Написаха ми АКТ неправомерно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:One написа:novia написа:Радара го видях но имаше разлика в минутите може би 3или4 Това е не допостимо за европеиска страна
съди ги
ЯсноТия 3 или 4 минути не играят ... от това, което разбрах е, че ще си платиш акта и .... живота продължава
Това е и моето мнение ... живота или шоуто трябва да продължи ...

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аууу как обичам такива изпълнения, ако съм бил аз, сигурно съм щял да им взема всички актове и има да ме гонят с патрулката...
Един път се опитаха да ме ебават по същия начин, но аз им викам я ми покажете часовника на радара и се оказа, че не беше верен с 10-15 мин и най-нахлано си взех документите от ръката на полицая и ходейки към колата им казах да си сверят устройството - те ме гледаха като застреляни
Един път се опитаха да ме ебават по същия начин, но аз им викам я ми покажете часовника на радара и се оказа, че не беше верен с 10-15 мин и най-нахлано си взех документите от ръката на полицая и ходейки към колата им казах да си сверят устройството - те ме гледаха като застреляни

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
novia написа:Радара го видях но имаше разлика в минутите може би 3или4 Това е не допостимо за европеиска страна
Това го напиши в жалбата си......и пиши ,че вероятно е засечена кола,която те е задминала или е карала пред теб,а са спрели теб.....а да видим как ще го отхвърлят...Добре е да имаш посочени свидетели...
И моля те опитай се да пиши малко по-правилно...поне от уважение към четящите...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”