Защо масата БГ шофьори са нахуйници?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Като водач на МПС - абсолютно винаги спирам на пешеходна пътека - даже им правя жест да пресекат, а не да се пулят с недоумение "Какъв е тоя дето спира на пешеходна пътека"??? , когато съм пешеходец пресичам почти винаги на пешеходни пътеки и преди това си подавам сигнал с ръката за намерението да пресека - съгласно изискванията на ЗДВП
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Като водач на МПС - абсолютно винаги спирам на пешеходна пътека - даже им правя жест да пресекат, а не да се пулят с недоумение "Какъв е тоя дето спира на пешеходна пътека"??? , когато съм пешеходец пресичам почти винаги на пешеходни пътеки и преди това си подавам сигнал с ръката за намерението да пресека - съгласно изискванията на ЗДВП
ако си с работно облекло, нищо чудно, че ти спират всички

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivo_barns написа:пи4 аз сам от тези олигофрени дето не дават пат на пешеходците ,няма и да дам щото маи пешеходците са за газене,не да ми ходят като 4е ли платното е тяхно,или пак бабата с краставиците и киселото мляко вав 7:30 сутринта ти иска4а на три метра отпред пред буса и хаиде да те видя как спираш,а да си е.....т маи4иците пешаците да си купят коли.щото ми е спаднал к...а от загубеняци по улиците,аиде няма нужда от тази тема.
Бате, май май не те слуша много главата

П.С. Оправи си граматиката и научи малко български език! пЪт, вЪв....
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
колеги няма смисъл от дразги и излишно напрежение.става въпрос че трябва да сме толерантни с пешеходците и те с нас,както ние мислим за тяхната безопасност така и те за нашето спокойствие.за бога има закони и те трябва да се спазват да си пресичат на пешеходната пътека,да се движат по тротоарите... и т.н. абе с две думи всичко е кръговрат и трябва да се мисли
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
dude написа:веселин написа:Като водач на МПС - абсолютно винаги спирам на пешеходна пътека - даже им правя жест да пресекат, а не да се пулят с недоумение "Какъв е тоя дето спира на пешеходна пътека"??? , когато съм пешеходец пресичам почти винаги на пешеходни пътеки и преди това си подавам сигнал с ръката за намерението да пресека - съгласно изискванията на ЗДВП
ако си с работно облекло, нищо чудно, че ти спират всички
Не - с работно облекло само карам, а и в повечето пъти като работя няма никой около мен на 100 метра в радиус!

- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:Jerom написа:lyubobg написа:2.пешеходеца е в стрес 1 минута че му давам път и седи и гледа като говедо![]()
много се дразна на това... седят и чакат и се чудат ама що спирамаз като съм пешеходец като вида пешеходна пътека и си се мятам се едно не пресичам улица ами си вървя спокойно
айде па нека не спре
И аз така като теб правя по пешеходните
И аз с вас на пътеката!!!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Undertaker написа:Ама с един авер сме се навили да вземем под наем един камаз и да го натоварим с 10 тона камъни...айде некой да ми отнеме предимство тогава в Габрово...черти ше напрааа с него...
Правена е с телефона зад мен, ако искаш дръпния и увеличи.Разликата е че тоя камаз беше пълен със земя.Некой от двамата мина на червено.

Jerom написа:много се дразна на това... седят и чакат и се чудат ама що спирамаз като съм пешеходец като вида пешеходна пътека и си се мятам се едно не пресичам улица ами си вървя спокойно
айде па нека не спре
Не е много добра тая логика, защото бая пешеходци умират или поне ги блъскат. Тъй че той може и да не спре. Какво правиш после? Ще го биеш със счупени крака ли? Не сме в САЩ, че да си плати царски.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “ОФФ-Топик - други”