Кофти случка на която присъствах ....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 21:46

Ludia написа:
joker написа:Само да предупредя,че за публикуването на снимки от местопроизшествие(без изричното разрешение на органите на МВР) докато се води следствие се носи наказателна отговорност.....от вашето добро желание да не ви създадат ненужни неприятности...
на обществено място можеш да снимаш каквото и който си поискаш.....вестниците да не искат разрешение от някого...;)

не не е така....ако се касае за местопроизшествие влиза в сила понятието следствена тайна.....могат бая неприятности да ти създадат,ако не полицаите...... то някои от адвокатите.....
а журналистите наистина искат разрешение за публикуване на снимки от местопроизшествие.....иначе лошо!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 21:46

Junior написа:То не е въпроса да е с 80, 100 или 200км/ч ... Въпроса е да не става :)

това имам в предвид и аз ;)

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пон 13 авг 2007 21:47

Е**** С* е Ма***** .... в тая България закони няма... само парите оправят работата ... защото на кой му пука ! :gives:

Последна промяна от Junior на Пон 13 авг 2007 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 21:48

joker написа:
Ludia написа:
joker написа:Само да предупредя,че за публикуването на снимки от местопроизшествие(без изричното разрешение на органите на МВР) докато се води следствие се носи наказателна отговорност.....от вашето добро желание да не ви създадат ненужни неприятности...
на обществено място можеш да снимаш каквото и който си поискаш.....вестниците да не искат разрешение от някого...;)

не не е така....ако се касае за местопроизшествие влиза в сила понятието следствена тайна.....могат бая неприятности да ти създадат,ако не полицаите...... то някои от адвокатите.....
а журналистите наистина искат разрешение за публикуване на снимки от местопроизшествие.....иначе лошо!

добре де ама местопроизшествие според мен трябва да е ограден терен....като по филмите.....виж там къде ги спират репортерите....

drju
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drju » Пон 13 авг 2007 21:48

Junior написа:То не е въпроса да е с 80, 100 или 200км/ч ... Въпроса е да не става :)
колега, как да не става, като кретените дават книжка за 12 кормувания?!?!?!??!
жена ми е минала 1/3 от определените и часове...в шок съм, повярвай!!! ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ, НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ И ЗА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА!!!
за 20 минути в събота съм я научил на 3 пъти повече неща от смотания й инструктор...
и после тези хора са на пътя - как няма да стават бели... трепне му колата от прекрасните пътища, навие колана със сервото - леко се върти... и... айде на спирката или в канафката...
не 80... 60 са много...

Потребителски аватар
J'N
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот J'N » Пон 13 авг 2007 21:49

Затвор!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 13 авг 2007 21:50

v1k написа:Затвор!
Линч!

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пон 13 авг 2007 21:51

Ludia написа:
joker написа:
Ludia написа:

добре де ама местопроизшествие според мен трябва да е ограден терен....като по филмите.....виж там къде ги спират репортерите....

Абре може и да може.. може и да не може... кой как му отърва :) мисля, че мога да побликувам снимките защотото няма регистрационен номер... може да е един от многото опели (мини-ван) в София ... нали не е само 1:) ама може и да не е до номера, а до самото място :) демек :) едва ли по 300 коли от отзи тип се качват всеки ден :) на тази спирка посока центъра :) така,че ето и тук Жокер е прав

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Пон 13 авг 2007 21:51

Junior написа:Е**** С* е Ма***** .... в тая България закони няма... само парите оправят работата ... защото на кой му пука ! :gives:
и грамотни хора липсват
п.п. сори за спама не се сдържах :wink:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пон 13 авг 2007 21:52

MuTa4eTo написа:
Junior написа:Е**** С* е Ма***** .... в тая България закони няма... само парите оправят работата ... защото на кой му пука ! :gives:
и грамотни хора липсват
п.п. сори за спама не се сдържах :wink:

Сорка ама не съм свикнал с клавиерурата :)

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пон 13 авг 2007 21:55

Добре, какво се цели с такива теми?! Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?! Защо не се пусне тема, как да се спрат убийствата по пътищата, престъпността по улиците и дрогата по училищата! Ако правим нещо да го правим, а?!

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пон 13 авг 2007 21:58

Tod написа:Добре, какво се цели с такива теми?! Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?! Защо не се пусне тема, как да се спрат убийствата по пътищата, престъпността по улиците и дрогата по училищата! Ако правим нещо да го правим, а?!

Дай да не хващаме темата за у-лищата, че ще стаа мазало от приказки .. са съм 12 клас и какво ли не съм видял.... да се оправят нещата ... хмм НИКОГА !

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 13 авг 2007 21:59

Tod написа:Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?!

Ние това много добре го знаем mhihi mhihi mhihi забрави да кажеш...комплексари и мъже порода "пу**и "

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пон 13 авг 2007 22:00

VW-fenka написа:
Tod написа:Да разберем, че в тая държава е пълно с ненормалници, пияници и наркомани?!

Ние това много добре го знаем mhihi mhihi mhihi забрави да кажеш...комплексари и мъже порода "пу**и "

Ауууу такъв език не подхожда на дама,а по-скоро на кочияш от Британските кралските обори....Точно от теб ли трябваше да го чуем????

Последна промяна от joker на Пон 13 авг 2007 22:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 13 авг 2007 22:00

пуснете си снимките спокойно....joker какво ги спече бе :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”