SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 15 авг 2007 9:15

Не съм пускал по никакъв повод, няма и да пусна....не е това начина....в подобен бизнес :no-no не участвам

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Сря 15 авг 2007 9:46

Цар Калоян е град...

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Сря 15 авг 2007 10:51

Интересно кой и как отчита приходите от тия СМС-и?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 15 авг 2007 11:17

ГLГLГL написа:Интересно кой и как отчита приходите от тия СМС-и?

мутел

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 15 авг 2007 12:40

Rabbit написа:аз пък най-се ядосвам на това, че 20% от парите от SMS-и отиват в хазната като ДДС. Държавата можеше поне с това да ги облекчи.
няма да пратя SMS за никой докато отдолу пише цена с ДДС.

mhihi mhihi mhihi Точно така ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 15 авг 2007 13:23

Който иска да помогне с нещо, като минава през Цар Калоян /намира се на пътя Русе - Разград - Варна, да занесе някакви полезни вещи на тези хора, защото всичко е отнесено. А пък СМС :не:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Сря 15 авг 2007 13:55

СМС пускам само за разни болни деца. Но пак ми е интересно загрижената държава защо си пробира ДДС-то!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 15 авг 2007 14:59

maniak написа:СМС пускам само за разни болни деца. Но пак ми е интересно загрижената държава защо си пробира ДДС-то!

И аз само за деца пускам - пуснал съм и тема за смс кампанията за деца с тежки здравословни проблеми!

ГLГLГL

Мнениеот ГLГLГL » Сря 15 авг 2007 15:14

maniak написа:СМС пускам само за разни болни деца. Но пак ми е интересно загрижената държава защо си пробира ДДС-то!

ДДС-то е едно на ръка. Но делът на МТел как се обосновава? "Помагайте на нуждаещите, но 40% за нас..."

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 15 авг 2007 15:20

ГLГLГL написа:

ДДС-то е едно на ръка. Но делът на МТел как се обосновава? "Помагайте на нуждаещите, но 40% за нас..."

асминистрират кампанията
техен ресурс

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Сря 15 авг 2007 15:36

Жал ми е за хората, но си представям как, не дай си Боже, земе да ни удари едно земетресение (или некое друго природно бедствие) и да срути половин БГ тогава кой за кого ше пуска смс-и по-напред?!?!
Трябва да има и за оператора, и за държавата, "то бива помощ бива, ама къде е нашата далавера!". Нали е под патронажа на нам си кой, да поеме той ДДС-то на моята помощ!! Ама трябва да има и за Мерцедеси...
За да може после ши....та п...а Долорес Арсенова (примерно) да се изтъпанчи по ТВ и да има наглоста да ми каже, че за наводненията са виновни синоптиците!!! :sly :horror: Представяте ли си!?!?! Те не били познали колко дъжд ще падне та да можели от правителството да вземат мерки по-рано!! И 2 години по-рано да знаят пак нищо няма да направят!! После коритата на реките не били почистени, мостовете били стари, водата била много мокра, синоптиците били педали...........
Работата на тия лайна в парламента е само една - да измислят нови начини да доят народа и да си ги узаконяват!!
За жалост без кръв няма нищо добро да излезе. Дано не съм прав!!!!

"Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - презерватив.
Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви прекарват."

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Сря 15 авг 2007 15:45

emdless4 написа:Цар Калоян е град...

Да оня ден минах от там като пътувах към Букорещ, трагедия е.
Доста напълно разрушени къщи...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 15 авг 2007 15:47

Първо Цар Калоян е град, второ държавата не организира нищо, това е инициатива на Медия Х.Трето доколкото чух Мтел не зимат нищо, а само си правят реклама.Когато те взимат част от левчето, не казват "С подкрепата на Мтел".И последно, кой ви кара насила?Като не ви се праща не пращайте.Това е положението, има състрадателни хора, които помагат.В случая най-важно е да се помогне на хора останали без домове,тва е трагедия, а вие пак на сметкаджийство го обърнахте.

Ясна ми е тезата ви, ама пак ше го кажа с реване нищо не става.Никой никого не е заставил насила.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 15 авг 2007 15:49

Kozunak написа:Първо Цар Калоян е град, второ държавата не организира нищо, това е инициатива на Медия Х.Трето доколкото чух Мтел не зимат нищо, а само си правят реклама.Когато те взимат част от левчето, не казват "С подкрепата на Мтел".И последно, кой ви кара насила?Като не ви се праща не пращайте.Това е положението, има състрадателни хора, които помагат.В случая най-важно е да се помогне на хора останали без домове,тва е трагедия, а вие пак на сметкаджийство го обърнахте.

Ясна ми е тезата ви, ама пак ше го кажа с реване нищо не става.Никой никого не е заставил насила.

абе що ми се върти в главата, че като рекламираха кампанията по телевизията споменаха фразата "под патронажа на президента на републиката"

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Сря 15 авг 2007 15:52

Стиви Джи написа:....абе що ми се върти в главата, че като рекламираха кампанията по телевизията споменаха фразата "под патронажа на президента на републиката"

Щото е така.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”