Проблем с капацитета на хард диска !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Освен да изключиш Рестор поинтс е добре да почистиш тези, които е натрупал до момента. Макар, че 40-50 Гиги едва ли се губят от това... Уинбоза трябва да е на години, в които непрестанно да си инсталирал разни щуротий...
Такъв Уинбоз няма оцелял...
Виж все пак Старт-Аксесоари-Систем тоолс-Диск клийнъп - огледай хубаво къде-какво ще покаже и изчисти старите рестор поинтс. Ако не си сигурен какво триеш - не го трий, въпреки, че отиваш на формат С и нов Уинбоз, като гледам...
П.П. Извинявам се за кирилицата /там, където трябва да си е латиница/, но ме боли главата в момента - май се опитва да ми пада кръвното, ще ходя за студена кока-кола...

П.П. Извинявам се за кирилицата /там, където трябва да си е латиница/, но ме боли главата в момента - май се опитва да ми пада кръвното, ще ходя за студена кока-кола...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Мдаааа като пуснах програмката ми показва че размера на целия диск е 19,6 GB ,определено някъде са изчезнали много гигабайти ! Ще се ходи на доктор да видим дали има лечение или ще се ампутира

- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
Stivi написа:За съжаление нищо не помага-след всичко направено от съветите дотук няма резултат ! Тези малките файлове даже и да заемат двойно място пак не стигат и до 40GB а на мен ми е пълен целия диск,както изглежда ще послушам съвета на titi 28 и ще се обърна към специалист. Само дето в Поморие /тук е лаптопчето/ едва ли ще намеря и ще се разхождаме до Бургас за целтаБлагодаря за помоща все пак !

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
titi28 написа::да: ето това е приказка!точно това нещо всеки да се занимава с това което не му е работата за да спести 5 или 10лв. е проблема на българина!ако успеем да го преодолеем мисля че нещата ще се оправят донякъде в таз държава!евала колега че ще отидеш на майстор който ще ти оправи проблема!и аз мога да си правя сам колата но досега и видичка не съм завил по нея има си майстори който да я правят и те хляб ядат
Хахахах смеееееееееееееееех! Нали за това е този форум да си помагаме бре! имало майстори...е кво от тва баси!
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
titi28 написа:да си помагаме да!да се посъветваме за определена марка масло резервна част кое качествено кое не! съвет за дадено нещо но да се правим на велики че разбираме от всичко НЕ!това е компютър а не е телевизор с много копчета![]()
![]()
Ти като не разбираш това не значи,че тук няма хора които разбират!Кви са тея глупави съвети от рода на "намери си майстор" "отиди при някой който разбира" ? човека пита как да си реши проблема сам!Ти като не можеш да помогнеш защо пишеш?

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kris11 написа:Пробвай с CCleaner да позачистиш, но..
споделям мнението на NE_KAZVAM.
Запътил си се към нова инсталация, но цепни диска на 2.за операционната с-ма 2О ГБ са и достатъчни .
Да наистина може да пробваш с CCleaner , бях забравил за нея . При ако не съм я пускал от 10-ина дни ми чисти по 100 - 150 Мб ненужни файлове

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:System Hybernation също заема двойно размера на РАМ паметта...
Заема размера на RAM-a

Колегите които предлагат да се действа с partition magic - просто няма идея от това - диска е 1 партишън целия, има 50GB скрити (unknown) файлове и няма как да се раздели пълен диск без да се посере информацията

Stivi, ти сугрен ли си, че не си пускал някаква програма за backup на диска? (norton ghost, acronis true image и подобни)
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:
Колегите които предлагат да се действа с partition magic - просто няма идея от това - диска е 1 партишън целия, има 50GB скрити (unknown) файлове и няма как да се раздели пълен диск без да се посере информацията![]()
Musura не искам да започвам тъп спор защото няма смисъл

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
NE_KAZVAM написа:като 50 Гб са unknown , се правят на нов дял и информацията на досегашния дял се запазва
Unknown на мен не ми звучи като Free

Върни се в “ОФФ-Топик - други”