие, че си правя по 1000мин/месец) Просто е без грешка. Екстри - бол, а и цената е добра вече

Върни се в “ОФФ-Топик - други”