Поредното безумие

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 28 юли 2007 14:12

А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж.... :evil: и хоп , после вече нямаш коса :twisted: Не винаги за определени случки е виновен само водача ... знаете , че понякога компанията дава тон , а "шофера" се мъчи да не се излага ... :twisted:

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Съб 28 юли 2007 14:46

juve написа:А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж.... :evil: и хоп , после вече нямаш коса :twisted: Не винаги за определени случки е виновен само водача ... знаете , че понякога компанията дава тон , а "шофера" се мъчи да не се излага ... :twisted:

Найш колко пъти са ми давали тон , но не съм изпреварвал да речем рисково?

Не , че карам особено по правилника :oops: :roll: , но все пак гледам изцепките да ги правя с поне малко акъл у тая куха тиква...

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 28 юли 2007 14:47

zaro написа:Мда, видях я колата пред КАТ, там кадето седят колите дето ням аначин да разбереш какви са били, и не изглеждаше никак добре. Да не дава господ да се случват такив неща

и аз го гледах там... доста зле беше колата
а и сте много интересни
когато стана катастрофата в перник и въобще като се пише за някаква катастрофа с голф
и всички веднага айде сега не трябва щото има няколко простака с голфове да се орезелят всички и т.н.

ама като стане нещо такова и веднага започват едни определения за всички със скъпи коли и т.н. :wink:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Съб 28 юли 2007 19:03

Лошото е че това стана всекидневие, скоро ще свикнем и с това а от това по-лошо няма.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Съб 28 юли 2007 21:43

В Академията на живота за пореден път виждаме нагледно доказателство, че Законите на Физиката (в частност Динамиката) важат дори за тези дето си мислят, че Закона за движение по пътищата не важи за тях

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Съб 28 юли 2007 21:56

Jogo_1 написа:Гаднооо, някой знае ли какво е станало с девойката добре ли е :horror:

Аз малко не разбрах тя в колата ли е била или пострадала пешеходка? Ако е била с "водача"... нейна си работа меко казано.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Съб 28 юли 2007 23:38

Tyan написа:
ще си правя квот си искам

http://vwclub.bg/~tyan/Vento/052207131838.jpg

Ето отношението на някои от форума към безопасното шофиране....Въпрос на избор!

Потребителски аватар
G-force
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G-force » Нед 29 юли 2007 18:53

juve написа:А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж.... :evil: и хоп , после вече нямаш коса :twisted: Не винаги за определени случки е виновен само водача ... знаете , че понякога компанията дава тон , а "шофера" се мъчи да не се излага ... :twisted:

То викането всеки го може, но отговорността я носи само за един човек и той си преценява как ще процедира. Ако реши че трябва си изкарва име на шофьор рискувайки да катастрофира, лошо... още по-лошо е да не му минава мисълта че може да катастрофира.
За Вайпъра, мисля че е кофти инцидента, шофьора явно е цедил колата неразумно без да се съобразява с обстановката (като много от нас, ама неговото е с 750 коня под десния крак)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 29 юли 2007 20:27

Абе лайното си е лайно и във Вайпър и в Мерцедес - лошото е че тоя с пари ще се измъкне и пак ще прави лайнарщини!!! :rocketwhore :rocketwhore :rocketwhore :a boi de :a boi de :a boi de

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 29 юли 2007 20:30

[quote="joker"][/quote]

Даже тази седмица съм на вълна да си купя наистина бърз автомобил ...смятайте каква сеч ще е :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”