Предложение за клубен календар за 2008г.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 22 авг 2007 17:50

vasstop написа:Залегнал е в дневния ред под точка "Разни"/

верно е залегнал бая mhihi

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 22 авг 2007 18:02

А нови предложения няма ли да се приемат от тази година, сигурен съм че има доста хора които са направили хубави снимки, аз също съм си набелязал няколко места в СТЗ където мисля че ще излезе нещо хубаво :roll:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 22 авг 2007 18:33

dobrinb написа:Не, основният проблем не са парите. "Много баби, хилаво дете", са казали хората. Журита, чудеса, колкото хора, двойно повече мнения и накрая нищо. Снимките ги имаме от миналата година. Гласувани са и първите 12 влизат в календара. Правят се няколко предложения за дизайн, тираж и цена от хора, които се занимават с това, и ОС през октомври решава кой календар да се поръча и отпечата. Не е толкова сложно, нали?

Не, че нещо ама много е прав Добрин!!! Снимките ги има. Ако се чака за нови пак нищо няма да стане - има ги, избрани са... тва е! Предложения за дизайн също има, дори имаше едно изключително добро!!! Да се решава на 07. 10. да набедят един да се заеме и толко! Верно, че не е проста работа, ама все пак не е и толкова сложна!!!
П.П. От сега поръчвам един календар за чичо ми! :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 22 авг 2007 18:58

FreeSoul написа:А нови предложения няма ли да се приемат от тази година, сигурен съм че има доста хора които са направили хубави снимки, аз също съм си набелязал няколко места в СТЗ където мисля че ще излезе нещо хубаво :roll:

Подкрепям!А както един колега предложи вчера може на всеки лист на календара да има по повече от 1 автомобил.А ако са хубави новите снимки невиждам защо да не намерят място върху листята на календара.Но в крайна сметка ОС решава 8)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 22 авг 2007 19:08

Защо нови снимки да не намерят място в календара? Ето защо: Защото видяхме колко се проточва избора на снимки и т.н. Според мен за 2008 трябва да са избраните снимки за 2007, а оттам нататък да се избират снимки за 2009! Щото от Август до Октомври ще се постнат доста снимки, докато се изберат ще мине поне месец, дизайн, изработка и т.н. и стана Април!
И все пак, както каза ОС решава!

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 22 авг 2007 19:16

Колкото и тромава процедурата да бъде сега сме Август айде Септември. Това е 9 месец има 3 месеца до края на годината....все си мисля че ако има желание всичко може да стане и за 2 седмици.
ОС да решава и толкова :wink:

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Сря 22 авг 2007 20:30

според мен така поднесена темата е за клубната зона или трябва да се промени заглавието на "форумен" и тогава ще е ясна отговорността.
и аз искам да се направи календар за 2008. след като се провалих поради куп причини за миналата:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=30332&start=90&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EA%E0%EB%E5%ED%E4%E0%F0
мисля за многолистов за 2008ма. избрала съм снимките, от някои колеги само чакам оригиналите.
само не знам дали vwclub.bg е запазена марка, дали да искам официално "да"от някого , за да го има на календара. :roll:
ако ОС реши нещо клубно да се прави ще съм много щастлива, ако то се реализира. :bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”