Колеги някой да има впечатления от Siemens sx1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sx1 има и някаква версия McLaren Editon http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=998 но нов едва ли ще намеря...И тука същата работа като на други места дето четох теми за него и положителни и отрицателни мнения.И аз вече незнам какво да правя има бая функции казват че като се ъпдейтне софта не прави проблем,всичко как си трябва стерео мп3 радио блутут инфра доста добре пълен с функции малко не стандартен,и се чудя какво да правя и тва си е,200лв не са чак толкова много за телефон освен да го взимам ще си запазя и сегашния пък ще видим,но пък от друга страна не ми се иска да стане так че да го взема да го ползвам една седмица и да го продам със 100лв по малко 

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tod написа:Нещо ми се струва, че се терзаеш ... Siemens SX1 McLaren е изкючителен телефон, но при едно условие - да си голям фен на марката!? Има ли значение какво ще кажат хората!? Важното е теб да те кефи ... нали така
Aбсолютно но до сега несъм имал собствен телефон със Symbian иначе за гсмчета съм сменил бая и вече ми е омръзнало да ги сменям с С65 съм вече 2години и половина,и дори и да взема друг ще си го оставя но не ми се набутва ако не си струва...
пп ама па и аз съм един се едно обсъждаме телефон за 1000лв

Gesha_GTI написа:Tod написа:Asen_D написа:Siemens правят страхотна медицинска техника,
а Нокия произвеждат мобилни телефони
Yessssss ... ново изхвърляне ала "play golf don't drive golf"![]()
Ами освен да си го купиш,друг вариант не виждам

TOD какво общо има Голф,с мобилните телефони

Като те чета,може верно да съм ти тате

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Asen_D написа: ... TOD какво общо има Голф,с мобилните телефони
Има и то много!? Защо не се замислиш!? Всичко е въпрос на вкус и ... възможности (ако до мен е приседнала хубава девойка, не означава, че тя ще ти хареса ... или пък, че въобще е възможно да я имаш!!!)
Asen_D написа:Като те чета,може верно да съм ти тате
Напълно си прав!? Ако караш шейсетте ... или отгоре!?
П.С. Защо не се забавляваш, а се стегаш като девственица пред учител!?
Tod написа:Asen_D написа: ... TOD какво общо има Голф,с мобилните телефони
Има и то много!? Защо не се замислиш!? Всичко е въпрос на вкус и ... възможности (ако до мен е приседнала хубава девойка, не означава, че тя ще ти хареса ... или пък, че въобще е възможно да я имаш!!!)Asen_D написа:Като те чета,може верно да съм ти тате
Напълно си прав!? Ако караш шейсетте ... или отгоре!?
П.С. Защо не се забавляваш, а се стегаш като девственица пред учител!?
Ти да не си завършил психология....или пък комуникации...

Телефона не си струва,след известно време и 100 лв. няма да е...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Gesha_GTI написа:musura мерси бате и аз гледах разни 2ра ръка хо тва ми е че не се знае преди това как е експлотиран.
Muncho батнце я кажикато притежател на такъв общо взето как се държи,бъгове някви тва онова,и според теб залужава ли си тази оферта http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=19781
Ами какво да ти кажа.. ако не го задръстиш с програми няма да имаш проблеми. Бтв.. моят телефон се цупи на старите вивателски карти... предполагам вече са пуснали други.
Друг срещан "дефект" при есхикс 1 е че му се замърсяват бутоните и веднъж на половин година трябва да се зачистват ( отваря се и се почиства повърхността под бутоните ). Цялата операция трае 15 минути с бирата

Сещам се че и преди седмица-две телефончето ми съвсем оглупе

А офертата определено си заслужава.. не мисля че ще намериш друг нов телефон с толкова много възможности на тази цена.
Имай в предвид че в комплекта има кабел с който можеш да си ъпдейтваш сам софтварето

Та на който му е кеф да плаща 50%+ само за едното надписче да си купува нокийте.
Истината е че в момента телефоните са СЕ.
Muncho написа:Имай в предвид че в комплекта има кабел с който можеш да си ъпдейтваш сам софтварето. На нокиа такава екстра няма по дифоулт.. там требе им храниш сервизите.
Какъв кабел бре,N70-то ми ъпдейтва софта през нета и син зъб,ама това хората със Сименс не могат и да си го представят как става

Muncho написа:А някой спомена неква нокия н70 или нещо такова.. ама нещо си затрайка за цената...
500 лв. го плащах,
имаш крава,береш ягоди.

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho а я кажи ти с каква мемори карта си и 1гб може ли да му се сложи?Също ако в комплект с телефона не си намеря слушалки,после лесно ли ще намеря по магазините и кви пари ще са щото на едно место бях чел че оригиналните са към 80-100лв
И друго което ми казаха и не ми хареса е че той нали си е моделче 2003 а сега тия дето се продават по магазините са били сбирщини от тук от там 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”