kaiser666 написа:avast e много по-добър от нод!!!
аз ползвам и двете програми, но на различни комп. и са доста читави. и не товарят много.
juve написа:сложи линукс ..по твой избор ...те тогава ще разбереш какво значи компота да ти лети ....![]()
По сигурен антивирус аз не познавам засега
...пък и щом няма да играеш игри ......
За everyday task, office-processing (разбирай WORD\Excel\PowerPoit или техни аналози) и Internetting - не ти и трябва да си имаш идея. Графиката му е по-интерактивана от тази на "прозорците". Пъ ако те влече можеш а се специализираш в последствие - толкова добро ръководство и forum/newsgroup не съм виждал.Adnan написа:Идеята за Линукс наистина е много добра. Само дето идея си нямам от тая операционна система. Но нищо тамън съм почнал да използвам и нея от сега насам
Adnan написа:Stoi написа:дай 20 лв и си купи още 128 рам. Ще хвръкне компа с един НОД после
Точно там е проблема, че няма от къдекомпа е Лаптоп произведен в далечната 2002 г.
. Обадих се на официалниа дистрибутор Прософт викат няма сорка.
Иначе сожих аваста за сега добре се държи. Ще го тествам още 30 мин ако и той се прави на лакомия ДЖО отивам и се напривам и ще карам без антивирусна докато някой не ми форматира харда.
radotom написа:Според тестове на PC Word от миналата година, най-лек и в същото време най-много вируси хванал е AVG.
Аз съм с такъв. До скоро бях и с по-слаба машинка... порблем йок!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 129 госта