Иначе редовно се случват такива изненади, хубавото че все пак някой внимава

Имах подобен случай,едно AMG се вреше нагло обаче аз не го пуснах...добре че валеше дъжд иначе да ме беше пребил,обаче вика над 1 минута.На другия ден не пуснах едно А8chefito написа:редовен номер е това...
онзи ден в еднопосочна улица БМВ 7-ца 2005 модел вървеше наобратно и на всичко отгоре спря и направи колона от поне 10 коли. бипитнах лекичко и той тръгна след 10 секунди спря до мен и започнахме да се караме...беше некво плешиво момче около 110 кила...за малко да се напикая в гащиъе ако бяха слезнали ми беше мътна индия как щяха да ме мяттат като парцалена кукла
Gesha_GTI написа:преди около година и половина е така с бащата по цариградско един с едно А6 в краина лява и ние си караме някаде с около 130 тоя с 90-100 кара,настигнахме го не мърда и ние вече с 90 караме къси дълги къси дълги нема баце кеси и не мърда накрая бащата почна да настъпва от зад и вече към 130-140 тоя сви в другата лента и се предаде от еденичката
Боб.Баев написа:Gesha_GTI написа:преди около година и половина е така с бащата по цариградско един с едно А6 в краина лява и ние си караме някаде с около 130 тоя с 90-100 кара,настигнахме го не мърда и ние вече с 90 караме къси дълги къси дълги нема баце кеси и не мърда накрая бащата почна да настъпва от зад и вече към 130-140 тоя сви в другата лента и се предаде от еденичката
браво! герои!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта