Кучета в колите.Какво мислите?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Сря 08 авг 2007 16:10

Човека с Голфа си пада не само по колата си, но и по кучето си :roll: Лошо нема :wink:

Потребителски аватар
rossko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rossko » Сря 08 авг 2007 17:21

Tod написа:Човека с Голфа си пада не само по колата си, но и по кучето си :roll: Лошо нема :wink:

МИ да колата си е негова ако аресва слонове и може да го вкара вътре и него да си вози :lol: :039:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 08 авг 2007 17:35

ако имам куче ще го возя :wink: нема да го оставя да търчи по колата я :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 08 авг 2007 18:37

Joker, специално за теб :lol:

Изображение
Изображение
Изображение

Има хора, които се возят при кучетата си mhihi

Изображение

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 08 авг 2007 18:44

незнам за кучета ама днес като пътувах към Тетевен в един голф 2 врачанска регистрация отзад се возеха 4 пресета :shock :shock :shock

Потребителски аватар
P4v3l
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот P4v3l » Сря 08 авг 2007 18:59

titi28 написа:незнам за кучета ама днес като пътувах към Тетевен в един голф 2 врачанска регистрация отзад се возеха 4 пресета :shock :shock :shock

Aбе то повечето S-класите прасета ги карат

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 08 авг 2007 19:12

не се базикам истина е бяха 4 броя малки към 20кг. с големи уши :!:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 08 авг 2007 19:25

titi28 написа:не се базикам истина е бяха 4 броя малки към 20кг. с големи уши :!:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 08 авг 2007 21:11

titi28 написа:незнам за кучета ама днес като пътувах към Тетевен в един голф 2 врачанска регистрация отзад се возеха 4 пресета :shock :shock :shock

Ми, че то и после тя, сигурно собственика чака да пораснат а пък и да не се цапат :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Кучета в колите.Какво мислите?

Мнениеот Layer » Сря 08 авг 2007 22:58

maiz написа:Днес докато отивах към работа видях това:) стана ми доста смешно в този красавец (5-цата) да ми се плези то куче.

напълно нормално явление.
нищо смешно
нямащ куче и няма как да ти го обясня :D

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 09 авг 2007 7:58

Ами да, joker-a маи най-добре ще каже, тои нали си води винаги едно кученце с него

ДА....ЩЕ КАЖА!
Аз колата я купих заради кучето!!!!Иначе просто нямах нужда от подобна кола....почивам си само във Варна,не правня дълги пътувания и в града ползвам за придвижване основно велосипед.....Просто ми бе необходим транспорт за кучето когато отивам някъде в някое тиха местенце край морето(въпросът е да не минавам през града пеш,защото лятото не мога да понасям дивата навалица по централните улици)....пък и когато се налага да хода на други по отдалечени места, кучето задължително е с мен...комбито върши идеална работа!На практика колата ми почти винаги е с куче в багажника.....И тъй както не ходя с коля на работа пак навъртам около 20 000 км годишно....от разходки с кучето!
Истината е ,че той е безумно привързан към мен и не признава никой друг в семейството освен мене.....просто не мога никъде да тръгна без него!
BRABUS благодаря за хубавите снимки......този Роти е пълно копие на моя!!!!!!И като малък и като голям!!!!Абе ротвайлерите са страхотни кучета.....Здрави ,издръжливи и верни като двигател 1.8 ABS!!!!!
Ето го имоето момче:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

А за това по-долу казано в постинга на един колега???

Мисля че всякаква такава твар е на този свят за да ПАЗИ, но и да ми седи в колата уи да смърди в нея и да е само косми.
МРАЗЯ!

Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти на предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 09 авг 2007 8:10

Извод: Преди да качвате каки в колите водете ги на гинекологичен преглед :idea:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 09 авг 2007 8:14

joker написа:Ами да, joker-a маи най-добре ще каже, тои нали си води винаги едно кученце с него

ДА....ЩЕ КАЖА!
Аз колата я купих заради кучето!!!!Иначе просто нямах нужда от подобна кола....почивам си само във Варна,не правня дълги пътувания и в града ползвам за придвижване основно велосипед.....Просто ми бе необходим транспорт за кучето когато отивам някъде в някое тиха местенце край морето(въпросът е да не минавам през града пеш,защото лятото не мога да понасям дивата навалица по централните улици)....пък и когато се налага да хода на други по отдалечени места, кучето задължително е с мен...комбито върши идеална работа!На практика колата ми почти винаги е с куче в багажника.....И тъй както не ходя с коля на работа пак навъртам около 20 000 км годишно....от разходки с кучето!
Истината е ,че той е безумно привързан към мен и не признава никой друг в семейството освен мене.....просто не мога никъде да тръгна без него!
BRABUS благодаря за хубавите снимки......този Роти е пълно копие на моя!!!!!!И като малък и като голям!!!!Абе ротвайлерите са страхотни кучета.....Здрави ,издръжливи и верни като двигател 1.8 ABS!!!!!

А за това по-долу казано в постинга на един колега???

Мисля че всякаква такава твар е на този свят за да ПАЗИ, но и да ми седи в колата уи да смърди в нея и да е само косми.
МРАЗЯ!

Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!

Колега, отдавна не качвам такива каки, ще ме извиняваш.
Нямам нищо против мнението ти, но не мисля че може да промениш моето. Нямам нищо против кучето ти нито тебе, ама не смятам че каката с бялото течение и космите, като сравнение, може да промени това което съм написал по въпроса.
Просто не мисля че някой, било ти или някой друг може да ми промени мнението.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Чет 09 авг 2007 8:19

imedarov написа:Извод: Преди да качвате каки в колите водете ги на гинекологичен преглед :idea:

А....... защо?Може и само да ги подушите....ако се носи аромат на веяна скумрия по-добре ни ги качвайте на колата!
моето куче ги надушва от разстояние ,лае и не ги пуска да се качат......
[b]Изводът:За да не се налага да душите вие...винаги вземайте и куче в колата!

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Чет 09 авг 2007 9:33

пичове, изпрегнахте с тва бело течение, ше напълните бисерите!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”