отново цариградско

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Сря 08 авг 2007 11:00

rexpitbul написа:Някой може ли да ми каже дали се минава по канала през Орлов мост към Евлоги Георгиев??? Или е затворено цялото кръстовище на Орлов мост ???

Хммм !!! От никой информация !!! Гледах новините и ще трябва да обикалям :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 08 авг 2007 11:04

B12Gold написа:
Причините защо е станало така, как натам се прави другояче са ни ясни. Ясно ни е също и че нищо не можем да променим. Това, което можем да направим е да се организираме.. Аз например съм в младост 3 и ходя на работа до автогарата. Днес ходих с транспорт, защото оставих колата на паркинга, но ясно е, че хора в тази посока има много (очевадно е!), дори не по целия маршрут. Та не можем ли да отворим някаква тема, където всеки да пише кога и в каква посока пътува, съответно да качи 3-ма - 4-ма в колата, хем ще си делят разхода, хем ще олекне малко задръстването.. Дори съвсем малко, но - капка по капка вир става Smile А ако "светнем" колегите от другите форуми може да се постигне някакъв резултат. До колкото разбрах ремонтите ще са още 1-2 седмици, а ако някой си намери приятни събеседници (или такива, които са по целия маршрут), нищо не му пречи да продължава да се възползва от "услугата" и за по-нататък Smile

Това ми се струва невъзможно!

Защото? В повечето случаи става въпрос за работно време понеделник-петък, 9-5, това е стандартното. И тогава съответно са най-големите задръствания.

Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Сря 08 авг 2007 11:06

Затворени са и евлоги георгиев и от орлов мост към Софийския (жълтите павета) , както и района около стадиона Васил Левски ... Тия ни разказаха играта. :f_ckyou: за кмета !

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 08 авг 2007 11:20

Dankin написа:Затворени са и евлоги георгиев и от орлов мост към Софийския (жълтите павета) , както и района около стадиона Васил Левски ... Тия ни разказаха играта. :f_ckyou: за кмета !

Около стадиона района вчера беше затворен заради мача, но днес няма логика??

<оффтопик> Без малко да сгазя едни пияни левскари, пресичат цариградско по средата :screwy :screwy </офтопик>

Потребителски аватар
bboikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bboikov » Сря 08 авг 2007 13:40

Ще чакам VW да изкарат Голф Вартолет ІІІ и тогава ще минавам от там :026:

Потребителски аватар
dan40
Автомобил: Alfa 156 2.0 TS
Двигател:

Мнениеот dan40 » Сря 08 авг 2007 13:49

Бая ше почакаш :ihihih:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 09 авг 2007 7:58

Dankin написа:Затворени са и евлоги георгиев и от орлов мост към Софийския (жълтите павета) , както и района около стадиона Васил Левски ... Тия ни разказаха играта. :f_ckyou: за кмета !

що така бе Dankin ? ? ?

на такива като теб как може да се угоди ?????

като има дупки и разбити пътища -:f_ckyou: за кмета
като почне да ги ремонтира -:f_ckyou: за кмета

и как да стане по точно - що не дзънеш на хари потър ако искаш да повее с магическата тояга може и да стане в миг и от раз

аман

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 09 авг 2007 8:06

One написа:

що така бе Dankin ? ? ?

и как да стане по точно - що не дзънеш на хари потър ако искаш да повее с магическата тояга може и да стане в миг и от раз

аман

Как да стане ли колега Оne ? Ами като в цивилизована държава - както съм написал по-горе на 1ва страница. Би ли ми дал само една причина да не работи едното платно на цариградско като двупосочно? Па който иска да минава оттам.
Би ли ми казал, ама с ръка на сърцето : според тебе тоя ремонт за 2 седмици ли се прави или може и за 3-4 дни?

Просто ни е българска работата. Ще ти дам пореден пример :
Пътя за Драгоман - знаеш ли как се прави? Ще ти кажа:
Отсечката е : ремонт, качване на хубав асфалт с удряне на главата в тавана и малко тампончета за макферсона, после каране известно време и аха таман си развил някаква нормална скорост и хопааааа слизане пак на стар асфалт и тук таме някой ром си чеше макарите облечен в онези дрехи, дето се води че бачка кат луд по цял ден. И пак така качване, слизане и чупене на коли та така до Калотина.
Сега поне вече е почти готов, та няма толко участаци от горедспоменатите.

Ето това е. Оня генерала, мноУ ма кефи, ама само с мучене и ръмжене и медийни изяви не стаа ! Трябва да организира да работят тези на които им плащам/ме за това с данъците си. Липсва надзор и контрол над работната ръка и желание, за провеждането му.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 09 авг 2007 8:10

Милослав написа:
One написа:

що така бе Dankin ? ? ?

аман

Как да стане ли колега Оne ? Ами като в цивилизована държава - както съм написал по-горе на 1ва страница. Би ли ми дал само една причина да не работи едното платно на цариградско като двупосочно? Па който иска да минава оттам.
Би ли ми казал, ама с ръка на сърцето : според тебе тоя ремонт за 2 седмици ли се прави или може и за 3-4 дни?

Просто ни е българска работата. Ще ти дам пореден пример :
Пътя за Драгоман - знаеш ли как се прави? Ще ти кажа:
Отсечката е : ремонт, качване на хубав асфалт с удряне на главата в тавана и малко тампончета за макферсона, после каране известно време и аха таман си развил някаква нормална скорост и хопааааа слизане пак на стар асфалт и тук таме някой ром си чеше макарите облечен в онези дрехи, дето се води че бачка кат луд по цял ден. И пак така качване, слизане и чупене на коли та така до Калотина.
Сега поне вече е почти готов, та няма толко участаци от горедспоменатите.

Ето това е. Оня генерала, мноУ ма кефи, ама само с мучене и ръмжене и медийни изяви не стаа ! Трябва да организира да работят тези на които им плащам/ме за това с данъците си. Липсва надзор и контрол над работната ръка и желание, за провеждането му.
Милославе,не си прав ве.Общината доколкото разбрах бачкат денонощно за да приключат бързо.Верно държавата ни е смахната,но се иска и малко търпение.Тоя дето отговаря за ремонтите на улиците снощи си го каза добре: "Не сме достигнали европейския начин на ремонти,но бързо се учим"

Е кво повече.Угодия никога няма да има :idea:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 09 авг 2007 8:20

Милослав написа:
Как да стане ли колега Оne ? Ами като в цивилизована държава - както съм написал по-горе на 1ва страница. Би ли ми дал само една причина да не работи едното платно на цариградско като двупосочно?

е как да стане като се ремонтира кръстовишата на орлов мост ?
откъде ще минеш като ти отворят част от пътя - докъде ще стигнеш ????
за седмица две или три, месец да е дори - нека да го напраят е не просто закърпят , нека така стане с всички улици па макар и да се създават задръствания и неудобства - друг начин няма

факт е, че кмета борисов ако не друго значително оправи софииските улици, само тотален кретен може да отрече този прогрес,
а критикарите и тия дето никога нямат угодия, стоят отсрани мрънкат "дават съвети" и чоплят семки вместо да запретнат ръкави няма да се свършат никога , ама заради такива да спре ли да се работи ? и нищо да не се върши ????

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 09 авг 2007 8:21

Лило,
Мислиш ли човече, че така се прави ремонт на такава основна артерия, било то и август месец?
Според мене няма значение дали ремонта е в наща красива и обичана от мене страна или примерно у фашистката република, но тука става въпрос за елементарни неща.
Значи оня глупак вчера каза че щяло да се пусне едната лента да фунционира. Е защо не я пуснат още от самото начало? Те не могат учатъка от Софийския да оправят още ама са барикадирали като у военно положение.
Оня ден като бяха спрели покрай дъждовете къртеха миФки : ако влизаш в СФ покрай университета се минава, ама ако искаш да излезеш - не стаа - заобиколете през ул.Шипка. Айде дай логичен отговор, освен мързела на някой съграждани и маааалкото акъл тия машини от лошото татово време да се паркират успоредно на тротоара и да се минава покрай тях.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 09 авг 2007 8:27

One написа:
Милослав написа:
Как да стане ли колега Оne ? Ами като в цивилизована държава - както съм написал по-горе на 1ва страница. Би ли ми дал само една причина да не работи едното платно на цариградско като двупосочно?

е как да стане като се ремонтира кръстовишата на орлов мост ?
откъде ще минеш като ти отворят част от пътя - докъде ще стигнеш ????
за седмица две или три, месец да е дори - нека да го напраят е не просто закърпят , нека така стане с всички улици па макар и да се създават задръствания и неудобства - друг начин няма

факт е, че кмета борисов ако не друго значително оправи софииските улици, само тотален кретен може да отрече този прогрес,
а критикарите и тия дето никога нямат угодия, стоят отсрани мрънкат "дават съвети" и чоплят семки вместо да запретнат ръкави няма да се свършат никога , ама заради такива да спре ли да се работи ? и нищо да не се върши ????

Е как докъде ще стигна - до там дето се стига когато фукционира едната лента. Това е чисто парализиране на движението според мен.
Как бре хора у 21 век ще правиш асфалт на 300 метра 1 месец?! Аз това не мога да разбера.
Друг е въпроса дали този участък имаше нужда от такъв ремонт, друг е въпроса че аз си залагам главата че всичко ще е на бабуни както всички нови улици, друг е въпроса дали нямаше да е по-добре да се оправи Борис 3 или бул Прага.
Иначе аз съм ЗА с двете си ръце за ремонта, но да е бърз и качествен - не ме разбирайте погрешно, много искам да карам по хубави пътища, на които ще изтърпя ремонта, но не мисля че организацията на тези ремонти и правилна.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 09 авг 2007 8:27

Милослав написа:Лило,
Мислиш ли човече, че така се прави ремонт на такава основна артерия, било то и август месец?
Според мене няма значение дали ремонта е в наща красива и обичана от мене страна или примерно у фашистката република, но тука става въпрос за елементарни неща.
Значи оня глупак вчера каза че щяло да се пусне едната лента да фунционира. Е защо не я пуснат още от самото начало? Те не могат учатъка от Софийския да оправят още ама са барикадирали като у военно положение.
Оня ден като бяха спрели покрай дъждовете къртеха миФки : ако влизаш в СФ покрай университета се минава, ама ако искаш да излезеш - не стаа - заобиколете през ул.Шипка. Айде дай логичен отговор, освен мързела на някой съграждани и маааалкото акъл тия машини от лошото татово време да се паркират успоредно на тротоара и да се минава покрай тях.
Няма как :?
На мен все още не ми се е наложило да отивам до този район и не ми се мисли ако се наложи как ще мина,но трябва да се изтрае.Няма как :wink:
Нервите ще ги има винаги.Ще видим как ще е като се приберат хората от морето .Предполагам още по-ужасно,щото автопарка много порасна :?
Тогава ремонти ще са ти малка грижа :wink:

и дано да не се стига до този вариант

Изображение

:lol:

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 09 авг 2007 8:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Чет 09 авг 2007 8:28

Всички са се наплашили от тва Цариградско и днес сутринта беше празно и в двете посоки.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 09 авг 2007 8:31

hilqdarka написа:Всички са се наплашили от тва Цариградско и днес сутринта беше празно и в двете посоки.

пасти да ядеш колега - празно било ... в 7.30 имаше трафик да си е*е маата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”