САМО веднъж да добарам...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ако го добараш вкарай го в едно мазе да не се вижда и бойscuba написа:santo_trafficante написа:нещо на последък много се активизираха
ГЛАД бате, ГЛАД... нема кинти за дозичката... чудя се ако фана един такъв... и му налея червен пипер във вените вместо дрога... дали ще стане червен...?

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:Хора , какво правите ? Всеки по ред се оплаква какво му е откраднато. Май 100% от колите се разбиват. В София ли е само така ? Аз кола не съм заключвал от 2-3 години.... Вече отвикнах даже. Много се краде при вас

Тука всяка вечер при по подозрителен звук се скача! А през деня докато си на работа, седиш и се молиш!
Като в дивия запад сме!

- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:във Варна си бях забравил прозореца отворен.... и нищо, сичко си беше ОК, даже човека дето спах у тях рече, че вече са закрити всички платени паркинзи в техния квартал, щото не се крадяло....
Варна, ех
Да бе да. Навсякъде ги има наркоманчетата и циганенцата дето много шарят. Просто си имал късмет, нищо повече. За малките градове съм съгласен, а за селата да не говорим. Там си оставям колата цяла нощ отключена и със смъкнати прозорци, а панела не го свалям. Манталитет братче.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Абе малък град, голям град няма значение, моята на всякъде са я тарашили, то и аз се моля да ги хвана някой път. Ама сега в София си е друга работа, тук не знам квартал, дето да не пипат, просто е ужас.
Имам само един комичен случай ама го отдавам на късмет. Бях зарязал вечрта колата отключена с 2 пуснати джама до долу, на сутринта си беше по същия начин, нищо не беше пипнато.... та то като ти дойде реда и да я закотвиш пак ше я отнесат.
Проблема е в хората, никъде другаде не го търсете, не в държавата, не в общината, това са хората с малки жалки душици....т.е. българите хехе
Имам само един комичен случай ама го отдавам на късмет. Бях зарязал вечрта колата отключена с 2 пуснати джама до долу, на сутринта си беше по същия начин, нищо не беше пипнато.... та то като ти дойде реда и да я закотвиш пак ше я отнесат.
Проблема е в хората, никъде другаде не го търсете, не в държавата, не в общината, това са хората с малки жалки душици....т.е. българите хехе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”