maiz написа:Днес докато отивах към работа видях това:) стана ми доста смешно в този красавец (5-цата) да ми се плези то куче.
joker написа:Ами да, joker-a маи най-добре ще каже, тои нали си води винаги едно кученце с него
ДА....ЩЕ КАЖА!
Аз колата я купих заради кучето!!!!Иначе просто нямах нужда от подобна кола....почивам си само във Варна,не правня дълги пътувания и в града ползвам за придвижване основно велосипед.....Просто ми бе необходим транспорт за кучето когато отивам някъде в някое тиха местенце край морето(въпросът е да не минавам през града пеш,защото лятото не мога да понасям дивата навалица по централните улици)....пък и когато се налага да хода на други по отдалечени места, кучето задължително е с мен...комбито върши идеална работа!На практика колата ми почти винаги е с куче в багажника.....И тъй както не ходя с коля на работа пак навъртам около 20 000 км годишно....от разходки с кучето!
Истината е ,че той е безумно привързан към мен и не признава никой друг в семейството освен мене.....просто не мога никъде да тръгна без него!
BRABUS благодаря за хубавите снимки......този Роти е пълно копие на моя!!!!!!И като малък и като голям!!!!Абе ротвайлерите са страхотни кучета.....Здрави ,издръжливи и верни като двигател 1.8 ABS!!!!!
А за това по-долу казано в постинга на един колега???
Мисля че всякаква такава твар е на този свят за да ПАЗИ, но и да ми седи в колата уи да смърди в нея и да е само косми.
МРАЗЯ!
Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!
imedarov написа:Извод: Преди да качвате каки в колите водете ги на гинекологичен преглед
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 127 госта