П.с.: Радвам се, че бързо намери желаната работа и ти пожелавам бързо да събереш паричките за колата

Още веднъж успех и ще разказваш

sundy написа:В началото на годината вадих такова свидетелство точно от СРС на Римската стена - тъй като съм родена в Бургас се наложи да чакам една седмица, но за сУфиянци мисля че става по-бързо.
П.с.: Радвам се, че бързо намери желаната работа и ти пожелавам бързо да събереш паричките за колатаСега остава и аз да се уредя някъде, ама това е друг филм
Още веднъж успех и ще разказваш
мерси за пожеланията колежке дано и ти да се уредиш някъдеbatmilko написа:bobo7 написа:ОФФ:
на какви условия те взеха или е фирмена тайна
![]()
tskostov написа:rexpitbul написа:http://bgmaps.com/map.asp?sid=10d33364931017328a487bda859eedf5&ix=47&iy=38
http://bgmaps.com/map.asp?sid=10d333649 ... x=47&iy=39
колега не съм много сигурен къде се вадят тия свидетелства ....ама по горе се говори за градския съд,а това дет си намерил в бгмапса е районния съд..... има разлика и по добре колегата да се поинтересува от къде точно трябва да го извади това !!!! от кой съд
rexpitbul написа:
Ми незнам акак се води точно, но със сигрност е мястото сето съм посочил на каратата !!! Там съм ходил 2 пъти да си вадя свидетеслство за съдимост!!! Ако си роден в София ти го издават веднага!!!
еми за към 9 да ида па че видим все пак благодаря на всички за информацията НА ВСИЧКИchy написа:rexpitbul написа:
Ми незнам акак се води точно, но със сигрност е мястото сето съм посочил на каратата !!! Там съм ходил 2 пъти да си вадя свидетеслство за съдимост!!! Ако си роден в София ти го издават веднага!!!
Точно там е и гледай да не им хванеш някоя почивка щот ще се отвисиш.За по сигурно питай някоя чистачка къде да идеш,кво да направиш за да няма обърквация.Носиш си акта за раждане и 10на лева и за 5 минути свършваш работа(щом си родом от Софето).Разбираш че не вкл.чакането в тия 5 мин.
![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта