Ето го истинското море........морето на мечтите!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
petarkolev написа:готини са снимките. Първата не е ли кея на бившия курорт Дружба
Не всичко е крайбрежната алея от Офицерския плаж до Почивка.....но през есента,зимата и ранна пролет.....сега всичко е много по-грозно и няма такива цветове...Който обича истински морето нека го посети през септемри и октоммври....е тогава върхът!!
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Супер са снимките, заприлича ми на Офицерския /мноого ми харесва това място, но аз Варна си я харесвам по принцип много/, но не посмях да правя предположения, докато автора сам не го написа...
П.П. Ходил съм там /както и из цяла Варна/ по най-различно време на годината - винаги си ми харесва, даже и когато вятъра през зимата те връща обратно във входа на блок 4ХХ нейде в края на Владиславово...
П.П. Ходил съм там /както и из цяла Варна/ по най-различно време на годината - винаги си ми харесва, даже и когато вятъра през зимата те връща обратно във входа на блок 4ХХ нейде в края на Владиславово...

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
да ти кажа честно, аз не мога да снимам, а да ги хвана през различните сезони, малко скъпичко ке ми дойде;)joker написа:bobo 7 местата които си снимал,ракурса и композицията на снимките са чудесни!!!Но ако успееш да хванеш тези места в отделни сезони и части от деня,когато настъпва пиршествмото на багрите-ще станата още по-красиви.
Аз затова лятото почти не снимам ....губи се цветовата палитра!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
bobo7 написа:да ти кажа честно, аз не мога да снимам, а да ги хвана през различните сезони, малко скъпичко ке ми дойде;)joker написа:bobo 7 местата които си снимал,ракурса и композицията на снимките са чудесни!!!Но ако успееш да хванеш тези места в отделни сезони и части от деня,когато настъпва пиршествмото на багрите-ще станата още по-красиви.
Аз затова лятото почти не снимам ....губи се цветовата палитра!
А кой ги е правил снимките?И къде точно са?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”