SMS в помощ на пострадалите от наводненията ? НАГЛЕЦИ !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жал ми е за хората, но си представям как, не дай си Боже, земе да ни удари едно земетресение (или некое друго природно бедствие) и да срути половин БГ тогава кой за кого ше пуска смс-и по-напред?!?!
Трябва да има и за оператора, и за държавата, "то бива помощ бива, ама къде е нашата далавера!". Нали е под патронажа на нам си кой, да поеме той ДДС-то на моята помощ!! Ама трябва да има и за Мерцедеси...
За да може после ши....та п...а Долорес Арсенова (примерно) да се изтъпанчи по ТВ и да има наглоста да ми каже, че за наводненията са виновни синоптиците!!!
Представяте ли си!?!?! Те не били познали колко дъжд ще падне та да можели от правителството да вземат мерки по-рано!! И 2 години по-рано да знаят пак нищо няма да направят!! После коритата на реките не били почистени, мостовете били стари, водата била много мокра, синоптиците били педали...........
Работата на тия лайна в парламента е само една - да измислят нови начини да доят народа и да си ги узаконяват!!
За жалост без кръв няма нищо добро да излезе. Дано не съм прав!!!!
"Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - презерватив.
Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви прекарват."
Трябва да има и за оператора, и за държавата, "то бива помощ бива, ама къде е нашата далавера!". Нали е под патронажа на нам си кой, да поеме той ДДС-то на моята помощ!! Ама трябва да има и за Мерцедеси...
За да може после ши....та п...а Долорес Арсенова (примерно) да се изтъпанчи по ТВ и да има наглоста да ми каже, че за наводненията са виновни синоптиците!!!

Работата на тия лайна в парламента е само една - да измислят нови начини да доят народа и да си ги узаконяват!!
За жалост без кръв няма нищо добро да излезе. Дано не съм прав!!!!
"Правителството обяви, че с оглед на политическата си позиция, ще промени емблемата си с нова - презерватив.
Презервативът ограничава производството, унищожава следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност, докато всъщност Ви прекарват."
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Първо Цар Калоян е град, второ държавата не организира нищо, това е инициатива на Медия Х.Трето доколкото чух Мтел не зимат нищо, а само си правят реклама.Когато те взимат част от левчето, не казват "С подкрепата на Мтел".И последно, кой ви кара насила?Като не ви се праща не пращайте.Това е положението, има състрадателни хора, които помагат.В случая най-важно е да се помогне на хора останали без домове,тва е трагедия, а вие пак на сметкаджийство го обърнахте.
Ясна ми е тезата ви, ама пак ше го кажа с реване нищо не става.Никой никого не е заставил насила.
Ясна ми е тезата ви, ама пак ше го кажа с реване нищо не става.Никой никого не е заставил насила.
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:Първо Цар Калоян е град, второ държавата не организира нищо, това е инициатива на Медия Х.Трето доколкото чух Мтел не зимат нищо, а само си правят реклама.Когато те взимат част от левчето, не казват "С подкрепата на Мтел".И последно, кой ви кара насила?Като не ви се праща не пращайте.Това е положението, има състрадателни хора, които помагат.В случая най-важно е да се помогне на хора останали без домове,тва е трагедия, а вие пак на сметкаджийство го обърнахте.
абе що ми се върти в главата, че като рекламираха кампанията по телевизията споменаха фразата "под патронажа на президента на републиката"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”