Въпрос за фитнес тренировка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 12 юли 2007 8:05

само с 2-3 упражнение само за 2-3 мускулни групи , много бързо ще се отегчиш от скука и липсата на резултат

затова са измислени фитнес залите където имаз разнообразие на уреди сътветно на упражнения

и ако не си инжектираш некви химии или не пиеш по шепа хапове не очаквай кой знае какъв видим резултат за по-малко от година ама сериозни тренировки (аз съм абсолютно против химиците)

абсолютно задължително е някой наистина компетентен да ти покаже точната техника на изпълнение на упражненията - иначе правиш вътър в залата и си губиш времето (в повечето случай това, което си мислиш, че правиш като упражнение няма нищо общо, с това което искаш да постигнеш)

успех

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Чет 12 юли 2007 8:19

Изображение

е това е от нашата зала
успех и наистина отиди до някоя зала и погледай или питай някой с опит щото и много травми стават от неправилно изпълнение.
От добавки на първо време нямаш нужда стреса от упражненията ще е достатъчен, за да кара мускулите да се стегнат и разтът.

За инжекции не коментирам, човек сам си преценява ама според мен ако няма да се занимаш професионално с този спорт не си струва да си тровиш здравето.

п.с. Имам диск с тренировъчната подготовка на Ицо (на снимката Христомир), където показва неговата тренировъчна седмица и как се изпълняват упражненията и има и съвети ако имаш желание мое се разберем на ЛС.

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Чет 12 юли 2007 9:07

Не ти трябва да ставаш животно... но за гръб аз ще ти кажа - по ефикасно от Набиране(всички хватове) няма.. затова ходи и на лостове , ако не искаш на фитнес. Иначе гребане с дъмбел и гребане с щанга, мъртвя тяга (ставаш и клякаш с щангата) и други има за гръб.. За бицепс са си стандартните (бецепсово сгъване с щанга и дъмбели) , за оформяне е концентрично сгъване с дъмбел.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”