Тези американци за пореден път ме изумяват ... защо няма...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:...
Не мисля това е просто добра реклама, не е толкова скъпо като се замислиш , защото половината свят ще разбере до седмица за подаръка.
Абе добре са се сетили, хора с пари, които имат добри маркетингови стратези. 1 минута TV реклама половин месец ей го Туарега:idea:
Продължавам да лъскам двойката, кой знае един ден

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
L&R написа:Продължавам да лъскам двойката, кой знае един ден![]()
![]()
Аааааа тука ред си има. Аз моята е почнах преди теб.
А и аз съм по-скромен ... искам Пасат R36 Комби

Сега по темата.
Всичко е въпрос на перфектен маркетинг.
Все още в САЩ не се търсят много дизели. Туарег V8 (бензин) по продажби е доста пред V10. Както се вижда от снимката това е старото купе. Верно, че новия Туарег ще се внася там от 2008 г., но със сигурност ще останат доста от тези на склад. Сътветно ще трябва да им свалят цената само след няколко месеца.
Цената в щатите е драстично по-ниска. Например тук (Порше БГ) базовата цена е 75 000 евро, а в САЩ е средно 65 000 $, което в момента е малко под 50 000 евро. Направо няма разлика (буквално още един чисто нов RAV4 примерно). Та по-добре те да дадат един подарък, за който без почти никакви пари за реклама ще го видят 342 646 потребители във Вортекса. Да не забравям, че и чрез анкета пак в този форум бе взето решение кой Г5 R32 да бъде внасян в САЩ - дали с 3 или с 5 врати. Да сложим, че 1% от тези потребители са потенциални клиенти, ето ти едва ли не около 3 000 човека, които може да си го купят

Върни се в “ОФФ-Топик - други”