Имало и добри хора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Намирал съм парички 150 лв пръснати на поляната пред блока ми.
В такъв случай ме е много яд че няма как да ги върна на човека, цял ден бях на прозореца да гледам дали някой няма да си ги търси в тревата. Незнам..... бяха 150, толкова намерих.... Тук 20, опа тук 50 яяяя малко по натам още 20 и така.... В такива моменти ми е най кофти ама какво да се прави...

В такъв случай ме е много яд че няма как да ги върна на човека, цял ден бях на прозореца да гледам дали някой няма да си ги търси в тревата. Незнам..... бяха 150, толкова намерих.... Тук 20, опа тук 50 яяяя малко по натам още 20 и така.... В такива моменти ми е най кофти ама какво да се прави...

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Tinko написа:Намирал съм парички 150 лв пръснати на поляната пред блока ми.
В такъв случай ме е много яд че няма как да ги върна на човека, цял ден бях на прозореца да гледам дали някой няма да си ги търси в тревата. Незнам..... бяха 150, толкова намерих.... Тук 20, опа тук 50 яяяя малко по натам още 20 и така.... В такива моменти ми е най кофти ама какво да се прави...![]()
ООООООО ако знаеш колко ще ми е кофти да си намеря пачки на поляната...
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
На майка ми, когато и разрязаха чантата пари не докопаха и изпратиха 1 малко, сополиво и мръсно цигле да иска 20 лв., за да върнат документите... Майка ми ги дала
и по-добре - скрити в стълбището имало 2-ма дебели, здрави мангали, които дали веднага документите и дори най-културно пожелали "приятна вечер"...
Както и да е - хубава е постъпката на хората, които са намерили документите на колегата, вярвам, че в този форум има доста хора, които ще постъпят по същия начин!

Както и да е - хубава е постъпката на хората, които са намерили документите на колегата, вярвам, че в този форум има доста хора, които ще постъпят по същия начин!
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
kokovanev написа:На майка ми, когато и разрязаха чантата пари не докопаха и изпратиха 1 малко, сополиво и мръсно цигле да иска 20 лв., за да върнат документите... Майка ми ги далаи по-добре - скрити в стълбището имало 2-ма дебели, здрави мангали, които дали веднага документите и дори най-културно пожелали "приятна вечер"...
![]()
![]()
![]()
Преди некво цигане почна да дърпа чантата на майка ми обаче наща се усети и като почна да го млати по кифлата направо си умрях от смех

- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Бях в мола и пробвам в една съблекалня една блузка и гледам на масичката някаква чанта.Викам си я да видя какво има и гледам яко пачки(поне 1000лв)и почнох да се чудя....В край на краищата реших да я върна на касата.Отидох да си пробвам пак и в съблекалнята връхлетя някакъв дебеловрат дебил и ме пита за чантичката и аз му казах че съм я оставил на касата.Та този дори и едно мерси не каза.Още ме е яд.
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”